-
Ήρθε η ώρα ξεκινήσουμε και με την αναρτηση για το Uno μου. Τα powerflex παραγγελθηκαν και οι H&R αντιστρεπτικές μάλλον βρέθηκαν (ας είναι καλά το ebay ). Για τα αμορτισέρ/ελατήρια όμως τα εχω βρεί ψιλοσκούρα. Στην λύση coilover έχω βρεί μονο από την AVO. Η άλλη λυση είναι φτιαχτά coilover με βάση bilstein sprint.
Εκτός και εαν ταιριάζει ανάρτηση από κάποιο άλλο του γκρουπ FIAT....οπού και αυτη είναι η ερωτησή μου. Έχει κανείς ιδέα αν ταιριάζει κάποια όπως Punto GT, Alfa 146 κτλπ. ???? -
Ήρθε η ώρα ξεκινήσουμε και με την αναρτηση για το Uno μου. Τα powerflex παραγγελθηκαν και οι H&R αντιστρεπτικές μάλλον βρέθηκαν (ας είναι καλά το ebay ). Για τα αμορτισέρ/ελατήρια όμως τα εχω βρεί ψιλοσκούρα. Στην λύση coilover έχω βρεί μονο από την AVO. Η άλλη λυση είναι φτιαχτά coilover με βάση bilstein sprint.
Εκτός και εαν ταιριάζει ανάρτηση από κάποιο άλλο του γκρουπ FIAT....οπού και αυτη είναι η ερωτησή μου. Έχει κανείς ιδέα αν ταιριάζει κάποια όπως Punto GT, Alfa 146 κτλπ. ???? -
Βελτιωμενο πλαισιο βρηκες?Ακου εκει Fiat Uno Gr.A, που θα μου κανεις και αναβαση...
-
Kacey για ασφάλτινα ραλλακια πάω, έχει να πέσει ράψιμο τριπλοβελονιά στο πλαίσιο. Ξέρεις οτι είμαι βαρεμένος και επειδη βαρέθηκα να βλέπω σαξοραλλα έιπα να δοκιμάσω με κάτι διαφορετικό... ασε που το groupo Fiat είναι πάμφηνο στα ανταλλακτικά (ενα ψαλίδι έχει ~60€ με τα σινεμπλόκ, σασμάν και ημιαξόνια??? όλη η Φραντζη γεμάτη είναι), επίσης είναι τουρμπάκι και ακούς τα 'τσαφ τσουφ' και φτιάχνεσαι . Οσο για το στρίψιμο.....αν πάς να το οδηγήσεις όπως τα σαξοραλλα ναι δεν στρίβει....θέλει άλλο τρόπο.
Για τα κυπελάκια??? Έχει και στα ψυγεία της Δέλτα . Πάω απλά να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μάθω. Αν δω οτι δεν μου βγαίνει, ξήλωμα το κλουβί και την πυρόσβεση, βάζω την 25άρα από το Rover του Μάνου στο μοτέρ και νάτο το καλό βολτάδικο.
Ανάρτηση για Uno Turbo MKII???