-
Αυτο που βλέπω εγω στο QQ είναι το εξής: Εχει νευρο, έχει αμεσο γκαζι, έχει κοντό κιβώτιο, έχει μικρές κλίσεις στις στροφες, ένα ESP που δεν επεμβαίνει στο παραμικρό, δυνατα φρενα και ένα καλο πατημα στον δρόμο. Αυτα προδιαθέτουν για μια ... πιο γρήγορη βόλτα. Και χαίρομαι που υπάρχουν!
Αλλα έχει ψηλή θεση οδήγησης και (θεωρω) ψηλο κεντρο βαρους, ένα πίσω μερος που συχνά θελει να κανει αισθητη την παρουσία του, στην πολύ πίεση υποστρέφει ελαφρα, ένα ασαφές στην ευθεία τιμόνι και έναν κινητήριο θόρυβο που ξενερώνει που όλα αυτα το κανουν απλό ανθρωπομεταφορέα με καλή θέα. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτα!
Δεν είναι σπορ αυτοκίνητο ουτε δίνει αυτη την αίσθηση. Απλώς του είναι ευκολο να τρέξει, να στρίψει και δεν είναι κακό το ότι μπορεί να 'ξεδώσεις' ενίοτε αλλα και να 'χαλαρώσεις' άλλοτε!
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα (αν καταλαβα καλά) ως προς την 'εικονα' του που η εργασιομανία και επαγγελματική μου φιλοδοξία (ίσως διαστροφή) ταίριαξε με τον όγκο του και την εικόνα του στο χωρο εργασίας μου! Ψωνιο? Για τους αγνωστους και περαστικούς ναι. Για αυτούς που με ξερουν όχι γιατι δεν εχει σημασία επαγγελμα και μοντέλο αυτοκινήτου!
Στα σπορτιβ και γρήγορα θεματα ... υπομονή μεχρι να έρθει καποια στιγμή η 2θέσια ανοιχτη παρεα!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Koiτα!!!! Στο παρελθόν έχω πληρώσει πολλά σε αυτοκίνητα , φτιαξίματα βενζίνες κ.λ.π.!!! Τώρα με το κασκάι απόλαυση για μένα είναι να το οδηγώ από το σπίτι στην δουλειά και το αν'άποδο και βόλτα μόνος ή με την οικογένεια!!!! Απόλαυση είναι ότι οδηγώ ένα αμάξι που μου αρέσει εμφανισιακά και απολαμβάνω το **κύρος που μου δίνει η εργασία μου που συνάδει απόλυτα με το μαύρο κασκάι μου και ενισχύει αυτό το κύρος!!!! **Απόλαυση είναι όταν πάω επίσης στο βενζινάδικο που είναι μια φορά τον μήνα !!!!! Τώρα εαν θέλω αγωνιστική οδήγηση θα την κάνω με το κατάλληλο αμάξι φίλου και στον κατάλληλο χώρο όπως επίσης και οι εκτός δρόμου αποδράσεις !!! Δεν είναι συνετό για κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα στον δρόμο νομίζοντας ότι είναι οδηγός αγώνων !!!! Ο καθένας όπως στρώνει θα κοιμηθεί !!!! Τι νομίζετε όταν πιό μικρός σε ηλικία νομίζοντας διάφορα έκανα τετακέ και ..... είχα αγκαλιάσει κολώνες της ΔΕΗ στην θηβών; Μια τρύπα στο νερό δούλευα για το αμάξι ενώ τώρα το αμάξι δουλεύει για μένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάσου να πάρεις και κανα premium δηλαδή!
-
Δημήτρη κι όμως. Είναι κατι που το βιώνω στο δικό μου εργασιακό περιβάλλον!
Παρατηρησα ότι είναι το το επιθυμητό όχημα καθε μισθωτού δημοσίου υπαλληλου! Kαι μενα ... έκπληξη και εντυπωση μου έκανε αυτο!
Φυσικά δεν ήταν αυτος ο λόγος που το πήρα εγω τουλάχιστον! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δημήτρη κι όμως. Είναι κατι που το βιώνω στο δικό μου εργασιακό περιβάλλον!
Παρατηρησα ότι είναι το το επιθυμητό όχημα καθε μισθωτού δημοσίου υπαλληλου! Kαι μενα ... έκπληξη και εντυπωση μου έκανε αυτο!
Φυσικά δεν ήταν αυτος ο λόγος που το πήρα εγω τουλάχιστον!Ετσι έτσι!!!!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτο που βλέπω εγω στο QQ είναι το εξής: Εχει νευρο, έχει αμεσο γκαζι, έχει κοντό κιβώτιο, έχει μικρές κλίσεις στις στροφες, ένα ESP που δεν επεμβαίνει στο παραμικρό, δυνατα φρενα και ένα καλο πατημα στον δρόμο. Αυτα προδιαθέτουν για μια ... πιο γρήγορη βόλτα. Και χαίρομαι που υπάρχουν!
Δεν είναι σπορ αυτοκίνητο ουτε δίνει αυτη την αίσθηση. Απλώς του είναι ευκολο να τρέξει, να στρίψει και δεν είναι κακό το ότι μπορεί να 'ξεδώσεις' ενίοτε αλλα και να 'χαλαρώσεις' άλλοτε!!!!Ακριβως για τετοιες βολτες μιλαω Κωστα, τιποτα παραπανω.
