-
Ξερω οτι δεν ειναι ο καταλληλος χωρος αλλα χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια...
Επειδη στο Gti Cup toy Dubai ετοιμαζουν παρουσιαση με φςτογραφιες του καθε ο οδηγου, ο Κωστας Παπαντωνης, με παρακαλεσε να βρω καποιον που να βαφει κρανει ετσι ωστε να βαφτουν τα κρανη της ομαδος.
Ξερετε καποιον να μου πρωτεινετε..... Ειχε δει πιο παλια το κρανος καποιου αγωνιζομενου απο την ομαδα του κυριου Χρυσαφη με την ελληνικη σημαια στα πλαγια και σκεφτομαστε για κατι αντιστοιχο. -
Επειδη στο Gti Cup toy Dubai ετοιμαζουν παρουσιαση με φςτογραφιες του καθε ο οδηγου, ο Κωστας Παπαντωνης, με παρακαλεσε να βρω καποιον που να βαφει κρανει ετσι ωστε να βαφτουν τα κρανη της ομαδος.
Ξερετε καποιον να μου πρωτεινετε..... Ειχε δει πιο παλια το κρανος καποιου αγωνιζομενου απο την ομαδα του κυριου Χρυσαφη με την ελληνικη σημαια στα πλαγια και σκεφτομαστε για κατι αντιστοιχο. -
Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΜΕΛΕΛΕΝΗ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ Η ΜΕΛΕΛΕΝΗ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ ....** **
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣΣε 'μπανάνα' έχει κάτι γιατί μάλλον αρκετοί θα ενδιαφερθούν.
-
ΓΙΩΡΓΟΣ LITMER...
KANEI ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ -
Ελενη σε ευχαριστς για την απαντηση αλλα μηπςσ εχεις καμμια διευ8υνση του η καποιο τηλ επικοινςνιας μαζι του?
-
6936457344 ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ MAIL NA ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ -
-
ok? milhses[/img]
-
Elenh se eyxaristw poly gia tis plhrofories alla kai tis foto.
8a synanthsw ayrio to paidi gia kanonisoyme to sxedio... -
erwthsh No2