-
Όχι ρε, αυτή είναι η περίπτωση που οι ρουφιάνοι είναι απαραίτητοι.
NIGA
Αυτός είναι, αλλά μη σε νοιάζει. Απλά μια φίλη του είναι αυτή, καταλαβαίνεις.
Ε, και (το πολύ πολύ) σας δίνουμε τον μεγαλύτερο βρε αδελφέ. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Όχι ρε, αυτή είναι η περίπτωση που οι ρουφιάνοι είναι απαραίτητοι.NIGA
Αυτός είναι, αλλά μη σε νοιάζει. Απλά μια φίλη του είναι αυτή, καταλαβαίνεις.
Ε, και (το πολύ πολύ) σας δίνουμε τον μεγαλύτερο βρε αδελφέ.Και άν δεν σου κάνει τίποτα απ το stock ο Ηλίας δέχεται και παραγγελίες!
-
Όχι ρε, αυτή είναι η περίπτωση που οι ρουφιάνοι είναι απαραίτητοι.Πολύ σωστά! Η πλάκα είναι ότι της εκμυστηρεύτηκε ότι έχει και μυστικό ημερολόγιο, το οποίο έχει παραπεταμένο πάνω στο γραφείο του 'κλειδωμένο', δηλαδή τυλιγμένο με ένα σύρμα!
Αλλά είναι πολύ πονηρός: είναι τόσο μυστικό που δεν γράφει τίποτε μέσα!
-
ο άντρας που θα πάρει την κόρη σου θα πρέπει να είναι έμπειρος για να ξέρει να τη κουμαντάρει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Και άν δεν σου κάνει τίποτα απ το stock ο Ηλίας δέχεται και παραγγελίες!Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.
Σωστός! Ακούω. -
και τα παιδιά δικαιούνται να χουν μυστικά
-
Τα παιδιά στην πραγματικότητα δεν θέλουν να έχουν μυστικά όπως εμείς, τα **πρώην **παιδιά, τα εννοούμε.
Τα παιδιά θέλουν να έχουν μυστικά που να τα γνωρίζουν κι άλλοι.
Θέλουν (χρειάζονται μάλιστα) να μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Και, το αξίζουμε ή όχι, τους δικούς τους ανθρώπους μας θεωρούν αξιόπιστους. Κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα για εμάς, η μεγάλη μας πρόκληση. Λάθη δεν συγχωρούνται. Όσα κάνουμε, τα 'λουζόμαστε'.
Γι' αυτό, όποιος δεν αισθάνεται έτοιμος να σηκώσει το φορτίο, κλικ εδώ -
πόσο σίγουρος είσαι;
-
Σίγουρος; Εννοείς βέβαιος, πέραν πάσης αμφιβολίας; Καθόλου, εννοείται.
Πόσες φορές θα σου το πω ρε, δεν έχουν οδηγιες χρήσης, λέμεεεεε.
-
A! Σε είδα πολύ σίγουρο, γι αυτό.
Εγώ διαφωνώ, πάντως. Ειδικά όταν εκμυστηρεύονται κάτι σε κάποιον, δεν έχει δικαίωμα να το δημοσιοποιήσει. Δεν έχει σημασία που είναι μικρά.
-
Ρε Χάρη, αφού το μυστικό τους το λένε σιγά σιγά σε όλους όσους γνωρίζουν ρε.
-
Αστο να το πουν μόνα τους, ρε μάστορα.
(δε μιλούσα γι αυτήν περίπτωση) -
Όλα στην ίδια περίπτωση είναι. Μιλάμε για μικρά, όχι για ... μικρομέγαλα.
Και να σου πω, πολύ από εδώ σε βλέπω. Ετοιμαζόμαστε, ετοιμαζόμαστε;
-
(charmak φτύνει τον κόρφο του, κάνει 3 σβούρες με την καρέκλα γραφείου και ψάχνει πρόχειρα σκόρδα)
Όχι, αλλά θέλω να δω τι παιδιά θα παραδώσετε στην κοινωνία αύριο-μεθαύριο. Παιδοψυχιατρικές έρευνες.
Επίσης περιμένω τις νέες ατάκες της μικρήςkantoniou. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
(charmak φτύνει τον κόρφο του, κάνει 3 σβούρες με την καρέκλα γραφείου και ψάχνει πρόχειρα σκόρδα)Όχι, αλλά θέλω να δω τι παιδιά θα παραδώσετε στην κοινωνία αύριο-μεθαύριο. Παιδοψυχιατρικές έρευνες.
Επίσης περιμένω τις νέες ατάκες της μικρήςkantoniou.- 1 για μικρή kantoniou.
