-
Αν είναι να οδηγήσω με γραμμές για να μη φάω λάστιχο, sorry το κάνω και εκτός πίστας, σε πολύ ομορφότερες διαδρομές με μηδενική κίνηση, έχουμε πολλές τέτοιες στα μέρη μου ,5-10 λεπτά έξω από το σπίτι μου.
Πίστα θα πάνω να δοκιμάσω τα όρια , να κάνω καφρίλες και παντιλίκια με ασφάλεια, έτσι το βλέπω εγώ.
Χμμ, κι όπως δείχνουν τα πράγματα όχι μόνο εγώ. -
παιζει ενδεχομενο στο τελος της ΜΕΓΚΑ εβδομαδας να μπουκαρουμε πιστα...θα εξαρτηθει βεβαια απο δουλεις και παπαριες αλλα το αναφερω μηπως θελει και κανας αλλος να βολταρει...
τπτ βεβαια δεν ειναι σιγουρο, απλως κανω αναφορα!
-
Απ' ό,τι όλα δείχνουν, τελικά θα πάω όντως Μεγάλη Δευτέρα. Πήρα και τηλέφωνο και μου επιβεβαίωσαν ότι είναι ελεύθερη η ημέρα.
-
Ξεθαψα ενα video απο το TD του TDS στις 29/11 με ενα απιστευτο σωσιμο απο το rallye στο 1,49.
Το rallye εφυγε ΚΑΘΕΤΑ στον αξονα της Κ1,κι επανηρθε ατσαλακωτο στην γραμμη του.
ΕΥΓΕ! -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Ξεθαψα ενα video απο το TD του TDS στις 29/11 με ενα απιστευτο σωσιμο απο το rallye στο 1,49.
Το rallye εφυγε ΚΑΘΕΤΑ στον αξονα της Κ1,κι επανηρθε ατσαλακωτο στην γραμμη του.
ΕΥΓΕ!Μπράβο κίνηση στην πίστα. Θα μπορούσε πάντως ο ραλλύς να κάνει στην άκρη πιο γρήγορα ώστε να τον περάσει ο πιο γρήγορος πίσινός του. Επιπλέον πολύ καλό το G-meter του μιάτα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Επιπλέον πολύ καλό το G-meter του μιάτα...και χωρις μπαταριες παρακαλω...
-
[OFF TOPIC]
**Σερρες003 για rFactor **
Χρειάζομαι feedback ....
.... unrar ...και τοποθετηση του φακέλου Serres στο Location
Με ενδιαφέρει η χαραξη και τα kerb ... όλα τα άλλα είναι για γέμισμα ( γρασιδια και μπαρες )
DOWNLOAD ΑΠΌ ΕΔΩ -->http://rapidshare.com/files/221541851/Serres.rar
Feedback pls ..ΕΔΩ http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=3790&start=1470
[/OFF TOPIC]
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
αυτά είναι ψωμοτύρι για το 106... δείτε στο 2:00
Youtube Video -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
[OFF TOPIC]**Σερρες003 για rFactor **
Μπράβο Αντώνη!! Σου ετοιμάζω και το/τα DVD!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Youtube Video -
Ο χρήστης glf έγραψε:
Youtube VideoΜεχρι και τα καντετ τα κανουνε αυτα ρε,πόσο μαλλον τα σαξοραλα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μεχρι και τα καντετ τα κανουνε αυτα ρε,πόσο μαλλον τα σαξοραλα!!!
χωρίς πειστήρια......
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Μεχρι και τα καντετ τα κανουνε αυτα ρε,πόσο μαλλον τα σαξοραλα!!!
χωρίς πειστήρια......
Εμ,ποιός θα ξοδευε μπαταρια για να βιντεοσκοπήσει ενα καντετ;
-
Θα ανέβει κανένας στην πίστα το Σ/Κ που είναι το trackday του TD-Special?
-
Αν και δεν ξερω συμμετοχες εγω θα ειμαι εκει για χαζι. Πιστευω να ναι και ο Αντρεας.
-
Υπάρχει μια περίπτωση να έρθω και εγώ
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Αν και δεν ξερω συμμετοχες εγω θα ειμαι εκει για χαζι. Πιστευω να ναι και ο Αντρεας.Μπα.Σαββατοκυριακο θα πάω για κυνηγι,γιατι το εχω στερηθει.
-
eimaste apo to mesimeraki stis Serres.o kairos einai fantastikos!
-
είδα ένα άσπρο golfaki σήμερα στα διόδια με ένα caterham φορτωμένο σε τρέιλερ
κανένας γνωστός που πάει Σέρρες;;
-
Ναι σίγουρα για Σέρρες ήταν το Caterham!
Εγώ αύριο πρωί κατά της 08:00 θα ξεκινήσω από δω με 2-3 άτομα ακόμα. Ελπίζω να βρεθούμε αρκετοί και να τα πούμε εκεί!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)