-
Καλησπέρα,
Με λένε Νίκο, είμαι 23 χρονών και για τους επόμενους 4 μήνες θα βρίσκομαι στην Γερμανία (πόλη Karlsruhe) όπου και θα φοιτήσω για ένα ακαδημαικό εξάμηνο. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει για κάποια σχολή ασφαλούς-αγωνιστικής οδήγησης είτε στη Γερμανία είτε σε κάποια γειτονική χώρα. Στην Ελλάδα έχω συμμετάσχει στα σεμινάρια του Safetrack. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google δεν κατάφερα να βρώ κάτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
-
Καλησπέρα,
Με λένε Νίκο, είμαι 23 χρονών και για τους επόμενους 4 μήνες θα βρίσκομαι στην Γερμανία (πόλη Karlsruhe) όπου και θα φοιτήσω για ένα ακαδημαικό εξάμηνο. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει για κάποια σχολή ασφαλούς-αγωνιστικής οδήγησης είτε στη Γερμανία είτε σε κάποια γειτονική χώρα. Στην Ελλάδα έχω συμμετάσχει στα σεμινάρια του Safetrack. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google δεν κατάφερα να βρώ κάτι.
-
Καλησπέρα,
-
http://www.bmw.de/de/services/Fahrertraining/index.html
Ανάλογα με το επίπεδό σου:
Trainingswelt
Stufen-Trainings-Programm
BMW M Fahrzeuge
BMW X5
Strecken-Training Nordschleife
Motorrad
-
Ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται πολύ καλό αλλά η τιμή είναι λίγο 'αλμυρή'.
Μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει κάποια άλλη σχολή εντός ή εκτός Γερμανίας?
Σχολή (αγωνιστικής) οδήγησης στην Ευρώπη