-
Λιγο αργα δεν ειναι;
-
Καλά είναι ρε συ. Τα Grand Prix ξεκινάνε 2 το μεσημέρι... πιο μάγκες είναι αυτοί δηλαδή;
-
Καλά, όπως θέτε
-
Έλα... 8:30, μιας και σκοτεινιάζει νωρίς ακόμα...
8:30 ΈΚΛΕΙΣΕ!
-
Τι νωρίς ρε Μάρκο, 8 το βράδυ σκοτεινιάζει... Άμα εγκαταλείψω τον αγώνα λόγω έλλειψης ύπνου θα σας καταγγείλω μετά στην συνεντευξη τύπου...
-
Αντε, λεγετε, τι ωρα θα βρεθουμε τελικα;
-
Πολύ σιωπή ρεεεεεεεεεεεεε
-
Πωλείται:
Οικόπεδο με θέα, στην περιοχή του δήμου Σερρών. Προσφάτως αγορασθέν, πωλείται λόγω ανάγκης. Λείπουν μόνο μερικά χαλίκια, τα οποία μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να συλλέξει στη διαδρομή μεταξύ Σερρών και Καλαμαριάς. Πιθανώς να υπάρχουν και άλλα τα οποία θα διαμοιραστούν τις προσεχείς ημέρες. Άνετος χώρος στάθμευσης. Καθαρός αέρας με καλή θέα. Ενδέχεται να ενοχληθείτε από τους γείτονες που ασχολούνται με μηχανοκίνητο αθλητισμό...
Φωτογραφία του χώρου, με το αμάξι μου όμορφα παρκαρισμένο:
Αν εξαιρέσουμε το παραπάνω ατυχές συμβάν (στον τελευταίο γύρο ) η μέρα πήγε πολύ ωραία, χωρίς βέβαια να μπορέσω να κάνω χρόνους... Είχα ξεχάσει τελείως γραμμές και λοιπά γεωμετρικά δεδομένα και πήγαινα ... Παρολαυτά, έγραψα ένα αξιοπρεπές (για τα δεδομένα τα δικά μου και του αμαξιού μου) 1:49:50. Στην τελευταία εξόρμηση, όπου πραγματικά ξανα-ανακάλυψα κάποια μυστικά έγραψα ένα 1:50:20, αλλά πλέον δεν υπήρχαν λάστιχα και επειδή είναι γρουσουζιά να μην διαλυθούν τελείως, είπα να τα κάψω, με αποτέλεσμα την αγορά του εν λόγω οικοπέδου (οι αμμοπαγίδες κάνουν τέλεια δουλειά! ), αλλά και μία μικρο-εξόρμηση στας εξοχάς στο πρώτο εσάκι (Κ6-8). Είμαι σίγουρος ότι έτερο μέλος της παρέας δεν θα παραλείψει να αναφερθεί και στα δύο ατυχέστατα περιστατικά με αναλυτικά φωτογραφικά ντοκουμέντα...
Ας σημειωθεί ότι το safety-car στάθηκε ανίκανο να τραβήξει τον περήφανο Γάλλο από την αμμοπαγίδα και το θέμα λύθηκε μόνο μετά από παρέμβαση του έτερου Γάλλου (307), ο οποίος έκανε τη δουλειά σε δευτερόλεπτα! Ζημιά στο 206 καμία (απ' ότι φαίνεται μέχρι στιγμής...)
Συμπέρασμα: Αν βρεθείτε στην αμμοπαγίδα, φροντίστε να υπάρχει κάποιο Peugeot εκεί κοντά για να σας βγάλει...
Πάντως το ευχαριστήθηκα... Ιδίως στην τελευταία εξόρμηση (που δεν είχα λάστιχα), όπου το 206 χόρευε σάμπα σε κάθε ευκαιρία...
Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κατέστρεψα τελείως τα λάστιχα... Ίσα που φάνηκαν τα λινά στο ένα...
-
Δώσε χρόνους ολονών...
Αυτά τα οικόπεδα στις Σέρρες διαρκώς αλλάζουν ιδιοκτήτες... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δώσε χρόνους ολονών...
