-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
*«Το κλάμα», όπως είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της γειτονιάς, «ακουγόταν σχεδόν καθημερινά, αλλά η γειτονιά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι -και φταίμε κι εμείς σε ένα μεγάλο ποσοστό - το τι κρυβόταν με πρωταγωνιστή τον πατέρα, που δούλευε μεν, αλλά έτρωγε τα λεφτά στα ποτά και στα ναρκωτικά». *
Υποκριτές...
Το ακούγαμε να κλαίει κάθε μέρα, αλλά που να ξέρουμε γιατί...
Και τώρα θα σταυρώσουμε το ζώον και θα πάμε για ύπνο ήσυχοι...
Τι ανατριχιαστική περιγραφή, ο 'δημοσιογράφος'! Ίδιο κοράκι, να κατασπαράξει ό, τι έμεινε από τις σάρκες του μικρού. Κι εγώ, ο αναγνώστης, να θέλω να μάθω όλες τις λεπτομέρειες, τι του έκανε (ακριβώς, όμως), με τι (ακριβώς, όμως), κάθε πότε (ακριβώς, όμως), από πότε (ακριβώς, όμως), μέχρι πότε (ακριβώς, όμως).
Ά στο γέρο διάλο άθλιο, υποκριτικό, απαίσιο συνονθύλευμα κακών ψυχών που ονομάζεται 'κοινωνία του 21ου αιώνα'...Edit
10 χρονών, γμτ. Δεν πήγε ποτέ σχολείο, μια βόλτα στο χωριό του;
Δάσκαλος, συγχωριανός, δεν το είδε ποτέ κανένας χτυπημένο, μαζεμένο, μοναχικό, κουρέλι;
10 χρονών, ρε πούστη μου. Πως θα μεγαλώσει, τι θα καταλάβει αυτό το παιδί από τη ζωή; Αγάπη, ποιός θα του εξηγήσει τι σημαίνει;
Ποιό κινητό να πάρω, με τα 250 ευρώ αναβάθμιση;Με όποιον τρόπο και να τιμωρήσουν το τέρας αυτό , οι πληγές του παιδιού δεν πρόκειται να κλείσουν.
Eπίσης καθόλου δεν αποκλείεται το παιδί αυτό όταν μεγαλώσει, να φέρεται με παρόμοιο τρόπο στα δικά του παιδιά, ε;
Αυτό είναι το πιο πιθανό που μπορεί να συμβεί...
-
Η πρώτη ηχογράφηση του γιου μου με το συγκρότημά του!
Ωραία drums δεν παίζει?http://rapidshare.de/files/38465076/Devil_s_Knot_-_Seek__n__Destroy.MP3.html
-
διαβολικα τραγουδια παιζει...
-
συνάφελφος!
Παίζουν ωραία βρώμικα!
-
Πολύ ωραίος ο μικρός.
Καλή βρωμιά.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η πρώτη ηχογράφηση του γιου μου με το συγκρότημά του!
Ωραία drums δεν παίζει?http://rapidshare.de/files/38465076/Devil_s_Knot_-_Seek__n__Destroy.MP3.html
-
ειμαι πατερας δυο πανεμορφων κοριτσιων ,αγωνιζομαι για αυτες καθε μερα και η ανταμιβημου ειναι ενα χαδι και ενα φιλι οπως μονο τα μικρα κοριτσια ξερουν να δωσουν αλλα εχω ενα μικρο προβλημα με την πρωτη (7)ΠΟΥ δεν τρωει φρουτα και λαχανικα οποιος αντιμετοπιζη παρομοιο προβλημα και μπορει να δωσει χρησιμες συμβουλες ,θα ειναι ευπροσδεκτες. [/img][/list]
-
7 χρόνων; Προτάσεις:
Τάξε της κάτι
Άσκησε βέτο (πχ βάλε μπροστά της 5 φρούτα κ ζήτησέ της επιτακτικά να διαλέξει ένα κ να φάει έστω λίγο)
Καθάρισε σαλατικά κ κόψε τα σε ασυνήθιστα σχήματα (πχ κόψε ολόκληρο το καρώτο σε λεπτές φλοίδες, με τον αποφλοιωτή για πατάτες)
Τα δικά μου άρχισαν να τρώνε μήλα (δεν προλάβαινα να καθαρίζω) όταν τους τα έκοβα σε πολύ πολύ λεπτές φέτες, τόσο λεπτές που κουνιόντουσαν κ λύγιζαν.
