-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτά που λέμε μου φαίνονται λίγο προπονητηλίκια του καφενείου... -
http://koti.mbnet.fi/eddyvid/nurb06_ITV ... dwalk1.avi
gridwalk από τον αγώνα πριν την εκκίνηση
edit: το βίντεο δεν είναι ακόμα διαθέσιμο... κάντε μια δοκιμή αύριο
-
Συγχωρείστε, αλλά επανέρχομαι.
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτος ο Trulli, καλο παιδι αλλά.. άμπαλος τελειως!!Ας μιλήσουμε λίγο για μπάλα...
Noritoshi Arai (Director Technical Co-ordination - επικεφαλής των δύο τεχνικών τμημάτων):
'Jarno immediately gained one position, and was driving very well until his car developed a severe balance problem. The changes we made at each pit stop appeared to have the right effect, and the balance was much better during the final stint. Unfortunately, the conditions still prevented Jarno from increasing his pace.'και αλλού:
'Trulli jumped to P6 immediately after the start of the race, but fell off the pace when the team couldn’t find the perfect balance for his car.'
Κι αν κανείς αναρωτιέται τι έκανε ο Trulli όλο το 3ήμερο και δεν βρήκε αυτό το ρημάδι το balance μόνος του, ας μάθει ότι την Παρασκευή και στις 2 περιόδους ο Trulli δεν έγραψε ούτε γύρο λόγω έντονων κραδασμών στο μονοθέσιό του. Η ομάδα του άλλαξε όλα τα περιστρεφόμενα εξαρτήματα και το σύστημα διεύθυνσης, τον ξανα-έβαλε στην πίστα και πάλι τα ίδια. Οπότε έστειλε το σασί πίσω στο εργοστάσιο (κοντά ήταν άλλωστε) και μετέφερε κινητήρα και μετάδοση στο 3ο μονοθέσιο, με το οποίο πρόλαβε μόλις το Σάββατο να κάνει καταρχήν γενικές δοκιμές, κομμάτι της αξιολόγησης ελαστικών, δοκιμές setup, κλπ, κλπ και φυσικά να καταταγεί 7ος με ιδιαίτερα μεγάλο φορτίο καυσίμου (1ο stint: 25 γύροι).
Προς τιμήν της η ομάδα παραδέχεται για πολλοστή φορά φέτος ότι 'κρέμασε' τον οδηγό της.
Όταν μιλάμε για ...μπάλα, καλό είναι να ξέρουμε τι πάει να πει offside!!
[Και μιας και πιάσαμε το ποδοσφαιρικό, Φερνάντο keep walking...]
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Όταν μιλάμε για ...μπάλα, καλό είναι να ξέρουμε τι πάει να πει offside!!Koλλημενος με τη μπάλα!!
Ενταξει JarnoT δεν είναι άμπαλος ο Τρουλι. Και για να εξηγουμαι χωρις να παρεξηγουμαι, εγω προσωπικα εχω απογοητευτει πολυ απο τον.. συνονοματο σου, όχι από εμπάθεια, από ακριβως αντιθετα αισθηματα! Πιστευα οταν εφυγε απο τη Ρενω ότι θα βλέπαμε πολλά πραγματα από αυτόν αλλά χρονο με το χρόνο απογοητευομαι! Περυσι χρυσή μετριότητα, γενικως μου εδινε την εντυπωση ότι φοβάται! Φοβαται να πιεσει, φοβαται να ρισκάρει, φοβάται.. Αν δεν το είχε αυτό πιθανως τα οδηγικα του προσοντα (τα οποια πιστευω ακόμα) να φαινόντουσαν! Τωρα χανεται...
Και ερχομαστε στην φετινη χρονια.. Το απόλυτο τιποτα! Ναι φταιει κι η ομαδα, ναι του χουν συμβει πολλα.. ΑΛΛΑ...!!
Η συγκριση, οχι με άλλους οδηγους με αλλα μονοθεσια, αλλά με τον teamate του ειναι αναπόφευκτη!! Ε λοιπόν ο Ralf φαινεται, κυνηγαει, ειναι στην πίστα! Ο Τρουλι που στο καλο ειναι???? Και για να στο πω κι αλλιώς, μιας και βλεπω ότι σαρεσουν τα ποδοσφαιρικά, όταν η πάσα πάει πίσω, ΔΕΝ μπορεί να ειναι offside!
