-
Δεν ξέρω τι κίνηση έχει η πίστα τα σκ από 'μακρινούς' αλλά κάποιος που θέλει να γράψει πολλούς γύρους μπορεί να χρειαστεί μια δεύτερη τετράδα. Εγώ έχω 2η τετράδα ζαντολάστιχα για τέτοια δουλειά αλλά φέρνοντας την μαζί μου σημαίνει ότι πρέπει να είμαι μόνο 2 άτομα στο ταξίδι γιατί 4 ζαντολάστιχα πιάνουν πορτ μπαγκάζ και πίσω κάθισμα. Μικρό πρόβλημα δε λέω αλλά θα ήταν πιο 'άνετα' να έλιωνα τα δικά μου (ειδικά αν ανέβω με μισολιωμένα ήδη) και με μια καινούρια 4αδα φορεμένα κυριακή πρωί ή Σάββατο απόγευμα να έκανα κάποιους γύρους και Κυριακή απόγευμα επιστροφή.
Συμφωνώ πάντως με αυτά που λες και ενδεχομένως να έχω λάθος εντύπωση για το πόσοι 'μακρινοί' είναι στην πίστα τα σκ. Θεωρούσα πολλοί αλλά μάλλον δεν είναι έτσι? Ίσως ξέχασα σε ποια χώρα ζω !
-
Το σκέφτομαι να κάνω την κίνηση με το Love Boat αλλά κολλάω στις λεπτομέρειες:
Εάν η πίστα έχει έστω και λίγους έμπειρους οδηγούς μέσα θα τους χαλάσω τη μέρα και θα φάω κάμποσα μπινελικάκια με το δίκιο τους βεβαίως βεβαίωςΥπάρχει κάποια μέρα έστω και μεσοβδόμαδα όπου τα πράγματα να είναι χαλαρά άπο άποψη κίνησης μέσα στην πίστα? (Hunter και Ντίνος σε 1 βιντεάκι εκπαιδευτικό προς τον Dr, ήσασταν σε σχεδόν άδεια πίστα απόσο θυμάμαι|εκτός και εάν με το που μπήκε ο Ντίνος βγήκαν όλοι και καλά για καφέ/αναψυκτικό )
Το κράνος είναι απαραίτητο ετσι? (Ντεν εκω )
4τράδα υπάρχει, τα SC2 τα παλιά μου τα είχα κρατήσει (3 χρόνων λάστιχα με ~37000km αλλά έχουν ψωμί ακόμα) αλλά δεν υπάρχει σετ ζάντες!
Αυτάάά
-
Ηλία,με τον Ντινο ειχαμε πάει καθημερινη.Η κινηση τις καθημερινες.....δεν υπάρχει.Φυσικα,πριν ανεβεις,θα τηλεφωνησεις στην πίστα να ρωτησεις μηπως εχει κλειστει για καποιο event.
Οι εμπειροι,αν υπάρχουν,πιστευω οτι θα αντιληφθουν την κατασταση και δεν θα στεναχωρηθούνε ιδιαιτερως.Εσυ φυσικα θα εχεις το νου σου στους καθρεφτες σου,και θα κοιτας να διευκολύνεις τις καταστασεις.
Υπ'όψιν οτι,θεωρητικα την ευθυνη ΚΑΙ στην πίστα,την εχει αυτος που βρισκεται απο πίσω.Οσο ατζαμης και αν ειναι ο μπροστινός,ο πίσω πρεπει να ξερει τι κανει πριν επιχειρίσει οτιδηποτε.Γι'αυτο λεμε πάντα για χρηση σινιάλου απο τον πίσω,και χρηση φλας απο τον μπροστα που θα ξεκαθαρισει την κατασταση.Οσο ασφαλές κι'αν ειναι το περιβαλον της πίστας,μια λαθος εκτιμηση και ενας λαθος χειρισμος μπορει να φερει πολύ ασχημα αποτελεσματα.
