-
SUBARU FORESTER Τι γνωμη εχετε;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
-
-
Εάν σε καλύπτουν αυτά που σου προσφέρει και τα χρειάζεσαι πραγματικά (θα τα χρησιμοποιήσεις, όπως πχ. μόνιμη τετρακίνηση, κίνηση εκτός ασφάλτου κλπ) πάρτο !!
Είναι ένα πολύ καλό και αξιόπιστο αυτοκίνητο.Φιλικά
Μάξιμος
-
Στη κατηγορία του απλά ειναι κορυφή. Αν δε σε προβληματίζει η εμφάνιση μη το σκέφτεσαι καθόλου. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Αν φυσικά χρειάζεσαι τέτοιου είδους όχημα
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=5811
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10480Πρέπει να υπάρχουν και άλλα.
Καλώς όρισες -
Απιστευτό εντός δρόμου,
μέτριο εκτός -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Απιστευτό εντός δρόμου,
μέτριο εκτόςΚαι εκτός δρόμου απίστευτο είναι!!! Αρκεί να σέβεσαι τους περιορισμούς που θέτουν οι μεγάλοι πρόβολοι (γωνίες προσσέγγισης, ράμπας και διαφυγής).
-
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ,,,ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!
-
Επίσης έχει πάρα πολύ καλό κινητήρα (ο νέος με τους 158 hp), με το μεγαλύτερο τμήμα της ροπής διαθέσιμο από αρκετά χαμηλά μέχρι πολύ ψηλά. Πλεονέκτημα τα αργά (απαραίτητα για οδήγηση εκτός). Πολύ καλή τετρακίνηση. Μικρό βάρος για suv (πλεονέκτημα για επιδόσεις, κατανάλωση, πορεία σε λάσπες), με τον ανταγωνισμό να τριγυρνάει στους 1.8-2.2 τόνους. Χαμηλό (για suv) κέντρο βάρους.
Μείον τα φρένα. Μα ταμπούρα πίσω για 1400-1500 κιλά αμάξι;
Γενικά το καλύτερο στην kατηγορία! -
Απο καταναλωση τι λεει, το εχει κανεις για να μου πει γιατι απο περιοδικα και κατασκευαστες δεν βγαζεις ακρη.Επισεις ειχα διαβασει καπου οτι παρουσιαζει τριγους, ισχυει κατι τετοιο γιατι μου φενεται περιεργο για καινουργιο αυτοκινητο αξιας 30000
-
τριγμους
-
Πριν ένα χρόνο έκανα τεστ ντραιβ ένα φορεστερ (το προηγούμενο) και είχε γύρω στα 47000 χλμ Κατα τον πωλητή ήταν αυτό που δίνανε στους δημοσιογράφους.Δεν έτριζε τιποτε και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση.
Εξάλλου το ότι ένα αμάξι κοστίζει 30000 ευρώ δεν είναι και συμβόλαιο 'μη τριγμών'....Το θέμα 'τριγμος ' είναι κατι σαν τον σεισμό ....ανεξερευνητο και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμη και χωρίς λόγο.
-
αν διαβάσεις το forum της Subaru θα δεις οτι παραπονιούνται για τους τριγμούς.
Βέβαια με κάποιες πατέντες περιορίζονται αρκετά, και νομίζω οτι έλεγαν για τα μοντέλα με τούρμπο.
Κι εγώ πέρισι που το δοκίμασα δυο φορές δεν κατάλαβα κάτι.
