-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
vrax
Γιατί;;;Ρωτησα τη γυναικα του αλλα δεν πηρα απαντηση
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν δεν εχεις προβλημα με το 2λιτρο (τελη-ασφαλειες κλπ) τοτε Octavia RS. Τελεια και παυλα.+1
-
φιλε bx το μοντεο βγαλτο απο το μυαλο σου... μπες στο τοπικ για τα φορντ να δεις τα παραπονα οσων εχουνε φορντ...
-
φιλε δεν ξερω αλλα εχεις κοιταξει για το νεο vectra? ....δες το
-
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
φιλε bx το μοντεο βγαλτο απο το μυαλο σου... μπες στο τοπικ για τα φορντ να δεις τα παραπονα οσων εχουνε φορντ...Όχι όμως όσων έχουν Mondeo
Kαι είμαστε αρκετοί εδώ μέσα. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
φιλε bx το μοντεο βγαλτο απο το μυαλο σου... μπες στο τοπικ για τα φορντ να δεις τα παραπονα οσων εχουνε φορντ...
Όχι όμως όσων έχουν Mondeo
Aκριβώς.
Το mondeo ειναι το μονο που κραταει τα προσχηματα για την ford
Αλλα πλεον παρα ειναι παλιο νομιζω......
-
Πίστεψέ με μόνο ώς σχεδίαση.Γιατί σε όλα τ΄ άλλα παρά τον πιό σύγχρονο ανταγωνισμό εξακολουθεί και είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.
-
VOLVO S40 1800
-
Παιδιά καλημέρα!! Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον.Σόρρυ που άργησα να απαντήσω,αλλά μπαίνω από τη δουλειά γιατί στο ΄σπίτι δεν έχω ιντερνετ.Απαντώ γρήγορα:
- Το Πασάτ είναι μεγαλύτερο 13 πόντους στο μεταξόνιο.Σωστό.Και τα υπόλοιπα νομίζω όμως είναι υπεραρκετά στο θέμα αυτό.Θέλω να πω ότι απλά το πάρα πολύ καλό θα το κάνεις άριστο με το Πασάτ.Δε νομίζω ότι αξίζει τα παραπάνω λεφτά μόνο για αυτό.
- Το Βέκτρα δεν ξέρω σε τι τιμή θα βγάλει τα 1800cc με τα 140 άλογα.Αναμένω (ίσως έχει ήδη βγει και έχω χάσει επεισόδια-αν κάποιος ξέρει ας μου πει!! )
- Το Μοντέο πράγματι είναι πολύ καλό value for money αλλά το έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να το βλέπω!! Το νέο θα βγει του χρόνου,αλλά του χρόνου αφενός θα είναι ακριβότερο,αφετέρου το δικό μου χάνει κιάλλη από την αξία του
- Περιμένω για τεστ-ντράϊβ το RS και το απλό Οκτάβια.Μετά συνεχίζω με τα άλλα
- Το Αβένσις ποτέ δεν με συγκίνησε.Αν δεν πρόκειται για νέο μοντέλο αλλά για απλό face-lift...
-
καλημέρα,
εγώ στα 1800 θα πρότεινα το Volvo S40 ή το Opel Vectra με τον νέο κινητήρα με τα 140 άλογα.
-
S40! πηγαινε σε μια εκθεση να το δεις και μετα μπες και στα αλλα...
-
S40, 15000χλμ ως τώρα, εκτός από κάτι χαζά με το software του ραδιοφώνου, το οποίο έληξε άμεσα με αναβάθμιση (ήταν από τα πρώτα που κυκλοφορήσαν) κανένα άλλο πρόβλημα.
Ικανοποιητική ροπή από χαμηλά, εξαιρετικό κράτημα στις στροφές, άνετο και ευχάριστο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
S40, 15000χλμ ως τώρα, εκτός από κάτι χαζά με το software του ραδιοφώνου, το οποίο έληξε άμεσα με αναβάθμιση (ήταν από τα πρώτα που κυκλοφορήσαν) κανένα άλλο πρόβλημα.