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Δεν είναι σπορ αυτοκίνητο ουτε δίνει αυτη την αίσθηση. Απλώς του είναι ευκολο να τρέξει, να στρίψει και δεν είναι κακό το ότι μπορεί να 'ξεδώσεις' ενίοτε αλλα και να 'χαλαρώσεις' άλλοτε!!!!Ακριβως για τετοιες βολτες μιλαω Κωστα, τιποτα παραπανω.
Και εγω βρε παιδια αυτα ακριβως απολαμβανω στο QQ, συν την πολυ καλη θεση οδηγησης, 'αρχοντική' θα έλεγα!!!
-
Πάντως το QQ είναι το καλυτερότερο αμάξι που είχα ποτέ!!!! Πλέον μετά το αθάνατο Πριμέρα του πατέρα μου , το θρυλικό Μίκρα που είχα πριν λίγα χρόνια και τώρα το QQ είμαι πλέον πεποισμένος ότι η Νισσάν είναι κορυφαία εταιρεία !!!
Για μένα ίσως στην ίδια θέση με την Τουότα αλλά λόγω καλυτερότερων τιμών ίσως να υπερέχει!!!!! -
Κώστα κοιτα! Μιλαμε για ένα group που έχει ότι καλύτερο!!! Ποιοτητα και αντοχή Nissan, φινετσα και συμπεριφορά Renault, κύρος και εμφανιση Mercedes, σκληράδα Lada, προσιτοτητα και απλότητα Dacia, (δεν ξερω κατι) Samsung!
Μια χαρα δηλαδή!!!Αυτο με την Τoyota παντως ... τι το ήθελες?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κώστα κοιτα! Μιλαμε για ένα group που έχει ότι καλύτερο!!! Ποιοτητα και αντοχή Nissan, φινετσα και συμπεριφορά Renault, κύρος και εμφανιση Mercedes, σκληράδα Lada, προσιτοτητα και απλότητα Dacia, (δεν ξερω κατι) Samsung!
Μια χαρα δηλαδή!!!Αυτο με την Τoyota παντως ... τι το ήθελες?
-
αυτο το κυρος και εμφανιση mercedes που λες... μηπως εισαι λιγο μετριοφρων???
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
αυτο το κυρος και εμφανιση mercedes που λες... μηπως εισαι λιγο μετριοφρων???Ασε! Μια Ε250 και μια C180 coupe (ιδιως αυτη) μου πηραν τα μυαλα. Οτι και να πω ... Τελεια.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Δεν έψαξα αν έχει γραφτεί, αλλά άρχισε να διατίθεται το qashqai με το διαμάντι-κινητήρα της renault 1.6 dci με 130 ίππους.
Σε συνδυασμό με την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13678 -
και πουλαει ακομη η βενζινη?
α ρε ελληνα μια ζωη large θα εισαι , τετοια βλεπουν οι ευρωπαιοι και σκυλιαζουν!!!!! -
Προσωπικά, είχα την τύχη; να οδηγήσω για 700 χλμ ένα νοικιασμένο QQ με 12.000 χλμ και μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί αυτό το κατασκεύασμα πούλησε τόσα κομμάτια.
Ήταν το δικίνητο (για το 4Χ4 δεν έχω άποψη) σε διαδρομές ορεινές ήθελε πολύ πίεση για να ακολουθήσεις κάποιο ρυθμό, ενώ στην ΕΟ έκανε υπερβολικό θόρυβο και μετά τα 150 ήθελε πολύ προσπάθεια να ανέβει.
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του. -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Προσωπικά, είχα την τύχη; να οδηγήσω για 700 χλμ ένα νοικιασμένο QQ με 12.000 χλμ και μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί αυτό το κατασκεύασμα πούλησε τόσα κομμάτια.
Ήταν το δικίνητο (για το 4Χ4 δεν έχω άποψη) σε διαδρομές ορεινές ήθελε πολύ πίεση για να ακολουθήσεις κάποιο ρυθμό, ενώ στην ΕΟ έκανε υπερβολικό θόρυβο και μετά τα 150 ήθελε πολύ προσπάθεια να ανέβει.
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Σίγουρα νοικιάρικο κασκάι; μήπως ήταν κάτι άλλο;;;;;;
-
Μήπως ήταν hyundai atos και δεν το κατάλαβες;
-
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Τα ίδια πάνω κάτω έγραφε και κάποιος για το Dodge Caliber πριν 2-3-4 χρόνια εδώ μέσα Είμαι σίγουρος ότι έχεις το καλύτερο αμάξι του κόσμου, σούπερ ντούπερ value for money και φυσικά ρίχνει στο QQ και σε ταχύτητα και σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά και σε όλα. Εύγε...
-
Από πότε απαγορεύεται κάποιος να γράψει την άποψή του στο φόρουμ;;;
-
Η κατανάλωση, μόνιμα πάνω απο τα 10 με 11 λίτρα και τα πλαστικά του εσωτερικού, απλά μου θύμιζαν τη καταγωγή του.Ωστε εκανε θορυβο πανω απο τα 150;Απαραδεκτο.Εγω ξερω τα καλα 1600αρια μετα τα 200 θορυβουν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από πότε απαγορεύεται κάποιος να γράψει την άποψή του στο φόρουμ;;;Δεν είπα ότι απαγορεύεται, προς Θεού, απλώς επισήμανα κάτι που είχε ειπωθεί και παλιότερα. Ή για να το πω πιο απλά, ας προσέχουν μερικοί μην δαγκώσουν τη γλώσσα τους
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)