-
ηθελα να απαντησω στο τοπικ που αναξοι ο μαντακος αλλα δεν προλαβα!!
εχω να δηλωσω οτι η απαντηση σου Κουκ 'Ημαρτον' ηταν επιτιδευμενη προερχομενη απο το σχολιο του meco!
καταγγελω τις κλικες αναμεσα σε Γιουζερς-Μοντς
-
εχω να δηλωσω οτι η απαντηση σου Κουκ 'Ημαρτον' ηταν επιτιδευμενη προερχομενη απο το σχολιο του meco!
-
-
:bleh: :angry2: :eusa_dance: :explotar: :svoeat:
-
Ι can see it coming....
( Ημαρτον στο τετράγωνο!!)
-
Ετσι-έτσι.
Καιρό είχαμε να κράξουμε τούς μόντς!!!
-
τουλαχιστον χρονικα θα αντεξω περισσοτερο απο οτι ο μαντακος
-
Yπάρχει ήδη σχετικό τόπικ!!!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=17301
To οποίο βέβαια είναι κλειδωμένο, οπότε μόλις ξεκλειδωθεί μπορείς να γράψεις εκεί τα παράπονά σου... -
ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εχω να δηλωσω οτι η απαντηση σου Κουκ 'Ημαρτον' ηταν επιτιδευμενη προερχομενη απο το σχολιο του meco!Έχω να δηλώσω ότι συμφωνώ.
Η ορίτζιναλ εξκλαμέισον του Κουκ είναι 'Έλεος'. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχω να δηλώσω ότι συμφωνώ.
Η ορίτζιναλ εξκλαμέισον του Κουκ είναι 'Έλεος'.Νομίζω είχε πει ήμαρτον μια φορά...
-
Λοιπον τα πηρα στο κρανος τωρα!!! Θα παω να φαω ενα γιαουρτακι τωρα μπας και ηρεμισω!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η ορίτζιναλ εξκλαμέισον του Κουκ είναι 'Έλεος'.ωραια να μαζευτουμε ολοι εμεις να κανουμε μια ομαδα αλλου να τα συζηταμε με την ησυχια μας
-
Ρε παιδιά, Ήμαρτον με τέτοια θέματα. Ο Madakos καλός και χρυσός, αλλά έχει γίνει ο 'άρχοντας των κλειδωμάτων'. Μην ξεχνάμε ότι έχει και ολόκληρο θέμα με τον Random.
**
Lock [moderator]** -
Ρε παιδιά, Ήμαρτον με τέτοια θέματα. Ο Madakos καλός και χρυσός, αλλά έχει γίνει ο 'άρχοντας των κλειδωμάτων'. Μην ξεχνάμε ότι έχει και ολόκληρο θέμα με τον Random.
**
Lock [moderator]** -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Η ορίτζιναλ εξκλαμέισον του Κουκ είναι 'Έλεος'.Νομίζω είχε πει ήμαρτον μια φορά...
Μια φορά δεν πιάνει, μπορεί να είχε μπερδεφτεί.
-
IBTL
ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