-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εδώ είναι οι πραγματικές συνθήκες για μένα , διότι κάθε φορά που αδειάζει το τεποζιτο εδώ το γεμίζω και εδώ το καταναλώνω!!!Ετσι είναι Κώστα. Απολυτα νούμερα δεν βγαίνουν. Συναρτηση πολλών συνθηκών αλλα και συνηθειών είναι!
-
Πλασματικές πες καλύτερα, γιατί αν μαζέψεις όλους τους κατόχους Κασκάι και τους πεις 'ρε αυτά είναι τα νούμερα', κτλ θα γελάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ Άσε που και ο ίδιος έχεις διαπιστώσει πόσο καις στην Αθήνα... Αυτές είναι οι πραγματικές συνθήκες
Aφου ζω εδώ για μένα (για την τσέπη μου) με ενδιαφέρει η εδώ κατανάλωση !!!
Τον χρόνο κάνω πάνω κάτω 10.000 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 9.000 στη Σάμο!!!!
Εδώ είναι οι πραγματικές συνθήκες για μένα , διότι κάθε φορά που αδειάζει το τεποζιτο εδώ το γεμίζω και εδώ το καταναλώνω !!!
Εδώ με ενδιαφέρει να έχω κατανάλωση γύρω στο 6 , τώρα αν πάω Αθήνα και εχω κατανάλωση 10 για 200 χιλιόμετρα , λίγο με απασχολεί!!!!εσυ καλα τα λες με την διαφορα ομως πως οι πραγματικες συνθηκες καταναλωσης δεν ειναι αυτες που κανεις.
αυτες θα τις ελεγα λιγο πιο 'ειδικες' καταναλωσεις περα απο καθε πιεση και ζορισμα του κινητηρα. οπως ειπε και προλαλησας, σε μεικτες συνθηκες που περιλαμβανουν αφθονα αστικα χιλιομετρα βγαζεις 'ακρη', κατι που εχεις διαπιστωσει και εσυ. -
-
Παιδιά ... εκπληκτικό , απίστευτο , τρελλό !!!!!!
Το είδαν συναδελφοί μου και ...έμειναν !!!!
Αυτή η κατανάλωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ είναι εξωπραγματική!!!!
Δεν νίκησα όμως θέλει επιμονή και υπονονή και συνεχή και διαρκή αγώνα!!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1 Λ/100ΧΙΛ !!!!
Για να δούμε τι θα δω στο μέλλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΓ Εν τω μεταξύ μέση ωριαία ταχύτητα 42 χιλ/ωρα !!! Ενώ όταν είχα 6,5 η μωτ ήταν 37 !!!!
ΥΓ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ!!!!!
-
ΥΓ Εν τω μεταξύ μέση ωριαία ταχύτητα 42 χιλ/ωρα !!! Ενώ όταν είχα 6,5 η μωτ ήταν 37 !!!!
Ξεπέρασες τους νόμους της φυσικής!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ΥΓ Εν τω μεταξύ μέση ωριαία ταχύτητα 42 χιλ/ωρα !!! Ενώ όταν είχα 6,5 η μωτ ήταν 37 !!!!
Στην πρωτευουσα όμως πήγαινα σφαιράτος..... όπως όλοι σας ..... με κατανάλωση 8,8 και μεση ωριαία ταχύτητα 28 χιλιόμετρα/ωρα!!!!!
Εδώ τα 42 φαίνονται λίγα;;;;;;; -
Στην πρωτευουσα όμως πήγαινα σφαιράτος..... όπως όλοι σας ..... με κατανάλωση 8,8 και μεση ωριαία ταχύτητα 28 χιλιόμετρα/ωρα!!!!!
Εδώ τα 42 φαίνονται λίγα;;;;;;;αν θεσουμε σαν δεδομενο τα 8,8 τοτε:
- η μεση δεν ηταν 28..
- δεν πηγαινες σφαιρατος...
αν ισχυει η πρωτη περιπτωση τοτε καλοσωρισες στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ (εν μερει) συνθηκες κινησης-καταναλωσης!!!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Εδώ τα 42 φαίνονται λίγα;;;;;;;αν θεσουμε σαν δεδομενο τα 8,8 τοτε:
- η μεση δεν ηταν 28..
- δεν πηγαινες σφαιρατος...
αν ισχυει η πρωτη περιπτωση τοτε καλοσωρισες στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ (εν μερει) συνθηκες κινησης-καταναλωσης!!!
