-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ, πάντως δεν ψεύδομαι καθόλου. Απλά φιλάω καύσιμα στον αυτοκινητόδρομο, για να έχω να κάψω σε επαρχιακό.Εσύ είπαμε είσαι ειδική περίπτωση
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ, πάντως δεν ψεύδομαι καθόλου. Απλά φιλάω καύσιμα στον αυτοκινητόδρομο, για να έχω να κάψω σε επαρχιακό.
Εσύ είπαμε είσαι ειδική περίπτωση
Να δηλώσω κι εγώ 'ειδική περίπτωση' (μόνο που τα τελευταία χρόνια καταντάω να καίω την βενζίνη μου στην πόλη ...) .
-
Πλάκα κάνω Γιάννη μην το παίρνεις εθνικά
-
Ορέστη μου, το εννοούσα (ότι δηλ. φυλάω τη βενζίνη μου στην Ε.Ο., για να την κάψω πιο 'αποδοτικά' σε κάποιον επαρχιακό δρόμο) !! Απλά δεν έχω πια την ευχέρεια των συχνότερων ταξιδιών, όπως παλαιότερα ...
-
Α οκ
Εγώ πάντως δεν την φυλάω πουθενά πλέον.Το πατάω παντού(άντε να δω πότε θα μου σκάσουν τίποτα ροζ ραβασάκια να τρέχω μετά)
-
Μπράβο ρε παιδιά, να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος που έχει ένα κάπως πιο βαρύ πόδι και με πιάνει στεναχώρια.
Ευτυχώς έχω μειώσει πολύ τα χλμ οπότε συνολικά η βενζίνη δεν με απασχολεί τόσο.
Από την άλλη όσα χλμ κάνω πλέον είναι κυρίως πόλη οπότε βλέπω πολύ τρομακτικά νούμερα που μου χαλάνε και τον συνολικό μέσο όρο! -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πως το κάνετε δεν ξέρω, τι πίνετε, τι σκέφτεστε, πόσο χαλαροί, πόσο παντόφλα κλπ αλλά με την ευκαιρία αυτή και για μια ακόμη φορά σας συγχαίρω όλους όσους μπορείτε να κινείστε τόσο αργά και σταθερά σε ΕΟ.... ( κακεντρεχές σχόλιο: πήρε 170 άλογα για να πηγαίνει με 110.... )
Θα έχουν καλή παρέα μαλλον, δεν εξηγείται αλλιώς. Εγώ ταξιδεύω σχεδόν πάντα μόνος αλλά με πολλές αποσκευές
(βάρος 1 ατόμου περίπου) με '90s 1200ρι με 150 κοντερίσια στο ~85% της διαδρομής Κομοτηνής - Λάρισας με τον
αεροδυναμικό θόρυβο να με ζαλίζει και να τον καλύπτω με δυνατή μουσική. Μία φορά ανέβηκα χωρίς να ξεπεράσω
πουθενά τα 120 κοντερίσια και το όφελος ήταν 5 ευρώ αλλά τα νεύρα μου έγιναν τσατάλια. Θα το ξαναέκανα μόνο
με το κινητό δεμένο στο πάνω μέρος του τιμονιού να παίζει ταινία στην Εγνατία
Σήμερα κατεβαίνω Λάρισα και σκέφτομαι να περάσω μερικά επεισόδια top gear, εαν δείτε ένα λευκό Lancia Y '98 στους
καθρέφτες σας κινηθείτε δεξιάΗταν ειδική περίπτωση δηλαδή δεν βιαζόμουν, ήθελα να δώ αν μπορώ να αντέξω και ήθελα απλά να δω πόσο καίει με 110 ταχύτητα που σπάνια πιάνω στην Εγνατία (συνηθως 130-160). Εντάξει έκανα 30 λεπτά παραπάνω αλλά είδα διαφορά στην τσέπη. Οσο για το σχόλιο έχει 170 άλογα και πάει με 110 σου είπα αυτό ήταν εξαιρεση. πχ έχω κάνει Αρτα - Καβάλα 3 ώρες και 40 λεπτά αλλά πήγαινα συνέχεια 160-180 και ένα τελίκιασμα 240 στο κοντέρ. Επίσης Καβάλα Αθήνα 5 ώρες και 20 λεπτά με CC στα 160 συνέχεια (εκτός από τέμπη, πλαταμώνα κτλ..). Γενικά το tsi θέλει ξεκάπνισμα αρκετά συχνά (3 με 5 χιλιάδες στροφές) γιατί εξαιτίας του άμεσου ψεκασμού αν το πηγαίνεις συνέχεια χαλαρά γεμίζουν κατάλυπα (κάπνα) οι βαλβίδες εισαγωγής.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μπράβο ρε παιδιά, να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος που έχει ένα κάπως πιο βαρύ πόδι και με πιάνει στεναχώρια.
