-
Ξερετε μηπως την διευθυνση-τηλεφωνο του???Ειναι καπου στο νεο κοσμο..Ευχαριστω....
-
Ξερετε μηπως την διευθυνση-τηλεφωνο του???Ειναι καπου στο νεο κοσμο..Ευχαριστω....
-
-
APANTISTE RE............
-
τι θέλεις το κορσέ, σου έκαναν τίποτα και τον χρειάζεσαι;
-
ειναι αντιπροσωπος της γουεπον αρ στην Ελλαδα και θελω να δω σε τι τιμες μπορει να μου φερει καποια προιοντα....
-
Contact Information
WEAPON*R COMPTEITION PRODUCTS:
180 SYLVESTER ST. SOUTH SAN FRANCISCO, CA 94080
Phone: 1-650-877-8280 Fax: 1-650-877-8290Γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλεφωνο?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Contact Information
WEAPON*R COMPTEITION PRODUCTS:
180 SYLVESTER ST. SOUTH SAN FRANCISCO, CA 94080
Phone: 1-650-877-8280 Fax: 1-650-877-8290Γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλεφωνο?
Δε θελω να μπω στη διαδικασια..Απλα θελω να δω ποσο απατεωνας ειναι ο Ελληνας..Στην Αμερικη μου ζητανε 164Ε και ο Ελληνας φουστης μου ζηταει 383Ε...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
............Δε θελω να μπω στη διαδικασια..Απλα θελω να δω ποσο απατεωνας ειναι ο Ελληνας..Στην Αμερικη μου ζητανε 164Ε και ο Ελληνας φουστης μου ζηταει 383Ε...
Ναι, ξερω τι λες, αφου καταφερα εχθες και βρηκα τον αντιπροσωπο στην Ελλαδα των Magnecor εμαθα οτι θα λειπει για καμια βδομαδα, μετα πηρα παλι στα κεντρικα στην Αγγλια και ρωταγα το κοστος κτλπ ,δεν μου λεγανε για να μην προδωσουν τον 'ελληνα αντοπροσωπο', καλως, μου ειπαν ομως οτι μπορει καποιος να το παραγγειλει απο αγγλια, το οποιο και εκανα πηρα ενα συνεδελφο στο γραφειο στο Λονδινο και του ειπα να μαθει λεπτομερειες.
Στη συνεχεια θα ρωτησω ποσο κοστιζει εδω και θα αποφασισω κατα ποσο αξιζει να υποστηριξω την ντοπια αγορα.
-
Ενταξει,....Απο μονες τους οι τιμες δεν λενε την αληθεια.
Ελευθερη αγορα ειναι,οσο θελει το πουλαει η σχεδον...Αν ειναι να σιχτιριζουμε για αυτα ,τι θα επρεπε να κανουμε που στην Αμερικη κανει η Μ3 ουτε 40000ευρω και εδω πανω απο 80000ευρω....
Το ιδιο για πολλα μοντελα αυτοκινητων....
Εκει θα επρεπε να λιθοβολουμε ολους τους πολιτικους μαζι....(για τους δασμους ,κλπ) -
αμερικανάκια...
Tecnocorse..