-
Με αφορμή το όλο σκηνικό που επικρατεί εδώ μέσα αρκετό καιρό τώρα, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή να τις βγάλουμε έξω, να τις μετρήσουμε (εν στύση πάντα) και να δούμε ποιος επιτέλους την έχει πιο μεγάλη.
Έτσι όλοι οι άλλοι θα σωπάσουμε και θα καθίσουμε στα αυγά μας.Επίσης καλό είναι αν θέλετε, να ζυγίσετε και τα @@ σας γιατί πρέπει να έχεις πολλά κιλά σήμερα από δαύτα για να δεις προκοπή.
-
Με αφορμή το όλο σκηνικό που επικρατεί εδώ μέσα αρκετό καιρό τώρα, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή να τις βγάλουμε έξω, να τις μετρήσουμε (εν στύση πάντα) και να δούμε ποιος επιτέλους την έχει πιο μεγάλη.
Έτσι όλοι οι άλλοι θα σωπάσουμε και θα καθίσουμε στα αυγά μας.Επίσης καλό είναι αν θέλετε, να ζυγίσετε και τα @@ σας γιατί πρέπει να έχεις πολλά κιλά σήμερα από δαύτα για να δεις προκοπή.
-
-
100cm σε ημι-στυση
τωρα μ'αυτο το θεμα βοηθας την κατασταση;
-
Για να σας βοηθήσει στη μέτρηση!
ΥΓ. Προσοχή στην οθονη....
Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ!
-
110cm χωρίς στύση.
Ψήφισα 100cm αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν με καλύπτει.
τα @@ καμιά 20άρα κιλά είναι. Λεω και γω πως στο διάολο πάχυνα...
-
Τι εγινε ρε παιδια, γιατι μετραμε τους φαλους μας?
-
καλα ΕΓΩ ειμαι και πολυ π............ας το ξερω οτι την εχω πολυ μεγαλη Εγω ψηφισα!!!!! και το κτηνος μου σε ορθια σταση με τα @@ στην αναταση φτανει τα 10 εκατοστα .
Που τα εβαλα στη ζυγαρια νομιζω οτι ζυγιζαν περιπου οσο ενα περιτυλιγμα απο cheeseburger των goodys (του junior εννοειται)
Δεν ειναι τυχαιο που με φωναζουν ο γ......ας της γειτονιας
Χωρις πλακα τωρα οταν γεννηθηκα οι γιατροι νομιζαν οτι ειχα αναπηρια και ηθελαν να μου κανουν ευθανασια γιατι νομιζαν οτι ειχα 3 ποδια.. μετα ηρθε μια νοσοκομα απο την Πατρα μεσα και τους εξηγησε.
-
αμα εξασκεις την τρομπα χειροκινητα (δε μιλαω σε καποιον προσωπικα, για να μην παρεξηγηθω, γενικα μιλαω), μεγαλωνει..
εγω νομιζω οτι απο τα 100 cm σε ημι-στυση το τελευταιο τεταρτο μονο εχω ξεπερασει τα 7 χιλιομετραπαντως χωρις πλακα τωρα το εχω σκεφτει πολλες φορες
ο αυνανισμος ειναι η λυση σε πολλα προβληματαδε σε θελει η γκομενα; τραβα μια να στανιαρεις
σε απολυσανε; τραβα μια να στανιαρεις
εχασες στο στοιχημα 30 ευρω; τραβα μια να το ξεχασειςκοκ
-
-
αληθεια λεω ρε
πχ αν εισαι ερωτευμενος με μια γκομενα, αν βρεις το κουραγιο να τραβηξεις μια ξεγυρισμενη, θα νιωσεις πολυ πιο ομορφα
-
Το θέμα δεν το έγραψα για να γελάσω… ούτε για να κάνω κάποιου είδους χιούμορ.
Το έκανα για να καταλάβουμε πλέον ότι εδώ μέσα ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του… προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε οι πάντες τους πάντες…από γνώσεις, από παιδία, από εμπειρίες ακόμα ακόμα και από μήκος του οργάνου μας… ήμαρτον πια.Καιρός δεν είναι να σταματήσουμε τους παλιμπαιδισμούς και τις βλακείες;
Άλλο η πλάκα και άλλο το σοβαρό.Αν δεν μπορούν εδώ μέσα κάποια άτομα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) να καταλάβουμε που είναι τα όρια, καλύτερα να πάμε όλοι σε κανένα ίδρυμα για εγκεφαλικά αναπήρους.
