-
Χθες ειδα το dvd των 4Τ Απριλιου και πραγματικα το φχαριστηθηκα.
Τεσσερα φιλμακια που μεσω σεναριου και της εικονας προσπαθουν να 'συμβουλευουν'ολους μας που κυκλοφορουμε μεσα και εξω απο την πολη.
Απο τα 4 το τριτο (6 Φ για τη Φανη και τη μηχανη) μου φανηκε πιο δυνατο παρ'ολο που ουτε εχω και σπανιοτατα ανεβαινω σε μηχανη, ενω πιο αδυνατο το πρωτο.Ισως γιατι αν ειχα στο αυτοκινητο τραυματισμενο το παιδι μου θα'κανα του κοσμου τις παραβασεις.
Κ.Κ ευχαριστω.Υ.Γ. Αν θελουν οι mods ας κανουν ψηφοφορια.
-
Τεσσερα φιλμακια που μεσω σεναριου και της εικονας προσπαθουν να 'συμβουλευουν'ολους μας που κυκλοφορουμε μεσα και εξω απο την πολη.
Απο τα 4 το τριτο (6 Φ για τη Φανη και τη μηχανη) μου φανηκε πιο δυνατο παρ'ολο που ουτε εχω και σπανιοτατα ανεβαινω σε μηχανη, ενω πιο αδυνατο το πρωτο.Ισως γιατι αν ειχα στο αυτοκινητο τραυματισμενο το παιδι μου θα'κανα του κοσμου τις παραβασεις.
-
-
Ïíôùò ôá 6ö Þôáí ôï ðéï äõíáôü áëëÜ ôï ðñþôï åßíáé êáé ç óùóôÞ áíôéìåôþðéóç ..êáëýôåñá ëßãï ðéï áñãÜ ,ðáñÜ êáèüëïõ ....
-
Μπα; Κανανε τετοιο πραγμα οι 4Τ! Μωρε μπραβο!
Περισσοτερες πληροφοριες για τους ασχετους, (οπως εμενα), στα ακολουθα:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=237&page_id=3721
-
Πολύ καλή κίνηση, και αν το καλοσκεφτεί κανείς αρκετά έξυπνη, γιατί δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ σε αυτή την πρωτοβουλία, με εκτενή κάλυψη, δηλαδή διαφήμιση!
-
Εγω πηρα το περιοδικο σημερα....περιμενω να το δω με ενδιαφερον μολις γυρισω σπιτι απο το γραφειο
-
Πολύ καλη δουλειά, θα προτιμούσα ίσως ενα πιο ζωντανό και ίσως πιο αστείο σενάριο αλλα είναι πολύ καλογυρισμένες οι ιστορίες.
Μπράβο στους 4Τ και σε όσους συμμετείχαν.
-
Ευχαριστώ τον μπαμπά μου, τη μαμά μου και τον ΙΚΕ !
-
Γεια σου νταπι νταπι νταπι..........
Ωραια τα φιλμακια...................
Παντως εγω τρεχω σαν ΜΠ#$^#$Σ με τη μηχανη τωρα την ανοιξη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ
-
Το πρώτο ήταν απαράδεκτο.
Χτυπάει το παιδί στο κεφάλι, πέφτει αιμόφυρτο και αναίσθητο και αντί να καλέσει ασθενοφόρο, παίρνει στο κινητό την μαμά. Έλεος, το νόημα θα πρέπει να είναι ανάποδο. Δηλαδή είσαι ψυχολογικά χάλια, αλλού στο μυαλό σου, βιάζεσαι να πας το παιδί σου στο νοσοκομείο και μας δείχνει τι? Ότι έβγαλε το φλας πριν ξεκινήσει? Οδήγηση υπό τέτοιες συνθήκες απαγορεύεται. Ταξί ή ασθενοφόρο είναι η λύση. Άσε που πέθανα να γελάω που και καλά ο τυπάς έτρεχε με το παιδί στην αγκαλιά σε ένα έρημο δρομάκι. Σαν σκηνή από ταινία καταστροφής ήτανε!!
Επίσης έμαθα ότι η Toyota έχει το 80% της ελληνικής αγοράς καθώς σε όλες τις σκηνές μπρος, πίσω και στο πλάι ήταν Toyota. (πλάκα κάνω εδώ, καταλαβαίνω ότι ήταν χορηγός).
Οι άλλες 3 ήταν καλές, με καλύτερη αυτή με τις μηχανές που είχε πολλά να πει.
