-
Δυστυχώς χάλασε η κρεμαγιέρα από το οικογενειακό μας αυτοκίνητο!
Renault Espace 2.0 8v 98 μοντέλο!
Δεν υπάρχει ανταλλακτικό στην Ελλάδα και για να έρθει από Γαλλία εκτός του ότι θα κάνει κανένα μήνα θα κοστίσει 2082ευρώ! !
Ο λόγος που χάλασε έτσι ξαφνικά μάλλον είναι οι λακκούβες των ελληνικών δρόμων δυστυχώς!
Έχετε μήπως καμιά ιδέα για καμιά πιο φτηνή λύση? -
Δεν υπάρχει ανταλλακτικό στην Ελλάδα και για να έρθει από Γαλλία εκτός του ότι θα κάνει κανένα μήνα θα κοστίσει 2082ευρώ! !
Ο λόγος που χάλασε έτσι ξαφνικά μάλλον είναι οι λακκούβες των ελληνικών δρόμων δυστυχώς!
Δεν ψάχνεις κανένα e-bay. Που ξέρεις...
Επίσης μια μεταχειρισμένη με λίγα χλμ θα σου γλιτώσει κανένα χιλιάρικο. -
Giannis206 έμπα στο http://www.greekrenaultclub.gr και στην ενότητα service
θα βρείς όλες τις μάντρες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Renault, όπως είναι η Σεβάλ, ο Βαμβακάς και πολλοί άλλοι, το πρόβλημα είναι ότι αυτές τις ημέρες γίνεται αλλαγή στον server και δεν έχουν ανέβει ακόμα όλα τα παληά πόστ. Επι τη ευκαιρία γράψου και μέλος, δεν υπάρχει συνδρομή, είμαστε 2200+ μέλη και τις τεχνικές συμβουλές και την βοήθεια δεν θα την βρείς πουθενά αλλού. -
Σωστός ο ... απο πάνω!!!
-
Βρήκε ο μηχανικός μας μία καινούργια σε καλή τιμή και την παραγγείλαμε!
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την ανταπόκριση.Στο CLUB είχα γραφτεί αλλά δεν ξέρω τι απέγινε η εγγραφή μου!
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Βρήκε ο μηχανικός μας μία καινούργια σε καλή τιμή και την παραγγείλαμε!
Πόσο αν επιτρέπεται ?
-
800ευρώ καινούρια αλλά ξέχασα να ρωτήσω τι είναι original ή imitation!
Από Κέρκυρα την βρήκε!! -
Αν είναι ιμιτασιόν 100 φορές να βάλεις μεταχειρισμένη αυθεντική. Με τα τιμόνια δεν παίζουμε.
-
Πρόσεχε μόνο μην είναι Κινέζικη και ανατιναχτεί / πάθεις ηλεκτροπληξία …
-
Ελεος, όχι και ηλεκτροπληξία απο τα 12 βόλτ και τα 4-5 αμπέρ την ώρα που στρίβει το τιμόνι, μην τρομοκρατείται τους ανθρώπους. Μάλλον είναι ιμιτασιόν απο Ισπανικό εργοστάσιο ή Τούρκικο. Καλά έκανες παληκάρι μου και πήρες φθηνότερη, μια χαρά θα είναι αν και εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένη αν δεν ήταν Ευρωπαική η ιμιτασιόν.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ελεος, όχι και ηλεκτροπληξία απο τα 12 βόλτ και τα 4-5 αμπέρ την ώρα που στρίβει το τιμόνι, μην τρομοκρατείται τους ανθρώπους. Μάλλον είναι ιμιτασιόν απο Ισπανικό εργοστάσιο ή Τούρκικο. Καλά έκανες παληκάρι μου και πήρες φθηνότερη, μια χαρά θα είναι αν και εγώ θα έπαιρνα μεταχειρισμένη αν δεν ήταν Ευρωπαική η ιμιτασιόν.Μάλλον δεν ¨έπιασες¨ ότι κάνω πλάκα.
-
Προφανώς και δεν το έπιασα. Sorry.
-
Ακόμα δεν έμαθα γιατί δεν πήρα τηλέφωνο τον μπαμπά να μάθω.Θα ενημερώσω μόλις έχω νεότερα.
-
Η κρεμαγιέρα που έστειλαν δεν ήταν η δικιά του αλλά ήταν μαμά καινούρια, και τώρα θα στείλουν άλλη.Άντε να δούμε!
-
Καλά, τι είχε πάθει η κρεμαγιέρα; Επισκευή σε ανεξάρτητο μάστορα δε γινόταν;
-
Δεν ειναι εύκολη δουλειά η επισκευή υδραυλικής κρεμαγιέρας...
Πάντως αν ψάξεις σε μερικές μάντρες θα βρείς σίγουρα μετάχειρη κρεμαγιέρα σε καλή κατάσταση και τιμή...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά, τι είχε πάθει η κρεμαγιέρα; Επισκευή σε ανεξάρτητο μάστορα δε γινόταν;Αυτό θα γίνει!Δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά!
Υπάρχουν μερικές αλλά είναι από προηγούμενα μοντέλα! -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δεν ειναι εύκολη δουλειά η επισκευή υδραυλικής κρεμαγιέρας...Πάντως αν ψάξεις σε μερικές μάντρες θα βρείς σίγουρα μετάχειρη κρεμαγιέρα σε καλή κατάσταση και τιμή...
Το 'καλή κατάσταση' είναι πολύ σχετικό!
-
Τελικά στο αυτοκίνητο μπήκε κρεμαγιέρα ίδια αλλά από ανακατασκευή.
Μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Kρεμαγιέρα σε Espace!