Ικανοποιητική ροπή από χαμηλά, εξαιρετικό κράτημα στις στροφές, άνετο και ευχάριστο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!Το έχω σκεφτεί και το S40 αν και για να είμαι ειλικρινής προτιμώ το S60 αλλά βγαίνω εκτος προΥπολογισμού
Νομίζω όμως ότι στα 1800 πάει παραπάνω απο τα 27k ή κάνω λάθος;Είσαι πάντως ευχαριστημένος από άνεση-επιδόσεις-οδική συμπεριφορά;Από τιμές σέρβις τι παίζει;Δεν ξέρω κάποιον με Βόλβο γι' αυτό σε ρωτάω!!Thnx -
Δυστυχώς επειδή είναι εταιρικό (της γυναίκας μου για την ακρίβεια) δεν ξέρω κόστος service, αλλά το πρώτο είναι στα 20000χλμ, δλδ δεν έχω κάνει ακόμα.
Στα 1.8 είναι πολύ φθηνό, και ήταν και ό λόγος που το διάλεξα γιατί με το allowance που είχα, μου έβγαινε το S40 σε 1.8 και μάλιστα η έκδοση summum με full extra (δερμάτινα, 12 ηχεία και άλλα που δεν θυμάμαι πια).
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κύλιση του αυτοκινήτου.
Δεν θα ξεχάσω πέρσι το Πάσχα, Μεγάλο Σάββατο βράδυ που ξεκίνησα από Πολύγωνο για να πάω στην Ανάσταση σε εκκλησία της Κερατέας, και ξεκίνησα 11:30 και έφτασα μια χαρά.
Ολη η Αττική οδός βγήκε με 180+ (ήταν άδεια βέβαια) και σε κανένα σημείο/στροφή δεν ένιωσα ανασφάλεια, πήγαινε σαν τρένο.
Γενικά είναι ύσηχο, δεν κάνει τσικ (εκτός από κάτι πολύ ψηλό που προέρχεται από το μηχανισμό της ζώνης ασφαλείας, αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ γιατί με λίγο ραδιόφωνο δεν ακούγεται).
Κάποια στιγμή μάλλον κάποιο πρόβλημα είχε το ρεζερβουάρ νερού για το πλύσιμο τζαμιών, μάλλον είχε τρυπήσει, αλλά το πήραν από την εταιρεία και το φτιάξανε. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω για ποιότητα υπηρεσιών service στη Volvo (για Alfa Romeo ότι θες).Νομίζω αξίζει να το δοκιμάσεις, σχεδιαστικά προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον μέσα έξω και στα 1800 είναι η χρυσή τομή δύναμης κινητήρα, κόστους χρήσης, και από ότι θυμάμαι πολύ αντσαγωνιστικό σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί.
-
To S40 βγαίνει σε 3 επίπεδα εξοπλισμού: Kinetic, Momentum και Summum. Το Kinetic στα 1800 με μεταλλικό, πινακίδες κλπ είναι στα 25000, το Momemtum στα 27500 και το Summum στα 29500.
Πήγαινε να το δεις και θα σε μαγέψει...
Service κάθε 20000χμ ή έτος με 180 €.
Πολύ καλό χρηματοδοτικό με 35% προκαταβολή και 36 άτοκες ή
35% προκαταβολή και 48 δόσεις με τελικό επιτόκιο 1,8%. -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
3) Το Μοντέο πράγματι είναι πολύ καλό value for money αλλά το έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να το βλέπω!!Που να δεις το πόσο θα έχεις βαρεθεί να βλέπεις το Passat σε κανα δυό χρόνια αν συνεχίσει να πουλάει έτσι
Σοβαρά τώρα,η ψήφος μου θα πήγαινε κι από μένα στο S40 αν δεν είχε τόσο μικρούς χώρους πίσω και κυρίως μικρό πορτ-μπαγκαζ.Και για οικογένεια αυτά είναι σημαντικά -
Φίλε athanasios έχεις δίκιο.
