-
Πάμε για την πρεμιέρα παίδες!!
O αγώνας θα διεξαχθεί Δευτέρα 20/3/06
Server Name: 4T FORUM
Password: sent via PM
Practice 22:15-22:35
Qualifying 22:35-22:55
Warm-up 22:55-23:05
Race 23:05Συμμετοχές:
- iron_gr
- Lula_Hakkinen
- pininfarina
- mschumacher
- Vasilakis
- Theofaman
- spiros-4
- alonso
.
n.
-
- iron_gr
- Lula_Hakkinen
- pininfarina
- mschumacher
- Vasilakis
- Theofaman
- spiros-4
- alonso
.
n.
-
- iron_gr
- Lula_Hakkinen
- pininfarina
- mschumacher
- Vasilakis
- Theofaman
- spiros-4
- alonso
.
n.
-
Με Ferrari (με την οποία θα τρέχω) έχω 1.27.227 το οποίο πολύ δύσκολα να κατέβει. Την έχω φτάσει στο όριο για τα δικά μου δεδομένα
-
Καλη αρχη παιδια...
-
παιδιά θα κάνει ο σέρβερ ο Spyros?
-
παιδιά στη παρακάτω διεύθυνση:
http://dynamic.gamespy.com/~emac/forum/ ... php?t=3908
υπάρχει ένα setup pack που με ενδιαφέρει, αλλά για να το κατεβάσω πρέπει να κάνω register αλλά δυστυχώς προσπάθησα και μου βγάζει πρόβλημα στη ιστοσελίδα. Υπάρχει κάποιος για να το κάνει download (που να έχει κάνει register). Το συγκεκριμένο με λίγες τροποποιήσεις μπορεί να βοηθήσει στο RH 2005. -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
παιδιά στη παρακάτω διεύθυνση:
http://dynamic.gamespy.com/~emac/forum/ ... php?t=3908
υπάρχει ένα setup pack που με ενδιαφέρει, αλλά για να το κατεβάσω πρέπει να κάνω register αλλά δυστυχώς προσπάθησα και μου βγάζει πρόβλημα στη ιστοσελίδα. Υπάρχει κάποιος για να το κάνει download (που να έχει κάνει register). Το συγκεκριμένο με λίγες τροποποιήσεις μπορεί να βοηθήσει στο RH 2005.Κοίταξε για να τα προσαρμόσεις στο 2005rh μάλλον θα χρειαστείς να κάνεις αρκετές αλλαγές...
Anyway, ορίστε...http://www.mytempdir.com/520595 -
thanx
-
btw σε δοκιμές που έκανα, όντως η Μακλάρεν είναι μακράν ταχύτερη αλλά θα προσπαθήσω να κλείσω τη ψαλίδα (από τη Φεράρι) όσο μπορώ για να είναι πιο 'σοβαρή' η μάχη για το φετινό τίτλο! Σε σειρά θα έβαζα 1η Μακλάρεν 2η ρενω και 3η Φεράρι (δε δοκίμασα Toyota ακόμα).
-
Εγώ μάλλον McLaren θα πάρω!
Δε μπορώ να παλεύω με τον κώλο της Ferrari! Και φυσικά, δε μπορώ να κάνω δικό μου setup.
Εφ' όσον μπορείς και κάνεις δικό σου setup, ελαχιστοποιείς την αποσταθεροποίηση στο πίσω μέρος, με το μικρότερο τίμημα σε απόδοση.
Αν όμως δε ξέρεις, τότε..... πάς αλλού!ΕΡ.: Παίζει ρόλο ο οδηγός που διαλέγεις, στην απόδοση;
Δηλαδή, αν πάρω Montoya, δε θα είναι το ίδιο με Kimi; -
Καθότι άσχετος με Net games, μπορείτε να ΄δωσετε πληροφορίες σχετικα..με τα παντα??
που, πως, με τι..?
