-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Η κριτική ποτέ δε με ενόχλησε, αλλά όταν μιλάει για 'κατασκεύασμα', τότε το έχασε το παιχνίδι. Και όπως είπε και ο cosneo:
Κατι εκφρασεις παντως του τύπου 'απορω πως πουλησε αυτο το κατασκευασμα' κλπ επειδη δεν άρεσε σίγουρα δεν είναι η αρχή για έναν 'ανθρωπινο' διαλογο που θα θεσει τα υπερ και τα κατα αυτου απεναντι στα άλλα!
Σε αυτό συμφωνώ και ομολογώ δεν είχα δώσει σημασία στη λέξη 'κατασκεύασμα'
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Καλά ρε σεις, έχετε τέτοιο πραγματάκι στο πόδι σας και δεν το έχετε ψάξει να δείτε τι είναι; Στο κασκάι φόρουμ ή σε κάποιο στο εξωτερικό δε γνωρίζουν;Να πω την αληθεια δεν το εψαξα. Σκεφτομαι να στειλω ενα ερωτημα στον ... Ερρικο (γαμπρος του Τζουζεπε!) στο Σαντερλαντ.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εξαλλου απο το 2007 που εμφανίστηκε, πέρασαν τα χρόνια, υπήρξε εξελιξη και ο ανταγωνισμός έβγαλε και καλύτερα αλλα και αυτο βελτιώθηκε!
Διαπιστωσες κατι τετοιο? Εγω όχι. Ακόμα και εγω ως κατοχος έχω γραψει πράγματα που με 'ενοχλούν' στο αμαξι μου και πήρα απαντησεις όχι κράξιμο.
-
Σε τι;
-
Μέλη διαγράφτηκαν επειδή τόλμησαν να πουν ότι το τιχουαν είναι καλύτερο και απλά δεν μπορουσαν να το αγοράσουν. Άλλοι αντιμετωπίστηκαν ως κατάσκοποι με απαντήσεις του τύπου 'γιατί δεν είσαι πιστοποιημένο μέλος' κι άλλα τέτοια κομπλεξικά. Τεσπα, περσινά ξινά σταφύλια.
- Εγινε euro5, διορθωθηκαν παιδικες ασθενειες, μπηκαν νεοι κινητηρες κλπ.
- Μερικες φορες παιζει ρολο και το πως τιθετε εναθεμα και με ποιο τροπο διδετε μια απαντηση. Θεμα διαχειριστων βεβαια!
-
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγινε euro5, διορθωθηκαν παιδικες ασθενειες, μπηκαν νεοι κινητηρες κλπ.
Το euro5 αντε να το δεχτω, αν και πρακτικα δεν συνιστα βελτιωση του αυτοκινητου, απλα συμμορφωση με κανονες. Η μονη σοβαρη βελτιωση ανακοινωθηκε προσφατα με τον 1.6 dci. Τα περι νεων κινητηρων και διόρθωσης παιδικων ασθενειων δεν τα αντιλαμβανομαι. Ο 'νεος' 1.6 έχει κάποια βελτίωση από τον 'παλιό'; Σε απόδοση μιλάμε, σε οικονομία, σε κάτι τέλος πάντων που αντιλαμβάνεται ο οδηγός. Και ποιες παιδικές ασθένειες βελτιώθηκαν; Όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο qqforum (αναρτήσεις, ευαίσθητος δισκος, ξεφλουδισματα, κλπ) ειναι κοινά και στο αρχικό και στο facelift. Άρα τι δεχόμαστε; Την ανακοίνωση του marketing της εταιρειας που λέει ότι το αυτοκίνητο βελτιώθηκε σε 1524 σημεία;
-
τα πράγματα νομίζω είναι σχετικά απλά , ένα προιόν που πουλάει σαν τρελό , δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί ο κατασκευαστής να το αλλάξει (προς το καλύτερο).
Είναι αυτό που λέμε μια ομάδα που κερδίζει δεν την πειράζουμε!!!!
