-
Εχετε ακουσει για εταιρια η οποια να φερνει Borla στην Ελλαδα? Αν τη φερεις κατευθειαν απο αμερικη πληρωνεις τελωνειο?
-
Εχετε ακουσει για εταιρια η οποια να φερνει Borla στην Ελλαδα? Αν τη φερεις κατευθειαν απο αμερικη πληρωνεις τελωνειο?
-
-
Για εταιρεια στην Ελλαδα δεν ξερω κατι. Καποιος, νομιζω ο Ζαπατινας, ελεγε οτι ειχε borla.
Τη δικη μου για το mx5 μου την εφερα απο USA και εχει τελωνειο. Απλα συνεννοεισαι να σου γραψουν πανω στο πακετο οτι ειναι 'δειγμα' ωστε να τη γλιτωσεις με τις μικροτερες δυνατες 'απωλειες'. -
Μηπως θυμασαι ποσο την πηρες και ποσο πληρωσες τελωνειο? για να συγκρινω για να δω ποσο συμφερει να την παραγειλω η να την παρω απο ευρωπη.
Ευχαριστω
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Μηπως θυμασαι ποσο την πηρες και ποσο πληρωσες τελωνειο? για να συγκρινω για να δω ποσο συμφερει να την παραγειλω η να την παρω απο ευρωπη.Ευχαριστω
Επειδή ειχαμε κανει ενα ενα μεγαλο group buy σαν Σωματειο, ειχαν μοιραστει τα τελωνειακα και τα μεταφορικα.
Παντως συνολικα η διπλη η borla η sport μου πηγε 300 ευρα. -
καταλαβα
εχω βρει αυτες σε προσφορα
14921 P/T CRUISER 01-04 2.25' 2.4L 4CYL FWD AT/MT 4DR Cat-Back Dual DTM Tip Rear Exit $206.50 reg $589.99
14926 P/T CRUISER 01-04 2.5' 2.4L 4CYL FWD 4DR AT/MT DCat-Back DTM Tip Rear Exit $313.00 reg $625.99
και μια split rear model 14917 στα $717
τι διαμετροι ειναι οι 2.25 και 2.5 και τι ρολο παιζουν?
Εξατμισεις BORLA