Από την άλλη όσα χλμ κάνω πλέον είναι κυρίως πόλη οπότε βλέπω πολύ τρομακτικά νούμερα που μου χαλάνε και τον συνολικό μέσο όρο!Άσε... η Νίτσα μέσα στην πόλη καίει χαλαρά ένα 15άρι... Βλέπω το δείκτη να κατεβαίνει απίστευτα γρήγορα...
Το καλό είναι ότι σε αυτοκινητόδρομο με το cc στα 110-120 καίει κάτω από 8...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Από την άλλη όσα χλμ κάνω πλέον είναι κυρίως πόλη οπότε βλέπω πολύ τρομακτικά νούμερα που μου χαλάνε και τον συνολικό μέσο όρο!Άσε... η Νίτσα μέσα στην πόλη καίει χαλαρά ένα 15άρι... Βλέπω το δείκτη να κατεβαίνει απίστευτα γρήγορα...
Το καλό είναι ότι σε αυτοκινητόδρομο με το cc στα 110-120 καίει κάτω από 8...
15 μεσα στη Θεσ/νικη???
ενα golf gti δε καιει πανω απο 11-12 σε αυτες τις συνθηκες!μηπως το πας με 1η μονο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
15 μεσα στη Θεσ/νικη???
ενα golf gti δε καιει πανω απο 11-12 σε αυτες τις συνθηκες!μηπως το πας με 1η μονο?
Κοίτα, είναι 1,5τόνο + δεν έχει ροπή = σε οποιαδήποτε επιτάχυνση καίει τ' άντερά του...
Σπάνια πετυχαίνω πολύ κίνηση, συνήθως φυσιολογικά πράγματα, αλλά συνήθως κάνω μικρές αποστάσεις...
-
Ψέματα λέει εγώ τον είδα μπροστά μου να μπαίνει σε warp speed τον αλήτη κοντράκια !!!!
Ξέρετε τι καίει η Νίτσα σε warp speed 788 lt/ 100 km
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ψέματα λέει εγώ τον είδα μπροστά μου να μπαίνει σε warp speed τον αλήτη κοντράκια !!!!Ξέρετε τι καίει η Νίτσα σε warp speed 788 lt/ 100 km
Τα μεγάλα αυτοκίνητα καίνε πολύ όταν πάνε γρήγορα, αλλά σε cruising speed η κατανάλωση είναι χαμηλή...
-
Ασε ... βλέπω σε κατι εκκινήσεις την στιγμιαία στο 60 και είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία ...
-
Ασε ... βλέπω σε κατι εκκινήσεις την στιγμιαία στο 60 και είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία ...Γι' αυτό οι Γάλλοι τερματίζουν στα 30... Ότι και να κάνεις μένει καρφωμένο εκεί...
-
Μια και πιάσατε καραβοσυζήτηση πρέπει να σας πω ότι πολύ καίτε
Ρε Μάρκο εκείνο το δικό μου τότε γιατί βαράει 38αρια κάτι φορές -
Ρε Μάρκο εκείνο το δικό μου τότε γιατί βαράει 38αρια κάτι φορέςΕίμαστε άνδρες Brutal εμείς κύριε καίμε !!!!
Τι είμαστε Gay να έχουμε μέση 5.5
-
Ρε Μάρκο εκείνο το δικό μου τότε γιατί βαράει 38αρια κάτι φορέςΕίμαστε άνδρες Brutal εμείς κύριε καίμε !!!!
Τι είμαστε Gay να έχουμε μέση 5.5
ε όχι και 5.5
Σταθερά πάνω από 8.5 είμαι πλέον
Και δεν το λυπάμαι και καθόλου -
Κάτω από 11.2 είχα δει μια φορά μέση (οκ μέσα στην πόλη κινούμε κατα 90%)
Την ημέρα εκείνη την έχουμε κάνει οικογενειακή αργία και το γιορτάζουμε ...
-
Ρε Μάρκο εκείνο το δικό μου τότε γιατί βαράει 38αρια κάτι φορέςTo δικό σου είναι από του άλλους Γάλλους που είναι δημόσιοι υπάλληλοι...
-
1.8 είναι ε?
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ρε Μάρκο εκείνο το δικό μου τότε γιατί βαράει 38αρια κάτι φορέςTo δικό σου είναι από του άλλους Γάλλους που είναι δημόσιοι υπάλληλοι...
Σωστό
Έρευνα Κατανάλωσης