Άλλο φάουλ ήταν η off road και ειδικά στην ρυμούλκηση που το ζευγάρι καθόταν δίπλα στο αμάξι που αγκομαχούσε και γλιστρούσε και δίπλα στον ιμάντα. Επικίνδυνο!! Άσε που το RAV δεν φαινόταν να στέλνει κίνηση πίσω. (?)
Κατά τα άλλα μπράβο, πολύ καλή προσπάθεια, που θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Καί όχι μόνο τρέχεις,καί όχι μόνο χωρίς κράνος,αλλά το...καμαρώνεις κιόλας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί όχι μόνο τρέχεις,καί όχι μόνο χωρίς κράνος,αλλά το...καμαρώνεις κιόλας.
Οχι Αντρεα δεν πιστευω να καμαρωνει,μαλλον οικτειρει τον εαυτο του.
-
Πραγματικα πολυ ωραιο το φιλμ ,τα σεναριακια,οι ηθοποιοι,η σκηνοθεσια και τα μηνυματα φυσικα!!
Εννοειται πως υπηρχαν λεπτομερειες ,που δεν ηταν τελειες(κυριως εκει που λετε στο οφφ ροουντ) ,αλλα κατα τα 95% υπολοιπα....ΑΨΟΓΟ!!!Ο ΚΚ σαν τον Μαρλον Μπραντο στον Νονο εφερνε......
Υγ .παντως η τογιοτα πασχει πλεον απο μοντελα...
ακου μηνυμα οτι ειναι σπορτιφ ο τυπος με το υβριδικο
Για ξαναβγαλτε κανα πιο 'σοβαρο' μοντελο γιατι μονο με τη διαφημιση χωρις το προιον ....δεν γινονται θαυματα. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ο ΚΚ σαν τον Μαρλον Μπραντο στον Νονο εφερνε......
Κι έλεγα ποιον μου θυμίζει
Υγ .παντως η τογιοτα πασχει πλεον απο μοντελα...
ακου μηνυμα οτι ειναι σπορτιφ ο τυπος με το υβριδικο
Για ξαναβγαλτε κανα πιο 'σοβαρο' μοντελο γιατι μονο με τη διαφημιση χωρις το προιον ....δεν γινονται θαυματα.Αν εξαιρέσουμε το 'φρέσκο' Yaris όλα τα υπόλοιπα θέλουν ανανέωση.
-
Tι ανανεωση....αυτοι με μια αποσυρση μοτερ(1.8 192) αποσυρουν ΤΡΙΑ μοντελα.(σελικα,εμ-αρ2,κορολλα ΤΣ)
Αυτο ειναι τρελο κατορθωμα!!!Σκεψου να ειχε καποιο αναλογο 'προβλημα' ο κινητηρας 1.8 τουρμπο της VAG..........
-
Σκεψου να ειχε καποιο αναλογο 'προβλημα' ο κινητηρας 1.8 τουρμπο της VAG..........[κακία mode ON]
...θα ομόρφαιναν οι δρόμοι!
[/κακία mode OFF] -
Tι ανανεωση....αυτοι με μια αποσυρση μοτερ(1.8 192) αποσυρουν ΤΡΙΑ μοντελα.(σελικα,εμ-αρ2,κορολλα ΤΣ)
Αυτο ειναι τρελο κατορθωμα!!!Σκεψου να ειχε καποιο αναλογο 'προβλημα' ο κινητηρας 1.8 τουρμπο της VAG..........
Το MR-2 δεν είχε αυτό το κινητήρα.
Για τα VAG συμφωνώ
-
Γιατι η σελικα η απλη τον ειχε.....
Γιαπωνεζικη λογικη αποσυρσης....Οταν πας σε ντιλερ τογιοτα και τους ρωτας για κατι πιο σπορ,σε παραπεμπουν διπλα στην ...Λεξους...και αυτοι με τη σειρα τους στα...μεταχειρισμενα...για να βρεις κανα ΙS200 sport....
Eλπιζω σγιελε να μην σε πειραζει που ...πειραζω την μαρκα σου....
(αληθεια στα ποσα χλμ ειπαμε οτι αποκταει το προβλημα το 1.8 192? ) -
Kαι το 140άρι είχε προβλήματα.
Στο MR2 club έχω διαβάσει για 2 ή 3 σπασμένα μοτέρ (μπιέλες και διάφορα άλλα) ενώ ξέρω και για μια celica που είχε αλλάξει τρία, ναι τρία μοτέρ εντός εγγύησης. Αλλά μάλλον σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει τόσο το αυτοκίνητο.
Πάνε τα άσπαστα Toyota. Μύθος!
Nα ανησυχώ και εγώ για το RAV4 μου???
ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ (4Τ και κινηματογραφος)