Δεν έχω καμμιά οδηγική εμπειρία απο qq και θεωρω ότι αυτά που αναφέρονται σαν βελτιώσεις όλα αυτά τα χρόνια είναι λεπτομέρειες , που για να τις αντιληφθεί κάποιος πρέπει να είχε στην κατοχή του και τα 2 μοντέλα (παλιότερο και νεο)
Απο την άλλη η λογική λέει (το έχω ξανααναφέρει) δεν είναι δυνατό ένα αυτοκίνητο 1400-1500 κιλά με βενζινοκινητήρα 115 αλόγων να είναι και γρήγορο , να έχει και αθόρυβο κινητήρα αλλα να είναι και οικονομικό!!!! κάπου θα υστερεί (διαφορετικά τα περισότερα άλογα θα τα βάζανε πλέον μόνο στις σπορ εκδόσεις)
θεωρω για βενζίνoκινητήρα την αναλογία 1:10 (άλογα/κιλά) αρμονική (χωρίς αυτό να είναι απόλυτο) , για πετρέλαιο που παίζει υψηλή ροπή είναι διαφορετικά τα πράγματα!!! (εκει τα 115 άλογα είναι μια χαρά) -
Φιλε Pro καλα θα κανεις οταν κοιμασαι το βραδυ να φορας καλτσες για να εχεις τα ποδια ζεστα για να σκεφτεσαι το πρωι
πριν μιλησεις.Το QQ f/l εχει αλλαξει τα αμορτισερ -αλλαξε τον δισκο με μεγαλυτερης διαμετρου και τα πλαστικα μερη ειναι
καλυτερης ποιοτητας.Ο βενζινοκινητηρας με 117 ps ειναι ποιο οικονομικος. Για το 1.5 dci με 110 ps τοποθετησε το συστημα
common rail και εγινε διαμαντι το μοτερ. -
Mπα, το qqforum μετακομισε στο 4tforum με όλο του το υφάκι; Κρίμα που δεν μπορει να γίνει και το απαραίτητο ban στους αλλόθρησκους. Κατα τα αλλα 'φιλε', φορα καλτσες, φορα και ζαρτιερες και προσεξε μην τις σκισεις. Και τα υφακια αλλου. Αιντε με τα κομπλεξ πρωινιάτικα.
-
Ο χρήστης Diselakias έγραψε:
Φιλε Pro καλα θα κανεις οταν κοιμασαι το βραδυ να φορας καλτσες για να εχεις τα ποδια ζεστα για να σκεφτεσαι το πρωι
πριν μιλησεις.**Μηπως πρεπει να σε ρωταει και πριν ανοιγει τον υπολογιστη του; Απλα απαραδεκτο το υφακι σου.Δεν ξερω τι γινεται σε αλλα φορουμ και δεν με ενδιαφερει.Οτι προβληματα και αντιδικιες ειχατε εκει μην τις μεταφερετε εδω,εσεις θα χασετε.Στο επομενο ιδιου στυλ ποστ θα υπαρχουν και οι αναλογες συνεπειες.[mod] **
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εγινε euro5, διορθωθηκαν παιδικες ασθενειες, μπηκαν νεοι κινητηρες κλπ.
Το euro5 αντε να το δεχτω, αν και πρακτικα δεν συνιστα βελτιωση του αυτοκινητου, απλα συμμορφωση με κανονες. Η μονη σοβαρη βελτιωση ανακοινωθηκε προσφατα με τον 1.6 dci. Τα περι νεων κινητηρων και διόρθωσης παιδικων ασθενειων δεν τα αντιλαμβανομαι. Ο 'νεος' 1.6 έχει κάποια βελτίωση από τον 'παλιό'; Σε απόδοση μιλάμε, σε οικονομία, σε κάτι τέλος πάντων που αντιλαμβάνεται ο οδηγός. Και ποιες παιδικές ασθένειες βελτιώθηκαν; Όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο qqforum (αναρτήσεις, ευαίσθητος δισκος, ξεφλουδισματα, κλπ) ειναι κοινά και στο αρχικό και στο facelift. Άρα τι δεχόμαστε; Την ανακοίνωση του marketing της εταιρειας που λέει ότι το αυτοκίνητο βελτιώθηκε σε 1524 σημεία;
Και εγω δεν συμφωνω και εγω με υφακια απ'οποια πλευρα και να προερχονται αλλα θα μπορουσες να δεχτεις τις αλλαγες που λεει ο Dieselakias.