Ελπίζω να σε κάλυψα!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
[ Και για να στο πω κι αλλιώς, μιας και βλεπω ότι σαρεσουν τα ποδοσφαιρικά, όταν η πάσα πάει πίσω, ΔΕΝ μπορεί να ειναι offside!Ελπίζω να σε κάλυψα!
Ατσα η Ηλέκτρα...!!!!!
-
Και η πλάκα είναι ότι θεωρούσαμε άτολμο τον Ραλφ (δεν επιχειρεί να προσπεράσει τον αδερφό του κλπ κλπ)
-
δε μπορω να εκφερω αποψη...ο τρουλι μου ειναι σαφως πιο συμπαθης απο τον ραλφ που 'φαινεται' περισσοτερο αλλα και η τογιοτα γενικα ειναι γτπ......
-
Το μόνο σίγουρο - Η Τογιότα είναι για τα μ(π)άζα αν και διαθέτει σούπερ μπάτζετ...
-
O kimi δείχνει σαν κρεμασμένος -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και ερχομαστε στην φετινη χρονια.. Το απόλυτο τιποτα! Ναι φταιει κι η ομαδα, ναι του χουν συμβει πολλα.. ΑΛΛΑ...!!Η συγκριση, οχι με άλλους οδηγους με αλλα μονοθεσια, αλλά με τον teamate του ειναι αναπόφευκτη!! Ε λοιπόν ο Ralf φαινεται, κυνηγαει, ειναι στην πίστα! Ο Τρουλι που στο καλο ειναι????
Η αλήθεια είναι ότι δεν με κάλυψες, γιατί το κρίσιμο ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Πού και πότε είδατε φέτος τον Trulli για να μπορείτε να έχετε (αρνητική) γνώμη??
Στους 5 φετινούς αγώνες, στους δύο εγκατέλειψε στον 2ο και 7ο γύρο (Αυστραλία-Ίμολα), στο Bahrain η Toyota ήταν αλλού γι' αλλού με τα ελαστικά, στη Μαλαισία που έφτιαξαν κάπως (και που ο RS έκανε τη διαφορά, ο Trulli έτρεχε με τραυματισμένο διαχύτη από οπίσθια επαφή. Και τώρα στο Nurb. έτρεχε με 'severe balance problem'...
Τώρα ξαναπέστε πόσο κακός και άτολμος είναι φέτος ο Trulli και πόσο χειρότερος από τον RS, που τουλάχιστον είχε και 2 καθαρούς αγώνες να δείξει τι ψάρια πιάνει φέτος με το νέο μονοθέσιο. Όταν δούμε και τον Trulli σε έναν τέτοιο, τότε ας μιλήσουμε ξανά για μπάλα. Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι το κατέχουμε το άθλημα
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν με κάλυψες γιατί το κρίσιμο ερώτημα παραμένει αναπάντητο: Πού και πότε είδατε φέτος τον Trulli για να μπορείτε να έχετε (αρνητική) γνώμη??Προφανως και δεν σε κάλυψα... Και αν δεν παραδεχτω ότι ο Τρουλι φετος είναι τελειος, μοναδικός, ανεπανάληπτος, εχω την αισθηση ότι δεν θα σε καλύψω και ποτε....
Τώρα ξαναπέστε πόσο κακός και άτολμος είναι φέτος ο Trulli και πόσο χειρότερος από τον RS, που τουλάχιστον είχε και 2 καθαρούς αγώνες να δείξει τι ψάρια πιάνει φέτος με το νέο μονοθέσιο. Όταν δούμε και τον Trulli σε έναν τέτοιο, τότε ας μιλήσουμε ξανά για μπάλα.
Ωραια λοιπόν, όταν δούμε τον Τρουλι σε εναν καθαρο αγώνα (καθαρό συμφωνα με την δική σου ορολογία) θα το ξανασυζητησουμε!! Αμα τον δούμε βεβαια, γιατι αμα θες να βρίσκεις δικαιολογίες πάντα θα βρίσκεις!
Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι το κατέχουμε το άθλημα
Ωραια η ειρωνία. Την κατέχω κι εγω καλά!! Θες να διαπιστώσουμε ποιος την κατέχει καλυτερα????
Τελος πάντων. Εγω είπα την άποψη μου. Μαλλον δεν την διάβασες καλα. Ριξε μια δευτερη ματια και αν συνεχιζεις να διαφωνεις, εδω είμαστε, υπάρχουν αρκετοι αγωνες, τα ξαναλέμε!
