-
SUZUKI XL-7
-
SUZUKI XL-7
-
SUZUKI XL-7
-
Σάν γιόνγκ το κάνανε.
(SANGYOONG)
-
Αυτό το τόπικ δεν θα έπρεπε να κλειδωθεί? Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας Υόρκης
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό το τόπικ δεν θα έπρεπε να κλειδωθεί? Το μοντέλο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Νέας ΥόρκηςΝαι αλλα ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει ακομη στην Ευρωπη τουλαχιστον ....
Τελος παντων , ας μεταφερθει στο ' κατασκευαστες κ μοντελα' αν υπαρχει 'προβλημα'... -
H γνώμη μου είναι πως καλώς ανοίχθηκε νέο θέμα αλλα παρατήρησα πως 3-4 τόπικ για 'μελλοντικά μοντέλλα' συνενώθηκαν υπο τον τίτλο 'έκθεση νέας υόρκης'.
Η απορία μου είναι γιατί έμεινε αυτό και το elantra απ'έξω. Η απάντηση μάλλον είναι επειδή δεν τα άνοιξε ο gavrihl1...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H γνώμη μου είναι πως καλώς ανοίχθηκε νέο θέμα αλλα παρατήρησα πως 3-4 τόπικ για 'μελλοντικά μοντέλλα' συνενώθηκαν υπο τον τίτλο 'έκθεση νέας υόρκης'.Η απορία μου είναι γιατί έμεινε αυτό και το elantra απ'έξω. Η απάντηση μάλλον είναι επειδή δεν τα άνοιξε ο gavrihl1...
Η επειδή το XL7 και το Elantra θα έρθουν στην Ελλάδα ενώ τα Aura, Altima, Outlook οχι.
-
Πάει για παραγωγή δηλαδή? Επιθετική είσοδος στην κορυφή του καταλόγου της Suzuki?
Καλά αρχίζουν και ξεφεύγουν οι Ιάπωνες, τι σχέδια είναι αυτά! Τα φώτα είναι όλα τα λεφτά.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Καλά αρχίζουν και ξεφεύγουν οι Ιάπωνες, τι σχέδια είναι αυτά! Τα φώτα είναι όλα τα λεφτά.
Αφού για χρόνια παιδευόντουσαν να ανοίξουν με τα ξυλάκια την κλειδαριά της αίθουσας σχεδίου φαίνεται οτι τελικά τα κατάφεραν
Με τη Suzuki ειδικά έχω εκπλαγεί ευχάριστα. -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
H γνώμη μου είναι πως καλώς ανοίχθηκε νέο θέμα αλλα παρατήρησα πως 3-4 τόπικ για 'μελλοντικά μοντέλλα' συνενώθηκαν υπο τον τίτλο 'έκθεση νέας υόρκης'.
Η απορία μου είναι γιατί έμεινε αυτό και το elantra απ'έξω. Η απάντηση μάλλον είναι επειδή δεν τα άνοιξε ο gavrihl1...
Η επειδή το XL7 και το Elantra θα έρθουν στην Ελλάδα ενώ τα Aura, Altima, Outlook οχι.
Ευτυχώς που με έβγαλες από τον κόπο να εξηγώ τα αυτονόητα. Ευχαριστώ.
[moderator]
-
Ο κανόνας δηλαδή για την ενότητα αυτή είναι πως μπορούν να ανοιχτούν τόπικ μόνο για τα μοντέλα που θα έρθουν στην Ελλάδα?
Αυτόή αυτό'εχουν ξεχωριστό τόπικ επειδή θα έρθουν στην Ελλάδα?
Αν στον παραπάνω κανόνα υπάρχει η επέκταση για τα μοντέλα που ναι μεν δεν εισάγονται αλλα ενδιαφέρουν το κοινό του φόρουμ αυτό ποιος το κρίνει? Δεν έχω αντίρρηση να το κρίνουν οι συντονιστές απλώς νομίζω καλό είναι να διασαφηνιστεί.
Συγγνώμη για το εκτός θέματος.
-
ΙΚΕ, το κούρασες. Δεν θα γεμίζουμε τον τόπο με 30-40-50 θέματα κάθε φορά που γίνεται έκθεση στην άλλη μεριά του ατλαντικού. Τα αυτοκίνητα με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, θα έχουν το δικό τους θέμα. Τα υπόλοιπα, σε ένα. Αν παρατηρηθεί εναδιαφέρον για κάποιο μοντέλο, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ να το διασπάσω και να σταθεί μόνο του.
Ο χρήστης ΙΚΕ έγραψε:
Συγγνώμη για το εκτός θέματος.Το ποστάρισες 3 φορές. Θα μπορούσες να μου είχες στείλει πμ
-
Αυτό πότε αναμένεται Ελλάδα;
-
Mαλλον τελος του 2006 αρχες 2007...
-
Τιμές?
Με τη φόρα που έχει η Suzuki μπορεί να το πάει και 40,000+ αν και υπολογίζω βασική έκδοση γύρω στα 35,000.
-
Τελικα δεν ειναι σιγουρο αν θα κυκλοφορησει και σε αλλες αγορες περαν της Αμερικανικης .....
'Well, the official Suzuki information says it has reinforcing frame rails. Yet it most certainly is a Theta platform. I mention this because when the GV came out, there were some remarkably heated disagreements on various forums about whether the GV is based on the Theta.
Someone who seemed very well informed, and claimed to work at the CAMI plant where the Thetas are made, said the GV could not be a Theta because the new GV had a frame, and the CAMI plant had been retooled to make the frameless Thetas and so the GV could not be a Theta because it could not be built on the same assembly line. At the time, he said the new XL7 was a Theta, and would be built at CAMI.
So now the XL7 shows up with a frame reinforcement, and is certainly built at the CAMI plant, and is certainly a Theta. What does that make the GV? I dunno.
One thing for sure, I wouldn't even compare this to the previous XL-7. All they share is the name. This is more like a minvan, an entirely different concept, but much more appealing to the North American market. Which is where it only will be sold. But there's lots of competition. Current XL-7 owners will find the new GV much more like what they have '
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Τελικα δεν ειναι σιγουρο αν θα κυκλοφορησει και σε αλλες αγορες περαν της Αμερικανικης .....One thing for sure, I wouldn't even compare this to the previous XL-7. All they share is the name. This is more like a minvan, an entirely different concept, but much more appealing to the North American market. Which is where it only will be sold. But there's lots of competition. Current XL-7 owners will find the new GV much more like what they have '
Και η πηγή του κειμένου;
@νδρέας
-
Μα και στη σελίδα της autoindex που πρωτοεμφανίστηκε το XL7 αυτά έλεγε, είναι διαφορετικό μηχανικά απο τα τελευταία GV και έχει και άλλη τετρακίνηση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μα και στη σελίδα της autoindex που πρωτοεμφανίστηκε το XL7 αυτά έλεγε, είναι διαφορετικό μηχανικά απο τα τελευταία GV και έχει και άλλη τετρακίνηση.Αναφερόμουν στην πληροφορία ότι το XL7 δε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Αναφερόμουν στην πληροφορία ότι το XL7 δε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.
Ειναι απο το http://www.suzuki-forums.com και συγκεκριμενα απο καποιον χρηστη ο οποιος ειναι αρκετα αξιοπιστος .....μεχρι στιγμης..
http://www.suzuki-forums.com/f13-suzuki ... engine.htm
SUZUKI XL-7