-
Straightforward θέμα. Απαντήστε παρακαλώ!
-
-
-
Προσπαθώ να απολαμβάνω εξίσου όλες !
Το καλοκαίρι ίσως μου δυσκολεύει λίγο παραπάνω τη ζωή στην 'χωματερή' που ζούμε !!...
-
Ανοιξη....
-
Χειμώνας δαγκωτό! Ησυχία στο νησί, λιγότερη δουλειά και σαφώς πιο ενδιαφέρων καιρός. Εκτός αυτού, ανάμεσα στο πολύ κρύο και την πολλή ζέστη προτιμώ το πρώτο
Ανοιξη και Φθινόπωρο είναι μια χαρά εποχές αλλά σαν το Χειμώνα..
Καλοκαίρι απορρίπτεται πανηγυρικά
-
Για μένα η Άνοιξη είναι η καλύτερη περίοδος!! Καλές μέρες, χωρίς ζέστη, χωρίς βροχές, διακοπές Πάσχα (όχι ότι κάνω )!! Καιρός για εκδρομές και μιατάδες
Το καλοκαίρι έχει καταντήσει 5-10 μέρες διακοπές και 2 μήνες ταλαιπωρία από τη ζέστη, οπότε δεν το ψηφίζω.
Επίσης, μου αρέσει και το φθινόπωρο, γιατί με πιάνει ένα αίσθημα ανανέωσης με τη νέα σεζόν που ξεκινά πάντα!!
-
Εμένα μου αρέσουν όλες!
Το χειμώνα σκι , χιονισμένα βουνά με καθαρό αέρα, διακοπές Χριστουγέννων, τέλεια!
Άνοιξη-φθινόπωρο ευχάριστος καιρός, εκδρομές σε ωραία μέρη, πάλι σκι (την άνοιξη) και μπάνια στη θάλασσα με λίγο κόσμο, διακοπές Πάσχα, εξαιρετικά!
Καλοκαίρι εκδρομές για μπάνιο (ακόμα και κάποιο χαλαρό απόγευμα καθημερινής), βόλτες με τη βάρκα, μεγάλες μέρες, υπαίθρια μπαράκια-ταβερνάκια, διακοπές, ελαφριά ρούχα, αιθέριες υπάρξεις με ελαφριά ρούχα, καταπληκτικά! -
Κάθε εποχή, μου λείπουν οι άλλες 3... Άρα, μου αρέσουν όλες εξ ίσου!
Ίσως προτιμώ το καλοκαίρι επειδή δεν σου κάνει χάλια το αμάξι, μπορείς να τρέχεις συχνότερα, βραδιάζει πιο αργά κτλ. Αλλά κατά τα λοιπά, όλες είναι μια χαρά!
-
Καλοκαιρι .-
-
Xειμώνας! Όνειρο!!!
Χριστούγεννα-βουνά με χιόνια-χωριουδάκια στις Απλεις και στην Ελλάδα- σκι
WINTER WONDERLAND λεμεεεεεεεεε
-
Παλαιότερα θα απαντούσα χειμώνας δαγκωτό λόγω σκι. Τώρα τελευταία όμως ανακάλυψα ότι το καλύτερο σκι το κάνουμε την άνοιξη και η φύση είναι προκλητικά όμορφη! Από την άλλη, κάθε φθινόπωρο με τα φύλλα των δέντρων κατακόκκινα είναι η χαρά του φωτογράφου. Το καλοκαίρι κάαααααθομαι 3 μήνες και πηγαίνω βόλτες με το ποδήλατο. Άσε που μπορώ να βάζω και καθημερινές πτήσεις με το παραπέντε.
Ψήφισα 'δεν μπορώ να διαλέξω'. Όλες καλές είναι, αρκεί να είσαι κοντά στην φύση!
-
Όλες.-
-
Ανοιξη....
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Το χειμώνα σκι , χιονισμένα βουνά με καθαρό αέρα
και σουπίτσα γίδα βραστή
-
Χειμωνας!
-
Ισως η μόνη εποχή που με χαλάει να είναι το καλοκαίρι,λόγω θερμοκρασιών καί τών κουνουπιών.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Καλοκαιρι .-..μακράν κιόλας!
τώρα όσοι ψηφίσατε κάτι άλλο από καλοκαίρι τι να πω..
είστε καγκούρια
ελλαδάρα ρεεεεεεεε
εντάξει, και ο χειμώνας ωραίος είναι, αλλά για λίγο..
γουστάρω δηλαδή και το χιόνι και τις βροχές, αλλά μετά από λίγο τα βαριέμαι.
ενώ το καλοκαιράκι δεν το βαριέμαι ποτέ...
με ξενερώσατε μ'αυτά που ψηφίσατεόσον αφορά εσένα παλιοχιονάνθρωπε:
Xειμώνας! Όνειρο!!!
Χριστούγεννα-βουνά με χιόνια-χωριουδάκια στις Απλεις και στην Ελλάδα- σκι
WINTER WONDERLAND λεμεεεεεεεεε
τι να πω... ντροπή σου
Eλλαδάρα ρε ξενέρωτοι
καλοκαιράκι... παραλία.. φραπεδούμπα.. τάβλι και δε συμμαζεύεται. -
Xειμώνας & πάλι χειμώνας!!!!!
-
χειμωνας
Αγαπημένη μας εποχή!