Θα ελεγα παντως σε γυρολογους ... με το ζορι δεν τους ειπε κανενας να το παρουν. Και οικατοχοι δενβγαζουν ουτε τα διαφημιστικα, ουτε δουλευουν στο marketing της εταιριας.
Κατι τελευταιο. Εκει που αναφερεις για κοινα προβληματα παλαιου και νεου δωσε λεπτομεριες. Σαν κατοχος νεου με ενδιαφερει τι θα βρω μπροστα μου!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ti είναι αυτό που βγάζει από κάτω σε κάθε ποστ σου ρε cosneo από που στέλνεις μηνύματα και γιατί μας το λέει; Από το κασκάι;
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Δεν έχω καμμιά οδηγική εμπειρία ...Εδω και τόσο καιρό λες και ξαναλές τα χειρότερα ... για ένα αμαξι που δεν το έχεις οδηγήσει?
Να σου δώσω τουλαχιστον να κανεις μια βόλτα το δικο μου να έχεις και μια πραγματική εικόνα για να τα δικαιολογήσεις. Με το 'λογικά', 'νομίζω' και 'θεωρώ' ... και σε Maybach σου βρίσκω ελαττωματα!
(Ακου μισοβαμμενοι καθρέφτες στην Ε250 των 80.000€ ... )... ένα προιόν που πουλάει σαν τρελό , δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί ο κατασκευαστής να το αλλάξει (προς το καλύτερο).
Είναι αυτό που λέμε μια ομάδα που κερδίζει δεν την πειράζουμε!!!!Λίγες οι γνωσεις μου στο Business Management αλλα ξέρω ότι σε μια επιχείρηση που έχει σκοπό το κέρδος (που το 100% των επιχειρήσεων έτσι λειτουργεί) δεν ισχύει αυτο. Αυτη που βγάζει λίγα θελει να βγαλει πολλά και αυτη που βγαζει πολλά θέλει περισσότερα! Εταιρία που επαναπαυεται στις δαφνες της ... ή τεμπελιδες αρχηγούς έχει ή βαρεθηκε και θελει να βαλει λουκέτο!
Στο συγκεκριμενο αυτοκίνητο δε, θα ήθελα να μαθω τι παραπανω θα μπορούσαν να κανουν! Για f/l πρόκειται και όχι ολική αλλαγη ή νεο μοντέλο!
Εξαλλου ... σε καναδυο χρόνια θα βγει καινούριο πιθανόν!... Όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο qqforum (αναρτήσεις, ευαίσθητος δισκος, ξεφλουδισματα, κλπ) ειναι κοινά και στο αρχικό και στο facelift.
Φανταζομαι δεν βγαίνουν όλα μαζί και σε όλα!!! Καηκα!!!
Να σου πω επιπλέον τους τριγμούς στο ταμπλο που 'κληρονομήθηκαν', τα απαισια ηχοσυστηματα που 'κληρονομήθηκαν' (τουλαχιστον στα πρώτα f/ls), η πίσω χειρολαβή της πορτας αποσκευών που τυχαίνει σε ΟΛΑ τα Nissan να είναι 'παρτην στο χερι καποια στιγμή' και αν θυμηθώ και αλλα ... θα στα γραψω!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ti είναι αυτό που βγάζει από κάτω σε κάθε ποστ σου ρε cosneo από που στέλνεις μηνύματα και γιατί μας το λέει; Από το κασκάι;Απαντηση μεσω του 'Τapatalk' απο το νεο Android κινητό μου!!! Και μεσα απο το QQ όταν βαζω το cc ... και παει μόνο του!
