-
159 2.2 για 'μένα, η διαφορά στην τιμή δεν είναι πολύ μεγάλη (3000 ευρώ) γι'αυτά που προσφέρει, οπότε καλύτερα την 2.2
-
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, ή θα θεωρηθεί biased ?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
To Οκτάβια είναι πολύ απρόσωπο μέσα έξω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπεται.
Το ανάλογο Τζέτα μου αρέσει περισσότερο.
Παρόλα αυτά, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα στα τούρμπο και θα έπαιρνα την 159 λόγω εμφάνισης μέσα έξω και (πιστεύω) καλύτερου 'τιμονιού'.
Και κόκκινη.
Αλήθεια, η 159 2,2 πόσο κάνει? Γιατί αν σκέφτεσαι δίλιτρο Οκτάβια... Γιατί όχι 159 2,2??οχι !!! γιατι τα χωριζουν σχεδον 6000 Ε
δεν ειναι κ λιγα, ετσι !!!!
απο μενα οκταβια 5 ρς γιατι ειναι best value for money
χανει λιγο σε εμφανιση αλλα ειναι πραγματικα, ενα συνολικα πολυ καλο αμαξι στα λεφτα του κ γ'αυτα που σου δινει !!!τα ιδια ισχυουν κ για το τζετα μονο που ειναι λιγο πιο ακριβο !!!
-
Ωραίο θέμα !!! Γρήγορο οικογενειακό !!!
Ως οικογενειάρχης κι εγώ , έχω βασική αλλά όχι σαν μέγιστη προτεραιότητα στους χώρους και την πρακτικότητα Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε:
Alfa 159 1.9 :
+Πολύ ωραίο design και premium sedan!!!
+Μάλλον την καλύτερη οδική συμπεριφορά
-Χώροι από την μεσαία κολώνα και πίσω (πολύ πίσω από τα άλλα 2)
Skoda Octavia5 RS :
+Μάλλον καλή οδική συμπεριφορά (σίγουρα το ΕSP θα δουλεύει περισσότερο από την Alfa )
+Χώροι στο πίσω κάθισμα και ... αχανές πόρτ μπαγκάζ με πρακτικότατη 5η πόρτα- Επιδόσεις
- Ο καινούργιος κινητήρας TFSi που δεν ξέρουμε τι θα βγάλει
- Κατανάλωση
- Παντελώς αδιάφορη σχεδίαση η οποία θυμίζει ..... συνταξιούχο !!!
VW Jetta 2.0 TFSi :
Ισχύει ότι ακριβώς και στο από πάνω με την διαφορά να βρίσκεται στους κοντύτερους προβόλους. Επομένως μικρότερο μήκος ( ευκολότερο παρκάρισμα) αλλά και μικρότερο πόρτ μπαγκάζ με δύσχρηστο άνοιγμα.
Αξιοπιστία δεν θίγω καθόλου γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!!
Επομένως αν σου αρέσει η Alfa προσπάθησε για την 2.2 !!!
Όσων αφορά εμένα δες την υπογραφή μου ..... -
Όλα παίζουν.
159 αν σου αρέσει να δείχνει το αμάξι σου και να λένε όλοι να ένας πλούσιος...
Οctavia an χρειάζεσαι πολύ καλούς χώρους και αδιαφορείς για τα παραπάνω
Jetta αν θέλεις κάτι ενδιάμεσο σε μούρη και χώρους...Αλλά...
Γιατί δεν παίρνεις passat TFSI που κάνει όλα τα παραπάνω να τελειώνεις???
