-
Ο χρήστης lsamaras έγραψε:
geia sas re paidia...... kainourios stin parea.
kala...kai tin kiriaki pou tha eiste???????
ego kiriaki leo na mpo.Καλώς τον,δεν σε πήραμε χαμπάρι να σου απαντησουμε μιας και ποσταρισες όταν ήδη είμασταν στην πίστα
Μείνε συντονισμένος πάντως,συστήσου μας κι'όλας να ξέρουμε απο που είσαι τουλάχιστον,και αν έχεις το...'μικρόβιο' θα συναντηθούμε στο μέλλον -
Πολύ ζέστη χτες,πραγμα που δεν το περίμενα σε τετοιο βαθμό.
Μεχρι και μιας ώρας διάλλειμα δωθηκε απο τον Ολύμπιο για αυτο το λόγο.Χρόνοι δεν ήταν δυνατόν να γραφούνε χτες,μιας και τα λάστιχα/φρενα/κινητήρες ταλαιπωρήθηκαν ασχημα
Τα δικά μου λάστιχα φαγωθηκαν (και στα τέσσερα) ακόμα και τα σύρματα.Πρωτη φορα φτανω λάστιχα σε τετοιο βαθμό φθορας,αλλά ήτανε ήδη δύο μέρες φορεμένα και πολύ φθαρμένα απο το πρωί.Αποδείχτηκαν ΑΞΙΑ τα silverstone FTZ-RR (hard comp).Τα βγαλανε τα λεφτα τους
καλύτερος χτεσινός μου χρόνος το 1:42:47,πραγμα που αντικατοπτρίζει τις χτεσινές συνθήκεςΠάντως μείναμε στην πίστα μέχρι τις οχτω το βραδυ Το απόγευμα ήτανε σαφως καλύτερα,μιας και η θερμοκρασία έπεσε λιγάκι.
-
Δεν περάσαμε κι άσχημα!
-
-
Όλα καλά το Σάββατο, κάναμε και στρατιωτικό μαύρισμα, ιδρώσαμε και ξειδρωσαμε 5-6 φορές. Σε μία φάση κατα τις 12 έδειχνε 33 βαθμούς....
Στην πίστα φάνηκε καθώς μόνο οι 2-3 πρώτοι γύροι κρατούσαν καλά τα λάστιχα, και μετά άρχιζε το drift show....Χρόνοι το πρωί γύρω στο 1,45,7 με πολύ δυσκολία...στα μέσα της ημέρας 1,46,2......και κατα τις 13:00 1,46,6
Πολύ χαβαλέ να έχεις τον Γιάννη μπροστά στη Κ13, Η μπάντα στο μεγαλείο της.....
Παιδιά χάρηκα πολύ, ραντεβού τον Σεπτέμβρη....!!
Αντρέα τί εγινε τελικά με τον βήχα?...
υγ.Βάλτε φώτοοοοοο...
υγ.2 Η επιτυχία της ημέρας, ίσιωσαν οι δίσκοι μετά απο κάτι φρένα πριν την Κ-1 που είχαν ψιλοστραβώσει απο την προηγούμενη φορά στις Σέρρες. Πώς έγινε αυτό άγνωστο -
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Όλα καλά το Σάββατο, κάναμε και στρατιωτικό μαύρισμα, ιδρώσαμε και ξειδρωσαμε 5-6 φορές. Σε μία φάση κατα τις 12 έδειχνε 33 βαθμούς....Σίγουρα (αρκετα) πάνω απο τους 40 στην άσφαλτο
Στην πίστα φάνηκε καθώς μόνο οι 2-3 πρώτοι γύροι κρατούσαν καλά τα λάστιχα, και μετά άρχιζε το drift show....Χρόνοι το πρωί γύρω στο 1,45,7 με πολύ δυσκολία...στα μέσα της ημέρας 1,46,2......και κατα τις 13:00 1,46,6
Πολύ καλός ο χρόνος σου ομως.Χιλιαξακοσάρι δεν είναι το κιτρινάκι σου;
Πολύ χαβαλέ να έχεις τον Γιάννη μπροστά στη Κ13, Η μπάντα στο μεγαλείο της.....
Παιδιά χάρηκα πολύ, ραντεβού τον Σεπτέμβρη....!!
Αντρέα τί εγινε τελικά με τον βήχα?...
Ο 'βήχας' δεν συνεχίστηκε.Τι τον προκάλεσε δεν καταλάβαμε,αλλά σημερα καθαρισα προληπτικά κάτι συστηματακια που έχει για το ρελαντι,ψεκασα και την πεταλούδα.