- 1 για δικαίωμα σε μυστικά
-
...όπως το μυστικό ημερολόγιο που έφτιαξε κάποιος μικρός στον υπολογιστή του και το μοίρασε στο οικιακό δίκτυο στη μαμά και τον αδελφό του;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...όπως το μυστικό ημερολόγιο που έφτιαξε κάποιος μικρός στον υπολογιστή του και το μοίρασε στο οικιακό δίκτυο στη μαμά και τον αδελφό του; -
*«Το κλάμα», όπως είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της γειτονιάς, «ακουγόταν σχεδόν καθημερινά, αλλά η γειτονιά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι -και φταίμε κι εμείς σε ένα μεγάλο ποσοστό - το τι κρυβόταν με πρωταγωνιστή τον πατέρα, που δούλευε μεν, αλλά έτρωγε τα λεφτά στα ποτά και στα ναρκωτικά». *Υποκριτές...
Το ακούγαμε να κλαίει κάθε μέρα, αλλά που να ξέρουμε γιατί...
Και τώρα θα σταυρώσουμε το ζώον και θα πάμε για ύπνο ήσυχοι...
Τι ανατριχιαστική περιγραφή, ο 'δημοσιογράφος'! Ίδιο κοράκι, να κατασπαράξει ό, τι έμεινε από τις σάρκες του μικρού. Κι εγώ, ο αναγνώστης, να θέλω να μάθω όλες τις λεπτομέρειες, τι του έκανε (ακριβώς, όμως), με τι (ακριβώς, όμως), κάθε πότε (ακριβώς, όμως), από πότε (ακριβώς, όμως), μέχρι πότε (ακριβώς, όμως).
Ά στο γέρο διάλο άθλιο, υποκριτικό, απαίσιο συνονθύλευμα κακών ψυχών που ονομάζεται 'κοινωνία του 21ου αιώνα'...Edit
10 χρονών, γμτ. Δεν πήγε ποτέ σχολείο, μια βόλτα στο χωριό του;
Δάσκαλος, συγχωριανός, δεν το είδε ποτέ κανένας χτυπημένο, μαζεμένο, μοναχικό, κουρέλι;
10 χρονών, ρε πούστη μου. Πως θα μεγαλώσει, τι θα καταλάβει αυτό το παιδί από τη ζωή; Αγάπη, ποιός θα του εξηγήσει τι σημαίνει;
Ποιό κινητό να πάρω, με τα 250 ευρώ αναβάθμιση;Με όποιον τρόπο και να τιμωρήσουν το τέρας αυτό , οι πληγές του παιδιού δεν πρόκειται να κλείσουν.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
*«Το κλάμα», όπως είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της γειτονιάς, «ακουγόταν σχεδόν καθημερινά, αλλά η γειτονιά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι -και φταίμε κι εμείς σε ένα μεγάλο ποσοστό - το τι κρυβόταν με πρωταγωνιστή τον πατέρα, που δούλευε μεν, αλλά έτρωγε τα λεφτά στα ποτά και στα ναρκωτικά». *
Υποκριτές...
Τι ανατριχιαστική περιγραφή, ο 'δημοσιογράφος'! Ίδιο κοράκι, να κατασπαράξει ό, τι έμεινε από τις σάρκες του μικρού. Κι εγώ, ο αναγνώστης, να θέλω να μάθω όλες τις λεπτομέρειες, τι του έκανε (ακριβώς, όμως), με τι (ακριβώς, όμως), κάθε πότε (ακριβώς, όμως), από πότε (ακριβώς, όμως), μέχρι πότε (ακριβώς, όμως).
Ά στο γέρο διάλο άθλιο, υποκριτικό, απαίσιο συνονθύλευμα κακών ψυχών που ονομάζεται 'κοινωνία του 21ου αιώνα'...Edit
Δάσκαλος, συγχωριανός, δεν το είδε ποτέ κανένας χτυπημένο, μαζεμένο, μοναχικό, κουρέλι;
10 χρονών, ρε πούστη μου. Πως θα μεγαλώσει, τι θα καταλάβει αυτό το παιδί από τη ζωή; Αγάπη, ποιός θα του εξηγήσει τι σημαίνει;
Ποιό κινητό να πάρω, με τα 250 ευρώ αναβάθμιση;Με όποιον τρόπο και να τιμωρήσουν το τέρας αυτό , οι πληγές του παιδιού δεν πρόκειται να κλείσουν.
Eπίσης καθόλου δεν αποκλείεται το παιδί αυτό όταν μεγαλώσει, να φέρεται με παρόμοιο τρόπο στα δικά του παιδιά, ε;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
*«Το κλάμα», όπως είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της γειτονιάς, «ακουγόταν σχεδόν καθημερινά, αλλά η γειτονιά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι -και φταίμε κι εμείς σε ένα μεγάλο ποσοστό - το τι κρυβόταν με πρωταγωνιστή τον πατέρα, που δούλευε μεν, αλλά έτρωγε τα λεφτά στα ποτά και στα ναρκωτικά». *
Υποκριτές...
Eπίσης καθόλου δεν αποκλείεται το παιδί αυτό όταν μεγαλώσει, να φέρεται με παρόμοιο τρόπο στα δικά του παιδιά, ε;
ω ναι
Θυμάμαι πως αυτό προσπαθούσα να εξηγήσω σε ένα θέμα που είχε προκύψει αργότερα, αλλά η θανατική ποινή είχε υπερισχύσει σε όλες τις περιπτώσεις.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...