(Τωρα γραφω απο το λαπτοπ). -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εξαλλου απο το 2007 που εμφανίστηκε, πέρασαν τα χρόνια, υπήρξε εξελιξη και ο ανταγωνισμός έβγαλε και καλύτερα αλλα και αυτο βελτιώθηκε!
Διαπιστωσες κατι τετοιο? Εγω όχι. Ακόμα και εγω ως κατοχος έχω γραψει πράγματα που με 'ενοχλούν' στο αμαξι μου και πήρα απαντησεις όχι κράξιμο.
-
Σε τι;
-
Μέλη διαγράφτηκαν επειδή τόλμησαν να πουν ότι το τιχουαν είναι καλύτερο και απλά δεν μπορουσαν να το αγοράσουν. Άλλοι αντιμετωπίστηκαν ως κατάσκοποι με απαντήσεις του τύπου 'γιατί δεν είσαι πιστοποιημένο μέλος' κι άλλα τέτοια κομπλεξικά. Τεσπα, περσινά ξινά σταφύλια.
Ρισκαροντας (αν ειναι αληθεια οσα γραφεις) να με διαγραψουν απο το qashqai club, θα συμφωνησω μαζι σου, και τολμαω (οπως λες) να πω οτι το tiguan ειναι καλυτερο αυτοκινητο απο το qashqai, η διαφορα μας ειναι οτι μπορουσα να αγορασω το tiguan αλλα παρ΄ολα αυτα προτιμησα το qashqai για δικους μου λογους, οπως και καθε κατοχος οποιουδηποτε αυτοκινητου.
Δεν μπορω να γνωριζω αν αυτα που ισχυριζεσαι αφορουν εσενα η' στα εχουν μεταφερει, εκεινο που γνωριζω ειναι οτι ποτε δεν διαγραφτηκε απο το qashqai club κανενα μελος για τις αποψεις του, παρα μονο δυο-τρεις για την 'κακη' τους συμπεριφορα, αφου βεβαια ειχαν προηγηθει συστασεις, και με την συμφωνη γνωμη τοσο των διαχειρηστων οσο και απλων (οχι απαραιτητα πιστοποιημενων) μελων σε καποια απο τις συκεντρωσεις.
Μπορεις να λες την γνωμη σου αλλα οχι ''στολισμενη'' με ανακριβειες. -
-
**Δεν μας ενδιαφέρουν τα ενδότερα άλλων clubs και παρακαλώ οι αναφορές σε αυτά να σταματήσουν εδώ. **
-
Είπα τη γνώμη μου, οδηγώντας το προ F/L μοντέλο και μάλιστα το 1,6 4Χ2. Ίσως οι εκφράσεις μου να μην ήταν δόκιμες, αλλά τις απορίες μου τις έχω ακόμα.
Φυσικά και το συγκρίνω με το Tiguan το 4Motion.
Ο θ'ορυβος είναι ενοχλητικός στην ΕΟ. Για το θέμα της δύναμης, είναι λογικό ότι με 115 ΗΡ και αεροδυναμική πολύ μέτρια, να ζορίζεται μετά τα 150. Οπως και το δικό μου, μετά τα 185 περίπου (πριν το πρόγραμμα) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν έχω καμμιά οδηγική εμπειρία ...
Εδω και τόσο καιρό λες και ξαναλές τα χειρότερα ... για ένα αμαξι που δεν το έχεις οδηγήσει?
Να σου δώσω τουλαχιστον να κανεις μια βόλτα το δικο μου να έχεις και μια πραγματική εικόνα για να τα δικαιολογήσεις. Με το 'λογικά', 'νομίζω' και 'θεωρώ' ... και σε Maybach σου βρίσκω ελαττωματα!
(Ακου μισοβαμμενοι καθρέφτες στην Ε250 των 80.000€ ... )... ένα προιόν που πουλάει σαν τρελό , δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί ο κατασκευαστής να το αλλάξει (προς το καλύτερο).