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ηλία,με τον Ντινο ειχαμε πάει καθημερινη.Η κινηση τις καθημερινες.....δεν υπάρχει.Φυσικα,πριν ανεβεις,θα τηλεφωνησεις στην πίστα να ρωτησεις μηπως εχει κλειστει για καποιο event.Οι εμπειροι,αν υπάρχουν,πιστευω οτι θα αντιληφθουν την κατασταση και δεν θα στεναχωρηθούνε ιδιαιτερως.Εσυ φυσικα θα εχεις το νου σου στους καθρεφτες σου,και θα κοιτας να διευκολύνεις τις καταστασεις.
Υπ'όψιν οτι,θεωρητικα την ευθυνη ΚΑΙ στην πίστα,την εχει αυτος που βρισκεται απο πίσω.Οσο ατζαμης και αν ειναι ο μπροστινός,ο πίσω πρεπει να ξερει τι κανει πριν επιχειρίσει οτιδηποτε.Γι'αυτο λεμε πάντα για χρηση σινιάλου απο τον πίσω,και χρηση φλας απο τον μπροστα που θα ξεκαθαρισει την κατασταση.Οσο ασφαλές κι'αν ειναι το περιβαλον της πίστας,μια λαθος εκτιμηση και ενας λαθος χειρισμος μπορει να φερει πολύ ασχημα αποτελεσματα.
Είσαι αρχηγός! Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτά τα λίγα και σημαντικά
Οπότε βουρ για κάνα τσίπικο κράνος και τηλέφωνο να δω τι παίζει!
-
Άντε ρε σεις!!!!
Πόσοι θα πάμε πάνω τελικα?? -
Εγώ είπαμε σαν φωτογράφος!
-
νομίζω είναι τα Honda αυτη την Κυριακή ?
-
Ναι, RX8club το Σάββατο και Honda Κυριακή.
-
Ακυρον για εμένα τελικά. Θα ετοιμάζομια για Κύπρο...
-
Εγώ βλέπω τον καιρό και ανησυχώ πολύ.. Κυριακή λέει ασθενής βροχή και χιονόπτωση και maximum θερμοκρασία 4 βαθμοί... Θα το δαγκώσουμε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακυρον για εμένα τελικά. Θα ετοιμάζομια για Κύπρο...Πρωτη φορα σου ξανασυμβαινει αυτο ρε συ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακυρον για εμένα τελικά. Θα ετοιμάζομια για Κύπρο...
Πρωτη φορα σου ξανασυμβαινει αυτο ρε συ!!!
Όντως.
-
-
Καλά βρε Παντελή, γιατί χαίρεσαι με τον παλιόκαιρο?
Σάββατο Ώρα Βαθμοί ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ
14/02/2009 14:00 8 °C**Κυριακή ** Ώρα Βαθμοί ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ
15/02/2009 08:00 2 °C**Κυριακή ** Ώρα Βαθμοί
15/02/2009 14:00 4 °C 62% ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ -
Γκαντεμιά ... η Delta στράβωσε βαλβίδες
από δικό μου λάθος ...
βρήκα μία στραβωμένη βίδα 6mm κάτω από το μοτέρ
μάλλον μου έπεσε ή υπήρχε μέσα στο χώρο της μηχανής και όπως δούλευα .. κάπως χώθηκε μέσα στους ιμάντες και μόλις γύρισε η μίζα
άκουσα αυτό τον ανατριχιαστικό ήχο ....Ισως ανέβω όμως έτσι για τη βόλτα ....
-
Τι λες ρε συ Βασίλη?!?!? Τα ψαλίδια?!?!
-
Ψαλίδια έβαλα καινούργια τελικά ...
αλλά μάταιος ο κόπος για να προλάβω γμτ -
Oχι ρε Βασιλη!!!!!! Κριμα!!!
-
Κρίμα, να το κρύβεις το αμάξι να μη το ματιάζουν.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)