-
Αν δεν είναι το σωστό μέρος για αυτό το θέμα,ας το μετακινήσουν οι moderator.
Θέλω να κατεβάσω απο Αγγλία ,όπου βρίσκομαι, ένα κιτ nitro.Το κιτ περιέχει 10 αμπούλες των 16 γραμμαρίων και έναν μηχανισμό που είναι σαν πιστόλι!!!Το συνολικό βάρος δεν ξεπερνάει τα 900gr.
Το θέμα είναι ότι στους κανονισμούς που έχει η εταιρεία λέει τα παρακάτω:
The following dangerous articles are not permitted in baggage whether cabin or hold baggage:
* GAS CYLINDERS. Deeply refrigerated flammable, non-flammable, and poisonous gases such as butane, oxygen, propane, and aqualung cylinders. Includes butane gas (eg for use with heated hair appliances) camping gas, and chef's blow torchesΤώρα θα μου πεις ότι το έχουν κάνει 1000δες αυτό αλλά όχι με ΝΙΤRΟ και έλεγα μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω.Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με αυτό?
-
Θέλω να κατεβάσω απο Αγγλία ,όπου βρίσκομαι, ένα κιτ nitro.Το κιτ περιέχει 10 αμπούλες των 16 γραμμαρίων και έναν μηχανισμό που είναι σαν πιστόλι!!!Το συνολικό βάρος δεν ξεπερνάει τα 900gr.
The following dangerous articles are not permitted in baggage whether cabin or hold baggage:
* GAS CYLINDERS. Deeply refrigerated flammable, non-flammable, and poisonous gases such as butane, oxygen, propane, and aqualung cylinders. Includes butane gas (eg for use with heated hair appliances) camping gas, and chef's blow torchesΤώρα θα μου πεις ότι το έχουν κάνει 1000δες αυτό αλλά όχι με ΝΙΤRΟ και έλεγα μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω.Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με αυτό?
-
-
αυτο αναφερει οτι δεν μπορεις να τις μεταφερεις στις βαλιτσες που θα κουβαλας στα χερια σου και στην καμπινα.
εχω την εντυπωση πως μπορεις να το βαλεις στη βαλιτσα με τα πραγματα σου, που θα παραδωσεις στο τσεκ ιν.Για κοιταξε το
-
ΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι
πεπιεσμενα κανιστρα οποιασδηποτε μορφης (μιλαμε για σοβαρες πιεσεις, οχι για αποσμητικα κλπ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εντος πτησεων πολιτικων αερολπανων, ειτε μεσα στην καμπινα ειτε σε βαλιτσα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ρωτησεις την ιδια την εταιρεια, να τους εξηγησεις τι ειναι αυτο που θες να κουβαλησεις και τι προτεινουν.
Μεταφορά nitro kit