Αυτά τα οικόπεδα στις Σέρρες διαρκώς αλλάζουν ιδιοκτήτες...Μόνο εγώ κρατούσα κανονικά. Οι άλλοι αποσπασματικά, ο δίας κάπου στο 1:50:50 (αλλά φύλαγε τα λάστιχα για να γυρίσει σπίτι του), ο ντιριντίνος κάπου στο 1:49 πρέπει να γύριζε...ίσως και λίγο πιο κάτω...
Πάντως, το οικόπεδο σε προνομιακή θέση...
-
Εντάξει ρε συ. Ο φίκος με 100 άλογα και τον Αλέξανδρο οδηγό(> 100 kgr) μια χαρά είναι στο 1:50.
Είχε κόσμος, ή είσασταν εσείς μόνο; Έλαβε χώρα και το απαραίτητο φαγοπότι μετά; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εντάξει ρε συ. Ο φίκος με 100 άλογα και τον Αλέξανδρο οδηγό(> 100 kgr) μια χαρά είναι στο 1:50.
Είχε κόσμος, ή είσασταν εσείς μόνο; Έλαβε χώρα και το απαραίτητο φαγοπότι μετά;Εμείς και 7-8 μηχανάκια.
+2 μακαρονάδες...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
........
+2 μακαρονάδες...Είστε φλώροι
Απαραίτητο το κότσι και το εξοχικό σε γνωστό εστιατόριο των Σερρών... Απαίδευτοι -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
........
Απαραίτητο το κότσι και το εξοχικό σε γνωστό εστιατόριο των Σερρών... ΑπαίδευτοιΔεν πήγαμε για να φάμε! Ο Ντίνος κι εγώ πήγαμε για οδήγηση, ο Μάρκος μάλλον είχε κάποια επένδυση στο μυαλό του, μάλλον σε αγορά αγροτεμαχίου προσανατολιζεται...
Ο Φίκος δεν έχει καθόλου δύναμη (ο Μάρκος με έκλεινε στην ευθεία για πλάκα), το κιβώτιο είναι θεόμακρο (η 3η έσκαγε στον κόφτη πριν τα φρένα για την Κ1 - αν και στο τέλος άλλαζα σε 4η στις 6κ καθώς ψηλά πεθαίνει το μοτέρ) και εγώ πρόσεχα τα λάστιχα σαν τα μάτια της γκόμενάς μου για να γυρίσω πίσω σώος (ξεχάστε μπούκες και τιμονιές... αργή και απαλή είσοδος με ελάχιστο τιμόνι και καθόλου στραμπούληγμα ). Κατά τα άλλα ωραία ήταν αλλά την επόμενη φορά με δεύτερη τετράδα μπας και πέσουμε κάτω από το 1.50.
-
αμα δεν βαλεις 55αρι προφιλ δεν πας πουθενα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
........
Απαραίτητο το κότσι και το εξοχικό σε γνωστό εστιατόριο των Σερρών... ΑπαίδευτοιΔεν πήγαμε για να φάμε!
Πήγαμε ΚΑΙ για να φάμε!
Απλά φάγαμε ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ στην πίστα και δεν υπήρχε περίπτωση για τίποτα το βράδυ αφενός γιατί εγώ ήθελα να προλάβω τη μικρή, αφεδύο γιατί ο ντίνος είχε μια υποχρέωση και αφετρία γιατί αύριο έχει ξύπνημα στις 6!
Πάντως, η πίστα καθημερινές είναι απόλαυση...
-
Αλλάζει πολύ το βήμα ρε Γιάννη με 55άρι. Και τα λεφτά...
-
Αααααααααααααααααααααααααχ
Τέλεια ήταν
Ξεχαρμάνιασα, παντιλίκια να φάνε και οι κότες (είμαι ρυθμίσιμος πλέον ), τώρα αυτή η γλυκιά κόπωση που θα με βοηθήσει να κοιμηθώ καμιά δυο μέρες και να ξεχάσω τα άλλα προβλήματα.
-
Μάρκο, διέλυσες λάστιχα και (έπειτα) και ζάντες;
-
Πάλι καλά που δεν κούρεψε ψυγεία και φουρφούρι έτσι που το έσκαψε ο ποταπός
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)