Ισως δεν έγινα κατανοητός : στην Αθήνα πάνε και πήγαινα σφαιράτος ! Δηλαδή ανάβει το πράσινο φουλ γκάζια και στα 50 μέτρα σε πιάνει το άλλο φανάρι και ξανά πάλι τα ίδια!!! Κίνηση .... μια απόσταση 10 χιλ την κάνεις σε 1 ώρα !!!(άρα 10 χιλ/ωρα η ταχύτητα) ! Ανεβαίνει και η κατανάλωση και έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε γρήγοροι και όλα οκ!!!! Αρα και σφαιράτος για τα δεδομένα τους πήγαινα και μωτ είχα 28 !!!! Εδώ επειδή πάω οικονομικά έχετε (όχι όλοι) την εντύπωση ότι πάω σαν σαλιγκάρι!!!! Ομως τα στοιχεία λένε 42 χιλ μωτ !!! Αρα 14 χιλιόμετρα την ώρα πιό γρήγορος από τους Αθηναίους!!!
Δηλαδή με 2 λόγια αισθάνομαι ότι .... με σνομπάρετε (όχι όλοι) για την οικονομική μου οδήγηση ενώ είμαι πιό γρήγορος από την Αθηναική οδήγηση!!!!!
Καταλάβατε;;;;;;; -
Δηλαδή με 2 λόγια αισθάνομαι ότι .... με σνομπάρετε (όχι όλοι) για την οικονομική μου οδήγηση ενώ είμαι πιό γρήγορος από την Αθηναική οδήγηση!!!!!
Καταλάβατε;;;;;;;Δεν σνομπαρει κανένας. Απλώς άλλες οι 'πραγματικές' συνθήκες στην Αθήνα, άλλες στην Σαμο και μπορεί άλλες πχ στην Ορεστιάδα. Ολοι ... στον τοπο τους έχουν δίκιο.
-
Δηλαδή είσαι επαρχία και κάνεις μια ώρα για 42 χιλιόμετρα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δηλαδή είσαι επαρχία και κάνεις μια ώρα για 42 χιλιόμετρα;Ναι και συγκεκριμμένα σήμερα πήγα από Μαραθόκαμπο στην πόλη της Σάμου . Απόσταση 42 χιλιόμετρα ξεκίνησα 7.45 και έφτασα 8.45 !!!! Που είναι το μυστήριο;
Στην Αθήνα έκανα συνήθως την διαδρομή Περιστέρι - Πειραιάς απόσταση 12 χιλιόμετρα και έκανα 45 λεπτά να πάω και 1ώρα και ένα τέταρτο να γυρίσω!!! Εορτές και βροχερές μέρες σχόλαγα 14.00 και ήμουν σπίτι στις 16.00 μια φορά θυμάμαι πήγα στις 17.00 -
-
Πωπω, προτιμώ να βλέπω την μπογιά να στεγνώνει
Να σου στείλουμε μεταγραφή τον Cosneo για μια βδομάδα να δεις πώς γίνεται το πράγμα;
-
Δεν αντιλήφθην..............................
-
Δεν αντιλήφθην..............................Για καλό το λέει! Ενα γκρίζο QQ ανέβηκε και ως τα Πετροκέρασα, έκανε Καλαμαρια-Βαρβαρα σε λιγοτερο απο ωρα, πήγε ως την Ηγουμενίτσα σε 3 και κάτι ώρες και ... τρεχει και στον Περιφερειακό!
-
-
Ωχ ωχ ωχ!!! Κατι που ξεκινά απο Ε και τελειώνει σε Ν είναι και έχει 4 γραμματα?
Για μαζευτείτε κύριοι στο παρόν τοπικό! Υπήρξε εισβολή ... κιμπαρικου διθέσιου!!!
-
.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1 Λ/100ΧΙΛ !!!!225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
-
.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1 Λ/100ΧΙΛ !!!!
225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
Εχε χαρη που δεν ειμαι σπιτι να ανεβασω φωτο ε την μεση καταναλωση στα 3.5λτ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 176 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 5,1 Λ/100ΧΙΛ !!!!
225 χιλιόμετρα η κατανάλωση 5,2 !!!!!!
Εχε χαρη που δεν ειμαι σπιτι να ανεβασω φωτο ε την μεση καταναλωση στα 3.5λτ
μην τον πριζωνεις, γιατι ανετα στο κατεβαζει στα 3,4 και θα τρεχεις...
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)