-
Ευτυχώς εγώ δεν υποστηρίζω τον Trulli (ή όποιον άλλο) για τα πράσινο-γάλαζα μάτια του ή τα ξανθο-κάστανα μαλλιά, ούτε καν γιατί είναι cool, hot, trendy... Μια χαρά ξενέρωτος είναι. Ούτε καν τον υποστηρίζω επειδή είναι 'ο τέλειος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος'. Ένας ικανότατος (από τους ελάχιστους), αλλά αναξιόπιστος οδηγός είναι.
Αν κάποιος έχει ανάγκη να αξιολογήσει τον JT, αυτός είμαι εγώ (και κάθε οπαδός του), αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι φέτος, μέχρι σήμερα, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία να το κάνω. Για παλαιότερες χρονιές δεν έχει νόημα να μιλάμε. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου, εσείς τα δικά σας. Ένας σπουδαίος Έλληνας πολιτικός έλεγε ότι ο καλύτερος τρόπος να πει κανείς ψέμματα είναι να μιλάει γενικόλογα. Πετάμε λοιπόν ένα 'ο τάδε έιναι άχρηστος, άμπαλος, τον τρώει ο teammate του' και ξεμπερδεύουμε χωρίς πολλά πολλά.
Κάπως έτσι δημιουργούνται και οι μύθοι για κάποιους οδηγούς, όπως πχ για τον Fisi που μέχρι πρόπερσι (ακόμα και σ' αυτό το forum) εμφανιζόταν ως ένας από τους καλύτερους και πιο αδικημένους οδηγούς (θυμάμαι ήταν σύνηθες να τον βάζουν στο top 3). Ακριβώς όπως και με το μύθο που θέλει τον JT καλό hotlapper, αλλά κακό racer. Μου θυμίζει κάπως τη ...Σημιτική ρήση 'έξω πάμε καλά...', τρομάρα μας!!
Το ότι ακόμα κανείς δεν απάντησε πού και πότε είδε τον Trulli σε αγώνα άξιο κριτικής, μου λέει πολλά. Μπορώ και γω άνετα να αρχίζω να λέω πχ πόσο άσχετος είναι ο JPM, ή πόσο κάγκουρας ο Massa, αλλά δεν με παίρνει... κούφια λόγια θα είναι, από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, δεν τους παρακολουθώ καν, δεν ξέρω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζονταν...
Κι αν για τον FA και τη Renault αφήνω μερικά λεγόμενα να περάσουν, για τον JT ούτε ένα. Γι' αυτό και θα επανέρχομαι κάθε φορά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πείσω κανέναν. Απλά ζητώ εξηγήσεις για κάθε τι. Και για το 'Trulli...το απόλυτο τίποτα' ακόμα δεν πήρα.
-
εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι νωρίς για να κρίνουμε τον Τρούλι φέτος...
-
JarnoT μαλλον εχεις δικιο...
-
οσο η τογιοτα παραπαιει...
-
Οταν τρέχεις για να πουλήσεις Κορολλάκια και Γιάρις , λογικό είναι να μην πολυενδιαφέρεσαι για το πώς θα κερδίσεις , αλλά για το πώς θα ξωδέψεις και θα δείξεις την εικόνα του λεφτά της Φ1 !!!!!!!!!!
Καλύτερα στο wrc !!!!!!!! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αν κάποιος έχει ανάγκη να αξιολογήσει τον JT, αυτός είμαι εγώ (και κάθε οπαδός του), αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι φέτος, μέχρι σήμερα, δεν μου έχει δώσει την ευκαιρία να το κάνω. Για παλαιότερες χρονιές δεν έχει νόημα να μιλάμε. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου, εσείς τα δικά σας.Mεχρι εδώ πανέμορφα και συμφωνούμε!!
Ένας σπουδαίος Έλληνας πολιτικός έλεγε ότι ο καλύτερος τρόπος να πει κανείς ψέμματα είναι να μιλάει γενικόλογα. Πετάμε λοιπόν ένα 'ο τάδε έιναι άχρηστος, άμπαλος, τον τρώει ο teammate του' και ξεμπερδεύουμε χωρίς πολλά πολλά.