Είναι αυτό που λέμε μια ομάδα που κερδίζει δεν την πειράζουμε!!!!Λίγες οι γνωσεις μου στο Business Management αλλα ξέρω ότι σε μια επιχείρηση που έχει σκοπό το κέρδος (που το 100% των επιχειρήσεων έτσι λειτουργεί) δεν ισχύει αυτο. Αυτη που βγάζει λίγα θελει να βγαλει πολλά και αυτη που βγαζει πολλά θέλει περισσότερα! Εταιρία που επαναπαυεται στις δαφνες της ... ή τεμπελιδες αρχηγούς έχει ή βαρεθηκε και θελει να βαλει λουκέτο!
Στο συγκεκριμενο αυτοκίνητο δε, θα ήθελα να μαθω τι παραπανω θα μπορούσαν να κανουν! Για f/l πρόκειται και όχι ολική αλλαγη ή νεο μοντέλο!
Εξαλλου ... σε καναδυο χρόνια θα βγει καινούριο πιθανόν!... Όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο qqforum (αναρτήσεις, ευαίσθητος δισκος, ξεφλουδισματα, κλπ) ειναι κοινά και στο αρχικό και στο facelift.
Φανταζομαι δεν βγαίνουν όλα μαζί και σε όλα!!! Καηκα!!!
Να σου πω επιπλέον τους τριγμούς στο ταμπλο που 'κληρονομήθηκαν', τα απαισια ηχοσυστηματα που 'κληρονομήθηκαν' (τουλαχιστον στα πρώτα f/ls), η πίσω χειρολαβή της πορτας αποσκευών που τυχαίνει σε ΟΛΑ τα Nissan να είναι 'παρτην στο χερι καποια στιγμή' και αν θυμηθώ και αλλα ... θα στα γραψω!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ti είναι αυτό που βγάζει από κάτω σε κάθε ποστ σου ρε cosneo από που στέλνεις μηνύματα και γιατί μας το λέει; Από το κασκάι;Απαντηση μεσω του 'Τapatalk' απο το νεο Android κινητό μου!!! Και μεσα απο το QQ όταν βαζω το cc ... και παει μόνο του!
(Τωρα γραφω απο το λαπτοπ).για να σου απαντήσω cosneo η γενικη εικόνα που έχω απο το qq είναι απο αυτά που γράφονται απο τους κατόχους εδω μέσα. Εχω γράψει απο την αρχή ότι δεν οδήγησα ποτε το αυτοκίνητο αυτο κι ούτε και θα ήθελα , σ αυτό ήμουν ξεκάθαρος. Αυτό σημαίνει ότι δε μπορω να λέω τα χειρότερα ή τα καλύτερα , απλά έκανα κάποιες παρατηρήσεις που θεωρώ ''αδύνατα σημεία'' αλλα κι αυτό σχετικό είναι για τον καθένα.
απο την άλλη είναι το μοναδικό τοπικ αυτοκινήτου που 2-3 κάτοχοι το εκθειάζουν συνέχεια λες και οδηγούν ferrari και τα βρίσκουν όλα τέλεια.εγω περίμενα να ασχολείστε με προβλήματα και την λύση τους ή αλλα tips μεταξύ σας
η αλήθεια είναι κάπου στη μέση , σίγουρα το αυτοκίνητο για να πουλάει έτσι, έχει πολλές αρετές αλλα μη λες πως δεν παίρνει βελτίωση. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για καλύτερο κινητήρα και 6αρι σασμαν αυτα είναι ουσιαστικά, τα άλλα ειναι μικροβελτιώσεις που πάντα είναι καλοδεχούμενες....