Το Σεπτεμβρη θα αρχίσουμε ξανα με περισσότερη διάθεση,αλλά κάποιοι συζητάνε και για Ιούνιο.Θα δείξει πώς θα εξελιχτει το καλοκαίριυγ.Βάλτε φώτοοοοοο...
Λίγες έχει βαλει παραπάνω ο Λεονίδας.Την 'καλή' σου απο το τρακντει-σπέσιαλ,είπε οτι θα την σκανάρει να στην στείλει ο Πάνος
υγ.2 Η επιτυχία της ημέρας, ίσιωσαν οι δίσκοι μετά απο κάτι φρένα πριν την Κ-1 που είχαν ψιλοστραβώσει απο την προηγούμενη φορά στις Σέρρες. Πώς έγινε αυτό άγνωστο
Σε ποιόν έλεγα το Σαββατο ότι 'όλα τα μαλακώνει η πίστα' και δε με πίστευε;
-
Face,,Πρέπει να τραβούσες κάτι videakia κάποια στιγμή...Αν τα ανεβάσεις πουθενά πες το!!
Πάντως πολύ καλό παιχνίδι είχαμε!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πολύ καλός ο χρόνος σου ομως.Χιλιαξακοσάρι δεν είναι το κιτρινάκι σου;Thanx ναί, στην πρώτη επίσκεψη στις Σέρρες με το TD με σενσορες είχα 1:46:045 αλλα έμπαινα στην κ5 με 3η και στην 13 άφηνα πολύ μέχρι να βρώ το Apex απο ότι είδα το Σάββατο..
Σε ποιόν έλεγα το Σαββατο ότι 'όλα τα μαλακώνει η πίστα' και δε με πίστευε;
Σε εμένα...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Face,,Πρέπει να τραβούσες κάτι videakia κάποια στιγμή...Αν τα ανεβάσεις πουθενά πες το!!Έχω ένα που τραβούσε ο φίλος απο δίπλα αλλα είναι 255mb, και ακόμα το περιμένω....όταν το πάρω θα το ανεβάσω....!!
Πάντως πολύ καλό παιχνίδι είχαμε!!
Ναι, ναι....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Ναι, ναι....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ναι, ναι....
Αντρέα, εσένα δεν σε παίξαμε γιατί ήσουν κρυωμένος... Μη μας κολησεις και ποιός καθαρίζει πεταλούδα καλοκαιριάτικα..
-
Μετα κατηγορούμε τους παλιούς που στέλνανε τους λεπρούς στη Σπιναλόγκα ρε!!!
Με ενα απλό κρυολογηματακι και με παραμερίσατε κατευθείαν ρε.
(οχι πώς δε βρηκα παρεα να με παίξει,αλλά λέμε τωρα)
-
Απ' ότι ξέρω, ο Ανδρέας δεν κόλλησε κανέναν!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Απ' ότι ξέρω, ο Ανδρέας δεν κόλλησε κανέναν!ΠΕΣΤΑ!!!! ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απ' ότι ξέρω, ο Ανδρέας δεν κόλλησε κανέναν!
ΠΕΣΤΑ!!!! ΠΕΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!!!
Ανδρέα μην ανησυχείς!Θα έρθει σε λίγο η απάντηση,!!!
-
Γιάννη,ο φίλος σου ο Δημητρης με την 146,έχει τίποτα φωτογραφίες μας ή βίντεο;Αν εχει,κανόνισε να τα δούμε κι έμείς ε;
Α,ριξτε μια ματια στα εργαλεία σας,για ενα μαύρο ίσιο κατσαβίδι παίδες.Μαρκα UNIOR
-
Αντρεά το είχα πάρει εγώ να βγάλω τα καπάκια απο τις ζάντες αλλα το επέστεψα......(το δικο σου δεν ειναι ενα κιτρινο rallye )...
Αν δεν το πήρε κανένας άλλος αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και αποστέλω ταχυδρομικώς παραυτα άλλο....
-
Το έριξες μέσα στο κίτρινο ραλύ;Αμα είναι έτσι,θα πώ τα παιδιά να μου το δώσουν,εκει θα έχει μείνει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το έριξες μέσα στο κίτρινο ραλύ;Αμα είναι έτσι,θα πώ τα παιδιά να μου το δώσουν,εκει θα έχει μείνειΠλάκα κάνω βρε συ...Στο βαλιτσακι σου το εβαλα...!!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)