-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Εγώ αντιθέτως θυμάμαι τον Καναδό σχεδόν να σταματάει κάνοντας στην άκρη προκειμένου να μην εμπλακεί σε διαμάχη, ειδικά επί εποχής Σούμι-Μίκα.
Το θέμα τώρα είναι ποιος ακούει τον φίλτατο JarnoT για την Ίμολα!
Κι εγώ το θυμάμαι αυτό με το Villeneuve, ισχύει...
Όσο για τον MS, προσθέστε κι αυτό στην χιλιοδιπλωμένη λίστα των ατιμωρησιών... Απ' ό,τι φαίνεται ο MS πλήρωσε μια για πάντα όταν τον τιμώρησαν για 2 αγώνες το 1994. Από τότε του γυρνούν τα ρέστα του... -
Μετά τα ελεύθερα της Παρασκευής δήλωνε ο Alonso:
'At Bahrain I made a mistake during my quick lap then the following week, in Malaysia, I had a problem and started with too much fuel. The next races, Melbourne and Imola, we chose a different strategy and we didn’t go for the pole. The race pace of our car is good but it is sometimes a risk to count too much on the strategy. Our car is good at the start, so if we start from the front row, then we can control the race.'Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι στο Nurburgring κυνήγησαν την Pole και την πήραν, γιατί θεωρούν ότι εδώ έχει σημασία να στρίψεις πρώτος. Άλλωστε μετά τις κατατακτήριες ο πρωταθλητής είπε:
'We tried something a little bit different with our approach to qualifying, and it seemed to work well'. -
Είχα κάνει λάθος παραπάνω, ορίστε τα σωστά καύσιμα:
Alonso, Raikkonen, Trulli: 14 γύροι
Schumacher, Massa: 13 γύροιΑυτό κάλλιστα μπορεί να είναι ένα αβαντάζ που θα φανεί στον αγώνα. Αν προσέξατε η Ferrari στα δοκιμαστικά κράτησε κάμποση ώρα μέσα τα δύο αυτοκίνητα στο πιτ-στοπ, ίσως έπαιξε αυτό το ρόλο του.
-
Ααααντε Schumi.... φάτον!
**
ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΕ!!** -
Σεβασμος στο Γερμανο απλα -
-
Άντε ρε Σούμι!
Πήγαμε και ταμείο!!!!!!!!!!!!!! -
Theofaman OREA SIGNATURE
SCHUMI...
-
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ.....
Αντε γεια απο τον παπούλη που δε μπορεί να γυρίσει γρήγορα.
-
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
Theofaman OREA SIGNATURESCHUMI...
Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να την ανανεώσω
3 συνεχόμενα fl έγραψε ο Schumi από την στιγμή που ο Αλόνσο μπήκε στα πιτ!!! Μέχρι τα 97 του θα τρέχει, ποια 37 μου λέτε
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
:yahoo:+1
Τέτοια χαρά στην F1 είχα χρόνια να πάρω! FORZA ITALIA!
-
Κοιτάξτε δήλωση πριν τον αγώνα
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=117300 -
Πανάξια η νίκη του Γερμανού.
Δυστυχώς όμως, εκτός από τη (σχετική) αγωνία που υπήρξε κατά την διάρκεια των pit stop των 2 πρωτοπόρων, το GP δεν προσέφερε τίποτε άλλο. κυριολεκτικά. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κοιτάξτε δήλωση πριν τον αγώνα
http://www.f1racing.net/en/news.php?newsID=117300μαλον στο χωριο τους δεν ξεραν οτι τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ειδικο ρενωμετρο αναφερει απο τη πιστα ουριο ανεμο και ευνοικες συνθηκες για 1-2 της ρενω στη γερμανια...Aντε γεια Alonso κωλόφαρδε....Φάε τη λάσπη του αληθινού πρωταθλητή...!!!!
-
Ωραιος αγωνας!!
Αμα πω οτι σφιχτηκε η καρδια μου που ειδα τον Ισπανο στεναχωρημενο θα με πιστεψετε??
Οχι ε?? Καλα θα κανετε!!Οχι οκ, δεν μαρεσει να στεναχωριέται κανενας!
Μου αρεσαν πολυ οι πανηγυρισμοι!! Ολα μου αρεσαν (οκ περιπου όλα...)!
Πολλες αποχωρήσεις όμως βρε παιδι μου.. Η Toyota αποτυχία σκέτη! Αυτος ο Trulli, καλο παιδι αλλά.. άμπαλος τελειως!!
-
Απορία: Ο αλόνσο που ήταν όταν βγήκε ο Σούμι από τα πιτς;
όλα τα ευρώ η φάτσα του ιθπανού στο βάθρο
-
μια ερωτηση μονο.
γιατι αφου κανεις το μισο αγωνα χωρις να σταματησεις πρεπει να κανεις μετα 2 πιτστοπ??????.το εχω δει επανηλημενες φορες και το εκανε σημερα η williams
μια τεκμηριωμενη απαντηση και οχι εικασιες παρακαλω
-
H Ferrari είναι εδώ! Νίκη του MS και 3η θέση του Μασσούλη!
Το κακό είναι ότι δεν εγκαταλείψει ο Ξινός, πρωτάθλημα δεν βλέπουμε...Btw, είδατε τα μούτρα του στο βάθρο;
Κρίμα για την McLaren, την οποία πριτιμούσα να βλέπω να είναι πολύ γρήγορη και να καίγεται μέσα σε ένα σύννεφο καπνού και δόξας, παρά την φετινή μετριότητα...
Η Honda ασχολίαστη! Μου θέλαν και νίκη στην Imola...
**
Παρακαλείται η ομάδα της Renault και οι οπαδοί της να ρίξουν μια ματιά στο λεξικό, στο λήμμα 'μετριοπάθεια'...** -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
:yahoo:
+1
Τέτοια χαρά στην F1 είχα χρόνια να πάρω! FORZA ITALIA!
- 2
Επίσημο thread:GP Ευρώπης-Nurburgring