Ήμαρτον πια στο να προσπαθούμε να δείξουμε ότι εμείς ήμαστε οι μέντορες και όλοι οι άλλοι είναι είτε παιδάκια με μηδέν εμπειρία είτε φλούφλιδες. Φτάνει πια νισάφι!
Αντί να απομακρύνουμε αυτά τα στοιχεία από πάνω μας κοιτάμε να τα μεγαλοποιήσουμε λες και θα βγούμε ποτέ νικητές από αυτό το τριπάκι…
Ωραίοι ως Έλληνες… αυτά είχα να πω.
Ίσως με λίγο γλαφυρό τρόπο… αλλά δεν είναι ψεύτικος. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αμα εξασκεις την τρομπα χειροκινητα (δε μιλαω σε καποιον προσωπικα, για να μην παρεξηγηθω, γενικα μιλαω), μεγαλωνει..
εγω νομιζω οτι απο τα 100 cm σε ημι-στυση το τελευταιο τεταρτο μονο εχω ξεπερασει τα 7 χιλιομετραπαντως χωρις πλακα τωρα το εχω σκεφτει πολλες φορες
ο αυνανισμος ειναι η λυση σε πολλα προβληματαδε σε θελει η γκομενα; τραβα μια να στανιαρεις
σε απολυσανε; τραβα μια να στανιαρεις
εχασες στο στοιχημα 30 ευρω; τραβα μια να το ξεχασειςκοκ
Εχεις δικιο και τωρα που βγηκαν ολα στη φορα θα κανω μια αποκαλυψη:
θυμοσαστε οταν ειχε γινει ενα ατυχημα στη γεφυρα ριου αντιριου και εσπασε ενα συρματοσχοινο και τα εριξαν σε κεραυνο ? ε εκεινη τη μερα βαριομουν και ειπα να τραβηξω μια μπας και παρω τα ισα μου.Αμα το γυρναω γυρω γυρω σαν λασσο και του βαλεις και μια αθονη απο πανω λειτουργει και σαν ρανταρ
-
**SORRY αλλα δεν υπαρχει ζητημα για το ποιος ειναι προικισμενος... **
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το έκανα για να καταλάβουμε πλέον ότι εδώ μέσα ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του… προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε οι πάντες τους πάντες…από γνώσεις, από παιδία, από εμπειρίες ακόμα ακόμα και από μήκος του οργάνου μας… ήμαρτον πια.Καιρός δεν είναι να σταματήσουμε τους παλιμπαιδισμούς και τις βλακείες;
Άλλο η πλάκα και άλλο το σοβαρό.Αν δεν μπορούν εδώ μέσα κάποια άτομα (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) να καταλάβουμε που είναι τα όρια, καλύτερα να πάμε όλοι σε κανένα ίδρυμα για εγκεφαλικά αναπήρους.
Ήμαρτον πια στο να προσπαθούμε να δείξουμε ότι εμείς ήμαστε οι μέντορες και όλοι οι άλλοι είναι είτε παιδάκια με μηδέν εμπειρία είτε φλούφλιδες. Φτάνει πια νισάφι!
Αντί να απομακρύνουμε αυτά τα στοιχεία από πάνω μας κοιτάμε να τα μεγαλοποιήσουμε λες και θα βγούμε ποτέ νικητές από αυτό το τριπάκι…
Ωραίοι ως Έλληνες… αυτά είχα να πω.
Ίσως με λίγο γλαφυρό τρόπο… αλλά δεν είναι ψεύτικος.Point taken, Θανάση!
Απλά ή έπρεπε να κάτσουμε να το κοιτάμε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι ή να το ρίξουμε στο χαβαλέ...
Νομίζω, δηλαδή...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το έκανα για να καταλάβουμε πλέον ότι εδώ μέσα ο κάθε ένας λέει το μακρύ και το κοντό του…Το έκανες, κατά την ταπεινή μου άποψη, ακολουθώντας ακριβώς αυτό που κατηγορείς...
-
Υπάρχει και ο ευθύς τρόπος να σχολιάσουμε αυτά που δεν μας αρέσουν βρε Θανάση. Ένα τέτοιο τόπικ, μόνο στην πλάκα μπορεί να γυρίσει και να παρεκτραπεί. Φοβάμαι πως πρέπει να------->
Πόσο μεγάλη την έχεις;