Ξεφεύγει πολύ στην τιμή???? -
σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα μπερδευτηκα κι απογοητευτηκα σημερα
πηγα σε εκθεση alfa romeo για να δω την κουκλα και μηπως την οδηγησω αλλα στα 30 χιλιαρικα ουτε ζαντες αλουμινιου δεν εχει γιατι;
τελος παντων μπορω να τις βαλω μετα και με τα πολλα την οδηγησα για λιγο αλλα δεν ειχε δυναμη και δεν το περιμενα αφου λεω 160 αλογα ειναι αυτα
η 2.2 που προτεινε καποιος φιλος ειναι ακριβη και ειναι 2200 κυβικα και καταλαβαινετε
ξεχασα να πω πως τωρα εχω leon vt και περιμενα το νεο leon πως και πως η το Toledo αφου λογω υποχρεωσεων θελω κατι μεγαλυτερο αλλα ετσι οπως τα καναν ειναι χαλια
για τον φιλο που πε για το passat tfsi το δα κι ειναι ωραιο και σχετικα καλη τιμη με καλο εξοπλισμο και μου παν σε μια εκθεση που πηγα οτι εχουν 2 χρονια επιπλεον εγγυηση πληρονοντας ενα ποσο πως γινεται αυτο?
αν το παρω απο αλλη εκθεση ισχυει η μονο απο αυτους?
το jetta απομακρυνεται γιατι αργει να ρθει αυτη η εκδοση και μου το προτεινε ενας ξαδερφος απο αμερικη που του αρεσε αλλα εδω τελικα απο ιουλιο και μετα
-
Φϊλε μου πάντως σκέψου και το νέο Λεόν TFSI, ειναι πολύ καλοστημένο και σπόρ. Κι έχει και καλή τιμή.
-
Για την επέκταση της εγγύησης που ρωτάς δες εδώ.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=12875
Απλά οι άλλοι την έχουν ενσωματώσει στην τιμή του αυτοκινήτου -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φϊλε μου πάντως σκέψου και το νέο Λεόν TFSI, ειναι πολύ καλοστημένο και σπόρ. Κι έχει και καλή τιμή.Δεν έχει χώρους όμως που τους θέλει απαραίτητα.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φϊλε μου πάντως σκέψου και το νέο Λεόν TFSI, ειναι πολύ καλοστημένο και σπόρ. Κι έχει και καλή τιμή.να τοι οι εγκάθετοι
δεν του αρέσει, όπως και το Toledo!!!
-
159 γιατί έτσι μας αρέσει
Πιστεύω πως και το jetta και το οctavia ειναι καλυτερα, αλλα δε θα πω ψεματα.. προσωπικα θα έπαιρνα την 159 -
Ο χρήστης skye έγραψε:
159 γιατί έτσι μας αρέσει
Πιστεύω πως και το jetta και το οctavia ειναι καλυτερα, αλλα δε θα πω ψεματα.. προσωπικα θα έπαιρνα την 159Πάντως για να είμαι ειλικρινής...
Θα ήθελα πολύ να οδηγήσω την 159 1.9 να δω πως είναι. Γιατί και από αλλού άκουσα ότι δεν..... Βαριά και χωρίς νεύρο. Φιλαράκια από Ιταλία λένε ότι μόνο οι εξακύλινδρες και οι JTD (Turbo Diesel) αξίζουν, ειδικά οι δεύτερες. -
Επαναφερω το θεμα για να ρωτησω τον amsterdam πως τα πηγαινει με την αναζητηση/αγορα του μελλοντικου του αυτοκινητου.
Επισης (αν εχει πια σημασια) θα ηθελα να του ζητησω συγγνωμη για την συμπεριφορα μου, που νομιζοντας οτι εχει διαθεση να ανοιξει εμπρηστικο θεμα (λογω κακης συγκυριας με αλλο θεμα) τον αποπηρα με την απαντηση μου. Δεν θα επρεπε να ειχα βγαλει τοσο γρηγορα συμπερασματα...
ΥΓ. Γνωμη μου (αν και προκατειλημμενος με τις αλφα) ειναι να παρεις την 159 - μερικες φορες το συναισθημα χρειαζεται να υπερισχυει της λογικης.
159 1.9 Vs Octavia 5 RS Vs Jetta tfsi