Επίσης άρχισαν να τρώνε ... γουλιά απ' όταν έφερα ένα, το καθάρισα κ πήγα τουαλέτα απαγορεύοντάς τους να το αγγίξουν.
Φαντασία θέλει, κ να ακούσει πολλές φορές πόσο καλά κ νόστιμα είναι τα φρούτα κ τα λαχανικά.Για να πάρεις μια ιδέα, το ένα μου παιδί δεν τρώει σχεδόν καθόλου το λεμόνι κ το άλλο τρώει ... λεμόνι με σαλάτα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η πρώτη ηχογράφηση του γιου μου με το συγκρότημά του!Ωραίοι
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
7 χρόνων; Προτάσεις:
Τάξε της κάτι
Άσκησε βέτο (πχ βάλε μπροστά της 5 φρούτα κ ζήτησέ της επιτακτικά να διαλέξει ένα κ να φάει έστω λίγο)
Καθάρισε σαλατικά κ κόψε τα σε ασυνήθιστα σχήματα (πχ κόψε ολόκληρο το καρώτο σε λεπτές φλοίδες, με τον αποφλοιωτή για πατάτες)
Τα δικά μου άρχισαν να τρώνε μήλα (δεν προλάβαινα να καθαρίζω) όταν τους τα έκοβα σε πολύ πολύ λεπτές φέτες, τόσο λεπτές που κουνιόντουσαν κ λύγιζαν.
Επίσης άρχισαν να τρώνε ... γουλιά απ' όταν έφερα ένα, το καθάρισα κ πήγα τουαλέτα απαγορεύοντάς τους να το αγγίξουν.
Φαντασία θέλει, κ να ακούσει πολλές φορές πόσο καλά κ νόστιμα είναι τα φρούτα κ τα λαχανικά.Για να πάρεις μια ιδέα, το ένα μου παιδί δεν τρώει σχεδόν καθόλου το λεμόνι κ το άλλο τρώει ... λεμόνι με σαλάτα.
Φιλε ililias, μεχρι και εγω εκανα ορεξη για φρουτο τωρα...
-
Και εγω....και δεν ειναι εδω ο πατερας μου να μου καθαρισει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και εγω....και δεν ειναι εδω ο πατερας μου να μου καθαρισειΘέλω μία πορτοκαλάδα από τα χεράκια της μάνας μου...
-
Αυτή τη στιγμή με τριγυρίζουν 2 πίτσι: Το ένα τρώει ένα καρώτο κ το άλλο ένα φύλλο μαρούλι.
-
Εγω θελω 2 γυρους πιτα
kouk
Ωραιος ο μικρος
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Εγω θελω 2 γυρους πιταkouk
Ωραιος ο μικρος
Υγειηνή διατροφή...
-
Χωρις πλακα παντως η τακτικη του Ηλια ειναι καλη πιστευω.
εμενα ο πατερας μου καθαριζει ενα πιατο φρουτα, μου το φερνει στο pc ριχνοντας καντηλια οτι θα παθω τπτ που δεν τρωω φρουτα, και στο τελος τα τρωει ο ιδιος αφου βλεπει οτι δεν τα ακουμπαω
-
Χωρις πλακα παντως η τακτικη του Ηλια ειναι καλη πιστευω.εμενα ο πατερας μου καθαριζει ενα πιατο φρουτα, μου το φερνει στο pc ριχνοντας καντηλια οτι θα παθω τπτ που δεν τρωω φρουτα, και στο τελος τα τρωει ο ιδιος αφου βλεπει οτι δεν τα ακουμπαω
Και είσαι μόνο 28 ε;
-
Χωρις πλακα παντως η τακτικη του Ηλια ειναι καλη πιστευω.εμενα ο πατερας μου καθαριζει ενα πιατο φρουτα, μου το φερνει στο pc ριχνοντας καντηλια οτι θα παθω τπτ που δεν τρωω φρουτα, και στο τελος τα τρωει ο ιδιος αφου βλεπει οτι δεν τα ακουμπαω
Τι μου θυμίζεις τώρα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χωρις πλακα παντως η τακτικη του Ηλια ειναι καλη πιστευω.
εμενα ο πατερας μου καθαριζει ενα πιατο φρουτα, μου το φερνει στο pc ριχνοντας καντηλια οτι θα παθω τπτ που δεν τρωω φρουτα, και στο τελος τα τρωει ο ιδιος αφου βλεπει οτι δεν τα ακουμπαω
Και είσαι μόνο 28 ε;
Ρε παλιοφουστη παλι καλα που ειπες μονο τα χρονια και οχι και τα κιλα μου
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...