Μου κάνει εντύπωση που στα φόρουμ όλοι λένε οτι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά πολύ λίγοι το παίρνουν
Πάντως αν έπαιρνα πέρισι που ήθελα, θα έπαιρνα σίγουρα το δίλιτρο τούρμποκοίταξε λίγο εδώ
http://www.scoobynet.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1387
http://www.scoobynet.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1833 -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Στη κατηγορία του απλά ειναι κορυφή. Αν δε σε προβληματίζει η εμφάνιση μη το σκέφτεσαι καθόλου. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Αν φυσικά χρειάζεσαι τέτοιου είδους όχημαΣυμφωνώ απόλυτα.. Αν υπάρχουν και τα επιπλέον χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του 2.5 XT τότε πράγματι μιλάμε για την κορυφή της κατηγορίας. Εδώ έχω γράψει και την γνώμη μου:
http://www.fabiatou.com/2006/03/subaru- ... uvwrc.html -
Ο χρήστης ismini έγραψε:
«Ο μόνος ανταγωνιστής των αυτοκινήτων μας, είναι οι γυναίκες των πελατών μας»…Να 'ξερες τι μεγάλη αλήθεια είπες τώρα...
Φαντάζομαι πολλοί φίλοι απο το φόρουμ θα έχουν κάτι να πούν για το θέμα... -
Πιστέψτε με αλλλά τον τελευταίο καιρό το φόρεστερ πάει να γίνει από τα πιο αγαπημένα των γυναικών . Ιδαίτερα αυτών που μόλις κάνουν ή θα κάνουν οικογένεια . Γιατί? Γιατί θα έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα γεμάτη . Τι εννοώ . Θα έχουν και χώρους για τα παιδιά , και suv για να μοστράρουν στη γειτόνισσα και γκάζια για να ξεδίνει ο καλός τους όταν θα είναι μόνος του (εννοείται)
-
Ο χρήστης giouris3 έγραψε:
Πιστέψτε με αλλλά τον τελευταίο καιρό το φόρεστερ πάει να γίνει από τα πιο αγαπημένα των γυναικών . Ιδαίτερα αυτών που μόλις κάνουν ή θα κάνουν οικογένεια . Γιατί? Γιατί θα έχουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα γεμάτη . Τι εννοώ . Θα έχουν και χώρους για τα παιδιά , και suv για να μοστράρουν στη γειτόνισσα και γκάζια για να ξεδίνει ο καλός τους όταν θα είναι μόνος του (εννοείται)Ειναι το μονο αυτοκινητο που αρεσει και σε μενα και στη γυναικα μου, (απο αυτα που μπορουμε να παρουμε) αλλα δεν δινω 35,000 για να το εχω να καθεται, εκτος 3-4 ταξιδιων το χρονο.
Παραυτα
Το 2.0, αυτοματο, εχει νευρο η θελει 2.5? φασαρια στην καμπινα?Επισης ακουσα οτι εχει υψηλη καταναλωση.
Edit
Γιατι δεν εχει γινει ποτε τεστ απο τους 4Τ? -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Γιατι δεν εχει γινει ποτε τεστ απο τους 4Τ?
Εχουν συγκριτικό με Rav4 και GV
-
'Πολλές φορές πιστεύω ότι οι Ιάπωνες επίτηδες το κάνουν άσχημο για να διώχνουν τους άσχετους οδηγούς μακριά από τα αυτοκίνητα τους.'
Αυτό που λέει η Ισμήνη δεν μπορεί παρά να είναι αλήθεια!!!!
Αν σε νοιάζει πώς οδηγείται και τι μπορεί να κάνει -αν κι εσύ μπορείς...-, τότε τα SUBARU είναι μονόδρομος!!!!
Ολα! το καθένα στην κατηγορία του...
Γιατί ταυτόχρονα είναι και πολύ μα πολύ χρηστικά- εύχρηστα (σε σχέση με τα EVO πχ) ή πιο οικονομικά από εξωπραγματικές (σε τιμή) προτάσεις που στην τελική, δεν μπορούν να πάνε γρηγοροτερα και ασφαλέστερα από τα Scooby, πέραν από τις αούτομπαν...
Όσο για εκτός δρόμου χρήση, το μόνο που περιοριζει το δασοφύλακα είναι ο πίσω κυρίως προβολός. Τίποτα άλλο.
Αυτά.
SUBARU FORESTER 2002