-
Οι θόλοι του είναι για τρακτέρ ή απλά το μεγάλο αμάξωμα κάνει τις 15αρες να φαίνονται μικρές;
...1.400αρι με 77 και 95 και μιλάμε για 17αρες...Θεέ μου, πού πάμε σαν κόσμος...;!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι θόλοι του είναι για τρακτέρ ή απλά το μεγάλο αμάξωμα κάνει τις 15αρες να φαίνονται μικρές;...1.400αρι με 77 και 95 και μιλάμε για 17αρες...Θεέ μου, πού πάμε σαν κόσμος...;!
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας funkyreverend;;;
Να πω την αλήθεια, ούτε καν οι 17άρες δεν γεμίζουν τους θόλους καλά-καλά...
Ρε μπας και ήταν το χωμάτινο setup;
-
-
Τους τάκους από τα ελατήρια τους έβγαλαν;
95 ίπποι και 17αρες πάντως... (εδώ θάβουμε τα Α3 1.6/102 )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για του λόγου το αληθές, punto με 17άρες και 15άρες, όπως τα είδα προχθές στην αντιπροσωπεία της fiat...Εγώ θα μοίραζα τη διαφορά στη μέση και θα έβαζα 16άρες!
μηπως ξερεις ποσο καιρο εχει αναμονη για το sporting????
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν θες επιδόσεις, πάρε το Ignis Sport,:φοβαμαι παρα πολυ το ignis για τον ακαμπτο αξονα πισω εχω ακουσει πολλα ατυχηματα...
-
fiesta S ....... simple the best οδηγικα.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
fiesta S ....... simple the best οδηγικα.......ψευτη!
-
lkar
Πάντως και ένα στη γειτονιά που έχουμε, έτσι άδειοι φαίνονται οι θόλοι! Φαντάζεσαι να το κυκλοφορεί ο άλλος με τάκους στα ελατήρια;charmak66
Πραγματικά, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας...όταν δω κάνα Aygo II να φοράει 17αρες, μπας και 'δείξει' λιγάκι - αν και ακόμα θα έχει τον ίδιο 70αρη κινητήρα, θα σηκώσω τα χέρια ψηλά...[paralirima] Θα πω στα παιδιά μου: 'Εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω άλλο...Προσπάθησα να σας γαλλουχήσω με ό,τι καλύτερο. Κάποτε φτερούγες φορούσαν 16αρες, οι Ferrari παλαιότερα 15αρες...Ούτε φίδια ήταν ούτε χρειαζόταν 700 ευράκια για σετ ελαστικών...Γι'αυτό, παιδιά μου, βρείτε ένα σωστό μεταχειρισμένο Mini 1300 και πάτε να ζήσετε στην εξοχή, μακριά από τις σειρήνες...' [/paralirima]baspats
Σαν τι ατυχήματα δηλαδή δημιούργησε ο άκαμπτος άξονας; Πάντως, όσοι το έχουν βάλει χέρι, μιλάνε για πολύ διασκεδαστική οδική συμπεριφορά...χαζοσπινάρει και είναι πιο άτσαλο από τα καλύτερα της κατηγορίας, αλλά λένε ότι είναι πιο συμμετοχικό από πολλά 'Στριφτερά'... -
Ο χρήστης baspats έγραψε:
Για του λόγου το αληθές, punto με 17άρες και 15άρες, όπως τα είδα προχθές στην αντιπροσωπεία της fiat...
Εγώ θα μοίραζα τη διαφορά στη μέση και θα έβαζα 16άρες!
μηπως ξερεις ποσο καιρο εχει αναμονη για το sporting????
Δεν έχω ιδέα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τους τάκους από τα ελατήρια τους έβγαλαν;95 ίπποι και 17αρες πάντως... (εδώ θάβουμε τα Α3 1.6/102 )
τουλάχιστον είναι ελαφρύ...μόλις 960 κιλά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για του λόγου το αληθές, punto με 17άρες και 15άρες, όπως τα είδα προχθές στην αντιπροσωπεία της fiat...Εγώ θα μοίραζα τη διαφορά στη μέση και θα έβαζα 16άρες!
Το C4 να δεις κάτι θόλους που έχει....18άρα άνετα την παίρνει.
Τι τους έχει πιάσει με τους τεράστιους θόλους;πάντως δεν έχει και τόση διαφορά...η 15 με την 17άρα...παίζει ρόλο και το προφίλ του ελαστικού.
εγώ θα το έπαιρνα με την 15άρα, είναι λίγα τα άλογα θα το γονατίσουν.
-
γι αυτό στο type-R εχουν αρχίσει να μου φαίνονται μικρές οι ζάντες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πόσα;
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=854
1075 κενό με 15άρες ζάντες...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πόσα;
http://www.fiat.gr/main/home.cfm?pageid ... ersion=854
1075 κενό με 15άρες ζάντες...
Τόσα γράφουν στους καταλόγους τους οι 4Τ για το Grande Punto...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τόσα γράφουν στους καταλόγους τους οι 4Τ για το Grande Punto...
κοίτα καλύτερα!!!
960 είναι το παλιό Sporting
-
lkar
πτουσου δίκιο έχεις...φοράω και glasses...
-
Εγώ πάντως που έψαχνα κάτι παρόμοιο και είχα δει όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα εκτός του G.P. επέλεξα το Fiesta S. Με την προσφορά το πήρα 14580 το ST είχε τότε 16190. Αναμονή 1,5 μήνας. Το αμάξι έχει φοβερή οδική συμπεριφορά, ικανοποιητικούς χώρους(μόνο πρόβλημα εσωτερικό ύψος για άνω 1.85), και πολύ αναβαθμισμένη ποιότητα. Επίσης μηδέν προβλήματα προς το παρόν.
-
Ο χρήστης ffocus4 έγραψε:
Εγώ πάντως που έψαχνα κάτι παρόμοιο και είχα δει όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα εκτός του G.P. επέλεξα το Fiesta S. Με την προσφορά το πήρα 14580 το ST είχε τότε 16190. Αναμονή 1,5 μήνας. Το αμάξι έχει φοβερή οδική συμπεριφορά, ικανοποιητικούς χώρους(μόνο πρόβλημα εσωτερικό ύψος για άνω 1.85), και πολύ αναβαθμισμένη ποιότητα. Επίσης μηδέν προβλήματα προς το παρόν.ποσο καιρο το εχεις???
-
punto με χιλια , ισως και φιεστα.
Μαχη στα 16000 euro..