-
Τι χρωμα θα το προτιμουσατε? Μιλαμε για 3θυρο.
-
-
-
Το θέμα είναι τι χρώμα θα το προτιμούσες εσύ...
-
Τρέφω μεγάλη συμπάθεια για το μαύρο γενικά...
-
To κόκκινο μου αρέσει σε GTi. Και το άσπρο επίσης.
-
Για gt και gti, θα ημουνα αναμεσα σε κοκκινο και ασπρο
Αλλα για να μην με λενε στο δρομο 'ψυγειο' θα προτιμουσα τελικα το κοκκινο
-
Από αυτά που αναφέρεις... κανένα.
-
United με την κόκκινη ταπετσαρία
-
Επειδή
...
Καλό και το μαύρο, αλλά κάπως κοινό. Δεν είναι τυχαίο που για το GTi η VW επέλεξε στη γνωστή διαφήμιση το κόκκινο.
Βέβαια οι παραπάνω φωτογραφίες είναι από το GTi, στο οποίο τονίζεται η χαρακτηριστική μάσκα. Το GT μοιάζει περισσότερο στο απλό FSI.
Και μια από το πλάι: -
Aσημί ή άσπρο για λόγους πρακτικότητας.
Ο ήλιος καίει πολύ εδώ στην Ελλάδα. -
H vw διαλεξε το κοκκινο γιατι ειναι ενα χρωμα συνυφασμενο με τα sport cars.Το κοκκινο της ομως ειναι αποτυχια κατα την γνωμη μου.
Μαυρο,ευκολα το καλυτερο. -
Γενικά αποφεύγω τα σκούρα χρώματα λόγω ηλιοφάνειας και προβλημάτων με τη βρώμα/λάσπη. Οπότε μάλλον άσπρο (το ασημί δεν του πηγαίνει), αλλά και το κόκκινο είναι πολύ ενδιαφέρον.
-
Αυτό το θέμα που ανοίξατε μπορούμε να το ανοίξουμε για όλα τα αυτοκίνητα?
Τι ακριβώς λέει αυτό το τοπικ???Δε το θεωρώ ότι μπορούμε σε ένα φορουμ να ανοιγουμε τοπικ για το τι χρώμα ταιριάζει σε κάθε αμάξι
Εγω για παράδειγμα θέλω να κάνω μία ψηφορορία για το kadett του 1976?
Είναι εφικτό? -
Το κόκκινο ειναι κορυφή.
Αν αλλαξουμε και τη μασκα με του GTi θα είναι μια χαρά. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό το θέμα που ανοίξατε μπορούμε να το ανοίξουμε για όλα τα αυτοκίνητα?
Τι ακριβώς λέει αυτό το τοπικ???Δε το θεωρώ ότι μπορούμε σε ένα φορουμ να ανοιγουμε τοπικ για το τι χρώμα ταιριάζει σε κάθε αμάξι
Εγω για παράδειγμα θέλω να κάνω μία ψηφορορία για το kadett του 1976?
Είναι εφικτό?Αυτο το θεμα το ανοιξα για να παρω μια δευτερη γνωμη πριν προχωρησω στην παραγγελια.
Οποιον δεν τον ενδιαφερει μπορει απλα να μην συμμετασχει αντι να λογοκρινει.
Αν ειναι πια τοσο 'τραγικο' αυτο το θεμα ας διαγραφει. -
εγώ θα το έπαιρνα μαύρο είμαι φαν.
να πώ μόνο για την ιστορία, επειδή ρώτησα, ότι για το gt το απλό χρώμα χρεώνεται έξτρα όπως και το μεταλλικό αλλά λιγότερο-πράγμα το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο...(βασική έκδοση τι σημαίνει..άχρωμο) -
να πώ μόνο για την ιστορία, επειδή ρώτησα, ότι για το gt το απλό χρώμα χρεώνεται έξτρα όπως και το μεταλλικό αλλά λιγότερο-πράγμα το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο...(βασική έκδοση τι σημαίνει..άχρωμο) -
Ας κολλήσει το παρόν στο θέμα για το GT για να είναι ικανοποιημένοι όλοι.
Χρωμα για Golf GT