Το πορτμπαγκάζ του S40 εχει όγκο 404 λίτρα, που για τις δικές μου ανάγκες είναι αρκετά. Συγκρινόμενο με τα 350 λίτρα του Golf είναι μεγαλύτερο, αλλά συγκρινόμενο με τα 565 του Passat είναι μικρό.
Το S40 είναι 'μαζεμένο' σε διαστάσεις, με μήκος 4,4 μ. (Passat 4,7 μ.), όμως, ανάλογα τη χρήση που κάνεις, μπορεί να είναι και πλεονέκτημα, π.χ. στην αναζήτηση θέσης parking σε 'δύσκολες' περιοχές.
Πάντως, το αμάξι είναι τρένο στα κρατήματα του, σβέλτο, άνετο στο ταξίδι και, τουλάχιστον στην έκδοση Summum, υπερεξοπλισμένο (δέρματα με μνήμες, xenon κλπ). Η δε κεντρική κονσόλα, είναι έργο τέχνης...
-
παρε την οκταβια τουρμπο...το πασατ και το μοντεο ειναι τοσο πιο οικονομικα απο την οκταβια?η θα σε βολεψουν περισσοτερο στα παρκαρισματα? εκτος του οτι ειναι και σαφως πιο αργα....
-
Το S40 είναι καλό που είναι μαζεμένο σχετικά σε διαστάσεις,αλλά κακό στο μικρό πορτ-μπαγκάζ.Επίσης στην ακριβή έκδοση δε λέει-αν είναι πάω για το S60.Θα πάω να το δω κιαπό κοντά πάντως γιατί στην έκθεση είχα δει μόνο το S60.Ίσως το οδηγήσω κιόλας..
Το Πασσάτ παιδιά να πω την αμαρτία μου θα το γούσταρα μόνο σε TFSI ή στο 3,2 μοτέρ Απρόσιτα βέβαια και τα δύο...
-
Το πορτμπαγκάζ δεν είναι τόσο μικρό όσο φαντάζεσαι. Φυσικά θα το δεις και θα κρίνεις μόνος σου.
Όσο για τα χρήματα, πιστεύω ότι η ακριβή έκδοση αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά της. Κάνει 2000 € επιπλέον και με αυτά τα 2 χιλιάρικα, αγοράζεις δέρματα, θερμαινόμενα και ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμες για 3 άτομα, επενδύσεις ξύλου, φώτα xenon με πλυστικά, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, τρομερό ηχοσύστημα με 12 ηχεία και άλλα που δεν θυμάμαι.
Στο Passat, μόνο τα δέρματα, χωρίς μνήμες, κάνουν 2500. Το παραπάνω πακέτο ξεπερνάει τα 6000 ευρώ.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά, ακόμα και η έκδοση Momentum είναι πλήρης εξοπλισμένη. Είναι φοβερά τα καθίσματα της, που είναι από ένα εξωτικό υλικό, σαν αφρολέξ, πολύ όμορφο.
Το S60 προσωπικά δεν μου αρέσει, είναι πολύ συντηρητικό και απευθύνεται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι δε αρκετά ακριβότερο.
Δέχομαι ότι το αμάξι υστερεί λίγο σε χώρους, αλλά πιστεύω ότι είναι πανέμορφο, μέσα-έξω και κορυφαίο σε κάθε άλλο τομέα. Διάβασε το συγκριτικό των 4ΤΡΟΧΩΝ με την Alfa 159. Σε ορισμένα σημεία είναι και πιο γρήγορο.
Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά με εξαίρεση ίσως τους χώρους, πιστεύω ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση στα 1800.
-
Το S40 ειναι αρκετα καλο αυτοκινητο αλλα ειναι πανακριβο για μικρομεσαιο.
Βοήθεια στην επιλογή αυτοκινήτου!!!