-
Έρχεται (και μαγκιά όποιου προλάβει να το δει).
http://www.eurocarblog.com/post/290/the-noble-m15-is-coming
ΠΑΡΑΚΑΛΩ... μην αρχίσουμε από κάτω 'θυμίζει το ένα, θυμίζει το άλλο', έλεος.
Από πίσω θυμίζει ελαφρώς Maserati MC12 πάντως
-
-
-
Από εμπρός μου θυμίζει Ascari, από πίσω μπασταρδεμένο Speedster με MC12
Ούτε το προηγούμενο ήταν πρότυπο σχεδιαστικών ιδεών, ούτε αυτό είναι. Οι αρετές των Noble όμως είναι άλλες...γι' αυτό...όσο άσχημα και να είναι...συγχωρούνται
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ούτε το προηγούμενο ήταν πρότυπο σχεδιαστικών ιδεών, ούτε αυτό είναι. Οι αρετές των Noble όμως είναι άλλες...γι' αυτό...όσο άσχημα και να είναι...συγχωρούνταιApo xtes prospatho na xwnepso tis fotografies.
Arxika anarotiomoun mipos eitan kathysterimeno 1apriliatiko asteio.To eksoteriko design einai all over the place alla toulaxiston apo kapies gonies agrio.
To esoteriko tou den sygxorite me TIPOTA.
Aparadekto design kai timoni me airbag apo Ford kai me kolimeno ena tragiko autokolito 'Noble' epano.An krinoume apo tis proigoumenes kataskeues tou Lee Noble (Ultima, M12, M400 ) tha einai odigika koryfaio.
Alla me £75K theleis kai kati pou na sou aresei sto mati kai to eswteriko tou na min einai xeirotero apo Fiat PandaAnaritieme an o Lee pera apo to chassis, ekane kai to exterior/interior design
As to edine se kana Coventry University na tou to ekanan kai tsampa (calling 007)Krima
-
Δεν έχεις άδικο, Νίκο. Όσο hardcore purist και να είσαι (που εγώ δεν είμαι ούτως ή άλλως)...θες να σε εμπνέει και λίγο το αυτοκίνητο ρε γμτ...! Συμφωνώ!
-
Τουλάχιστον δεν έχει πίσω τα φανάρια απο Mondeo (το τιμόνι απο Focus παρέμεινε )
Μήπως το εσωτερικό είναι προπαραγωγής; Τι ανοχή είναι ατυή που έχει το αλουμίνιο γύρω απο τα όργανα με το υπόλοιπο ταμπλό; Και εγώ συμφωνώ πάντως πως χρειάζεται αν σου κάνει έστω και λιγο κλίκ το αυτοκινητο όσο καλό και αν είναι. -
Εμένα μου άρεσε πάντως
-
Κακάσχημο μέσα κι έξω..
-
Εντάξει ρε παιδιά, γκαραζιέρης είναι ο Noble (όπως και όλοι οι αμιγώς Άγγλοι κατασκευαστές που έχουν απομείνει). Κιτ καρς φτιάχνει. Μια μηχανή από δω, ένα κιβώτιο από κει, ένα τιμόνι από παραπέρα, δυο καθίσματα, φανάρια από σεντάν... αλλά σασί, δέσιμο, ανάρτηση custom! Αυτά τα τελευταία αγοράζεις, αυτά πληρώνεις. Το πρόβλημα με το καινούριο Noble είναι πως πρέπει να αποδείξει πως το handling και η αίσθηση δεν θα είναι απλά κορυφαία... θα είναι της τάξης των 109.000 ευρώ. Γιατί όταν όλο το υπόλοιπο μοιάζει να κοστίζει 1000 ευρώ, οι αγοραστές θα θέλουν αποδείξεις πως δεν έδωσαν τσάμπα λεφτά.
-
Δεν έχεις άδικο, Νίκο. Όσο hardcore purist και να είσαι (που εγώ δεν είμαι ούτως ή άλλως)...θες να σε εμπνέει και λίγο το αυτοκίνητο ρε γμτ...! Συμφωνώ!Αλλο το να εισαι hardcore purist (το οποιο δεν σε εμποδιζει να φτιαξεις σωστο, λειτουργικο ή τουλαχιστον ΟΜΟΡΦΟ εσωτερικο), και αλλο να κανεις half-arsed job επειδη ακριβως οπως ειπε καποιος πιο πανω 'εισαι γκαραζιερης' και βαριεσαι/δεν μπορεις να ασχοληθεις σοβαρα με τον συγκεκριμενο τομεα του αυτοκινητου σου. Το οποιο τελευταιο σε αυτοκινητο που κανει 100 χιλιαρικα (στην αγγλια) δεν δικαιολογειται με τιποτα.
-
Κάποιοι θα το αγοράσουν, οπότε δικαιολογείται
-
Κάποιοι θα το αγοράσουν, οπότε δικαιολογείταιΣε παω στοιχημα 1 παΐδάκι οτι οι 9 στους 10 που θα το αγορασουν (δεν ειπα οτι δεν θα πουλησει επειδη εχει χαλια εσωτερικο, μια χαρα θα πουλησει) θα γκρινιαξουν για το εσωτερικο του αμεσως αφοτου επαινεσουν ολα τα υπολοιπα, και μαλιστα τα λογια τους θα ειναι ακριβως τα ιδια με τα δικα μου ('75 χιλιαρικα λιρες και εχει εσωτερικο της πλακας').
-
9 στους 10 που θα το αγοράσουν έχουν τουλάχιστον άλλο ένα αυτοκίνητο, οπότε ΟΧΙ, δε θα γκρινιάξουν που μέσα είναι σαν Focus.
Το παϊδάκι μου παρακαλώ
-
Τι μπούρδες λέει ο άνθρωπος για να φάει...
-
Διαφωνείς Δημήτρη με το ότι όλοι όσοι αγοράζουν Noble, το αγοράζουν ως δεύτερο (στη χειρότερη) αυτοκίνητο;
-
Διαφωνείς Δημήτρη με το ότι όλοι όσοι αγοράζουν Noble, το αγοράζουν ως δεύτερο (στη χειρότερη) αυτοκίνητο;Diafono egw.
Gnostos, eixe Elise meta Noble kai twra GT3RS gia 1o tou autokinito.
Ta paidakia se mena parakalo.
Kai aeroporikos gia na min xalasoun -
Είπαμε, 9 στους 10. Εσύ έπεσες πάνω στον δέκατο
-
Διαφωνείς Δημήτρη με το ότι όλοι όσοι αγοράζουν Noble, το αγοράζουν ως δεύτερο (στη χειρότερη) αυτοκίνητο; -
Κολλήσαμε στις λέξεις τώρα;; Όλοι ~= σχεδόν όλοι
Noble M15