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Εγώ μάλλον McLaren θα πάρω!Δε μπορώ να παλεύω με τον κώλο της Ferrari! Και φυσικά, δε μπορώ να κάνω δικό μου setup.
Εφ' όσον μπορείς και κάνεις δικό σου setup, ελαχιστοποιείς την αποσταθεροποίηση στο πίσω μέρος, με το μικρότερο τίμημα σε απόδοση.
Αν όμως δε ξέρεις, τότε..... πάς αλλού!ΕΡ.: Παίζει ρόλο ο οδηγός που διαλέγεις, στην απόδοση;
Δηλαδή, αν πάρω Montoya, δε θα είναι το ίδιο με Kimi;Έλα καπετάνιε, πήδηξε ο 1ος από το καράβι
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Εγώ μάλλον McLaren θα πάρω!
Δε μπορώ να παλεύω με τον κώλο της Ferrari! Και φυσικά, δε μπορώ να κάνω δικό μου setup.
Δηλαδή, αν πάρω Montoya, δε θα είναι το ίδιο με Kimi;Έλα καπετάνιε, πήδηξε ο 1ος από το καράβι
-
theo γερά ρε! θα κάνουμε το 1-2!
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
ΕΡ.: Παίζει ρόλο ο οδηγός που διαλέγεις, στην απόδοση;
Δηλαδή, αν πάρω Montoya, δε θα είναι το ίδιο με Kimi;αλλάζει η απόδοση
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
ΕΡ.: Παίζει ρόλο ο οδηγός που διαλέγεις, στην απόδοση;
Δηλαδή, αν πάρω Montoya, δε θα είναι το ίδιο με Kimi;αλλάζει η απόδοση
-
-
πάντως φαντάζομαι πως όντως υπάρχει διαφορά διότι πχ αν τρέξετε ένα championship οι ταχύτεροι (στη πραγματικότητα) οδηγοί, τερματίζουν υψηλότερα από τους team mates τους, και σε αυτό προσθέτω το site του RH που είχε γράψει τις ρυθμίσεις των μονοθεσίων ώστε πχ στο 2005RH ο Κίμι & Μακλάρεν να είναι ταχύτερος του Μοντόγια & Μακλάρεν και συνολικά του Grid....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Καθότι άσχετος με Net games, μπορείτε να ΄δωσετε πληροφορίες σχετικα..με τα παντα??που, πως, με τι..?
Καταρχήν, όσοι επιθυμούν να τρέξουν χρειάζονται να εγκαταστήσουν πρώτα το F1 Challenge '99-'02 της EASPORTS.
Ακολούθως, για να μπορέσουν να τρέξουν στο τωρινό πρωτάθλημα(το οποίο είναι πέρα από τις 4 χρονιές που προσφέρει το original παιχνίδι) πρέπει να εγκαταστήσουν το 2005.
Δύο βήματα είναι το 2005:
1) Link - http://www.fileplanet.com/hosteddl.aspx?/sportplanet/emac/0146new/2005/f19902/2005rh_4_f1c99-02_base_v1.0d.zip
2) Link - http://www.fileplanet.com/hosteddl.aspx?%2Fsportplanet%2Femac%2F0146new%2F2005%2Ff19902%2F2005rh_4_f1c99-02_trackpack_v1.0a.zipΓια να κατεβάσετε τα πιο πάνω(ναι ναι είναι δωρεάν μην ανησυχείτε), θα κάνετε login(βλέπε 1η φώτο), μετά θα ανοίξετε λογαριασμό(βλέπε 2η φώτο και 2η στήλη) και τέλος θα ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας(βλεπε 2η φώτο και 1η στήλη).
Θα τα εγκαταστήσετε με σειρά (basepack-trackpack)*. Καλό θα ήταν να διαβάσετε και τα readme files.
Υ.Γ. *είναι σε μορφή zip/rar οπότε θα χρειαστείτε να τα κάνετε unzip/excract πριν την εγκατάσταση.
F1C Round 1-2005rh-BAHRAIN Δευτέρα 20/3/06