φιλικά πάντασας ευχομαι απολαυστικες βόλτες
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
απο την άλλη είναι το μοναδικό τοπικ αυτοκινήτου που 2-3 κάτοχοι το εκθειάζουν συνέχεια λες και οδηγούν ferrari και τα βρίσκουν όλα τέλεια.εγω περίμενα να ασχολείστε με προβλήματα και την λύση τους ή αλλα tips μεταξύ σας
η αλήθεια είναι κάπου στη μέση , σίγουρα το αυτοκίνητο για να πουλάει έτσι, έχει πολλές αρετές αλλα μη λες πως δεν παίρνει βελτίωση. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για καλύτερο κινητήρα και 6αρι σασμαν αυτα είναι ουσιαστικά, τα άλλα ειναι μικροβελτιώσεις που πάντα είναι καλοδεχούμενες....
φιλικά πάντασας ευχομαι απολαυστικες βόλτες
Προφάνώς έχεις διαβασει το μισό θεμα ... του ενθουσιασμού και τις παραλαβής και αγνόησες τα προβλήματα που έχουν αναφερθει! Τεσπα!
Και είπα εγω πως δεν παίρνει βελτιωση? Πολλες φορές και σε πολλα. Το πιο πρόσφατο? Σε παραπεμπω στην σελίδα 169 που ... συμφωνησες και εσύ με +1000!!! Οσο για τα tips και τα προβληματα αν τυχουν θα δωθούν απαντησεις αλλα μην φανταζεσαι πως είμαστε καθημερινα και στα συνεργεία!
Και δεν είναι Ferrari αλλα φανηκε εξαρχής πως κόλλησες στην Panamera που προσπερασα κάποτε!!! Και να σου δωσω μια τελευταία απαντηση σε αυτο? Η Panamera δεν έτρεχε διότι ο οδηγός έπιανε το μπούτι της συνοδηγού. Εγω ήμουν μόνος μου και έτρεχα για τον προορισμό μου για να πιασω και εγω ένα αντιστοιχο μπουτι!!!
Ευχες για ασφαλείς και απροβληματιστες βόλτες να ευχεσαι! Απολαυστικές ... σε τοπικα με 2θεσια κουπε και καμπριο και supercars!
... και εγω φιλικά! -
κωστα γεροι να ειμαστε , τις δουλειες μας να εχουμε κι εσεις που ειστε ελευθεροι καλα μπουτια!!!
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
......απο την άλλη είναι το μοναδικό τοπικ αυτοκινήτου που 2-3 κάτοχοι το εκθειάζουν συνέχεια λες και οδηγούν ferrari και τα βρίσκουν όλα τέλεια.εγω περίμενα να ασχολείστε με προβλήματα και την λύση τους
σας ευχομαι απολαυστικες βόλτες
Ma.... αγοράκι μου γλυκό το αμάξι δεν έχει κανένα πρόβλημα οπότε πως θα μιλήσουμε για προβλήματα και λύσεις;;;;
Οι φεράρι που αναφέρεις πρέπει να είναι προβληματικές διότι ... δε βλέπω να κυκλοφορούν πολλές
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!!!
Πάντα φιλικά δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
... κι εσεις που ειστε ελευθεροι καλα μπουτια!!!Αυτο είναι ενα ακομα προβλημα του QQ που πρέπει να τονιστεί! Σιγα την γκομενοπαγίδα!!! Μονο μπαμπαδες και μαμαδες εντυπωσιαζει!
Δεν ελπίζω ούτε στηρίζομαι στην βοηθεια του!Οι φεράρι που αναφέρεις πρέπει να είναι προβληματικές διότι ... δε βλέπω να κυκλοφορούν πολλές
Κωστα μπα! Δεν είναι προβληματικές! Την άγγιξα, την άνοιξα, μπήκα μεσα της, την έβαλα εμπρος* ... απλώς δεν κυκλοφορούν γιατι φτανουν σε πορνό ( ) επίπεδο και υπαρχει ο νόμος περι δημοσίας αιδούς!!!
*μην σας μπαινουν πονηρες ιδέες!!!
-
παπαπα εχω μπλεξει με τους κωστηδες!!!!!
αντε καλα γουστα
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)