Ποιος είπε γενικόλογα? Εγω είπα την άποψη μου και εσυ το συνέχισες βάζοντας μέσα μια δόση ειρωνίας (offside κλπ). Προσπαθησα με όσο πιο ευγενικό τροπο είχα να σου δικαιολογήσω την άποψη μου (μεχρι το σημείο που άρχισες τις ειρωνίες), κρινοντας πρωτα από όλα την συγκριση με τον Ραλφ. Παραδεχτηκα ότι φταινε και πολλοί άλλοι παράγοντες αλλά δεν ακολούθησα την απλουστευμένη λογική ότι φταίνε μόνο αυτοί! Το γενικόλογο ποιο είναι?? Μάλλον το ότι απλά δεν συμφωνείς με την άποψη μου υποψιάζομαι!
Κάπως έτσι δημιουργούνται και οι μύθοι για κάποιους οδηγούς, όπως πχ για τον Fisi που μέχρι πρόπερσι (ακόμα και σ' αυτό το forum) εμφανιζόταν ως ένας από τους καλύτερους και πιο αδικημένους οδηγούς (θυμάμαι ήταν σύνηθες να τον βάζουν στο top 3). Ακριβώς όπως και με το μύθο που θέλει τον JT καλό hotlapper, αλλά κακό racer. Μου θυμίζει κάπως τη ...Σημιτική ρήση 'έξω πάμε καλά...', τρομάρα μας!!
Εδω πιθανώς να έχεις και δίκιο. Δεν είναι θέμα μύθου όμως, είναι θέμα προσδοκιών...
Το ότι ακόμα κανείς δεν απάντησε πού και πότε είδε τον Trulli σε αγώνα άξιο κριτικής, μου λέει πολλά. Μπορώ και γω άνετα να αρχίζω να λέω πχ πόσο άσχετος είναι ο JPM, ή πόσο κάγκουρας ο Massa, αλλά δεν με παίρνει... κούφια λόγια θα είναι, από τη στιγμή που δεν τους βλέπω, δεν τους παρακολουθώ καν, δεν ξέρω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίζονταν...
Και τον βλέπω και τον παρακολουθώ! Εσυ που δεν βλέπεις και δεν παρακολουθεις τους άλλους, πολυ καλά κανεις!!!!
Κι αν για τον FA και τη Renault αφήνω μερικά λεγόμενα να περάσουν, για τον JT ούτε ένα.
Κι εγω ότι και να κάνεις όσο δεν αποδεικνύει ότι κάνει το κάτι παραπάνω θα λέω ότι με απογοητεύει.
Γι' αυτό και θα επανέρχομαι κάθε φορά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πείσω κανέναν. Απλά ζητώ εξηγήσεις για κάθε τι. Και για το 'Trulli...το απόλυτο τίποτα' ακόμα δεν πήρα.
Ωραιότατα λοιπόν, να στο εξηγήσω με νουμερα και όχι με γενικόλογα. Το απόλυτο τίποτα!! **0 βαθμοί στο συνολο!! **
Και αφησα το αγαπημένο μου για το τέλος!!
Ευτυχώς εγώ δεν υποστηρίζω τον Trulli (ή όποιον άλλο) για τα πράσινο-γάλαζα μάτια του ή τα ξανθο-κάστανα μαλλιά, ούτε καν γιατί είναι cool, hot, trendy... Μια χαρά ξενέρωτος είναι.
Οχι μωρε δεν είναι ξενερωτος γλυκουλης είναι..
Και επειδη το σχολιάκι πηγαινε σε μένα (χτυπημα κάτω από τη ζώνη btw) εχω να πω ότι ουτε εγω υποστηρίζω τον Κιμι για αυτά του τα προσόντα!! Για αυτα του τα προσόντα απλά κατεβάζω φωτογραφίες του!Ούτε καν τον υποστηρίζω επειδή είναι 'ο τέλειος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος'. Ένας ικανότατος (από τους ελάχιστους), αλλά αναξιόπιστος οδηγός είναι.
Ειδες τι ωραια που συμφωνούμε?? Γιατι χτυπιέσαι δεν μπορώ να καταλάβω...
Τέλος από μένα για τον Τρούλι!! Ελπίζω να μας βάλει τα γυαλιά στους επόμενους αγώνες και πρώτη εγω θα βγω να πανηγυρίσω!!!
Kαλό μας απόγευμα!
Επίσημο thread:GP Ευρώπης-Nurburgring