-
Φίλος μου έχει το προηγούμενο μοντέλο με τα 139(?) άλογα. Συμπλήρωσε τα χιλιόμετρα για αλλαγή ελλαστικών και ψάχνοντας να βρει λάστιχα ανακάλυψε ότι η διάσταση με την οποία ερχόταν το αυτοκίνητο 195/Ρ15 C ( αν δεν κάνω λάθος) έχει καταργηθεί και δεν εισάγεται στην Ελλάδα.
Η μόνη συμβατή λύση ήταν ήνα αγόράσει νέες ζάντες ( άρα +1000Ε) η να παραγγείλει νέα μέσω γερμανίας (όπου θα κάνουν κανά μήνα να έρθουν)
Η αντιπροσωπεία δεν είχε ιδέα για αυτό το πρόβλημα...και μιλάμε για ένα φορτηγάκι που έχει μοσχοπουλήσει σαν επαγγελματικό.
Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?
-
Φίλος μου έχει το προηγούμενο μοντέλο με τα 139(?) άλογα. Συμπλήρωσε τα χιλιόμετρα για αλλαγή ελλαστικών και ψάχνοντας να βρει λάστιχα ανακάλυψε ότι η διάσταση με την οποία ερχόταν το αυτοκίνητο 195/Ρ15 C ( αν δεν κάνω λάθος) έχει καταργηθεί και δεν εισάγεται στην Ελλάδα.
Η μόνη συμβατή λύση ήταν ήνα αγόράσει νέες ζάντες ( άρα +1000Ε) η να παραγγείλει νέα μέσω γερμανίας (όπου θα κάνουν κανά μήνα να έρθουν)
Η αντιπροσωπεία δεν είχε ιδέα για αυτό το πρόβλημα...και μιλάμε για ένα φορτηγάκι που έχει μοσχοπουλήσει σαν επαγγελματικό.
-
-
Μου φαίνεται λίγο απίθανο να έχει καταργηθεί αυτή η διάσταση. Θα κοιτάξω τους καταλόγους μου το πρωί και θα σου πώ.
-
H Bridgestone βγάζει το 613v και 713p σε αυτή τη διάσταση.
613v
713p
-
Νομίζω ότι βρήκε σε continental από Γερμανία. Αυτά της bridgestone υπάρχουν στην Ελλάδα? Η μόνο με παραγγελία?
-
Ο χρήστης thess-hjke έγραψε:
Νομίζω ότι βρήκε σε continental από Γερμανία. Αυτά της bridgestone υπάρχουν στην Ελλάδα? Η μόνο με παραγγελία?Τα έχει ο κατάλογος της Bridgestone. Μπορώ να κάνω ένα τηλεφώνημα το πρωί και να σου πώ άν τα έχουν άμεσα διαθέσιμα.
Η BFGoodrich βγάζει το Long Trail σε αυτή τη διασταση.
Επίσης υπάρχει και το Continental Vanco-8 στον κατάλογο της Continental (αυτό βρήκε ο φίλος σου?).
Αν πάλι ο φίλος σου το πάει σε πολύ άγρια εδάφη υπάρχουν και τα Colway (αναγομωμένα) με πολύ τρακτερωτό πέλμα.
-
Επίσης, για να μην μπερδευτείς, η διάσταση 195/15 είναι ίδια με την 195/80/15. Όταν δέν υπάρχει το μεσαίο νούμερο εννοείται οτι είναι 80.
-
Το Bridgestone 613 είναι διαθέσιμο. Πας σε οποιονδήποτε λαστιχά της περιοχής σου που να φέρνει Bridgestone και το παραγγέλνεις. Αν είσαι εκτός Αθήνας πιθανόν να χρειαστεί να περιμένεις 4-5 μέρες μέχρι να τα φέρουν απο την κεντρική αποθήκη.
EDIT: Μια ενδεικτική τιμή είναι γύρω στα 380-400 ευρώ τοποθετημένα.
-
ok! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Μου είπε ότι έψαξε όλες τις μάρκες και δεν τα βρήκε ( δεν ξέρω αν έχει ψάξει στη Bridgestone ). Οσο για τα continental θα μάθω και θα σου πω.
ΛΑΣΤΙΧΑ για ΝΙΣΣΑΝ PICK UP