-
είδες τι φοβερό σανό τρώνε;
αν ειρωνευεσαι μαθε οτι στην Γερμανια 2 αλογα εκτος, απο αυτα που λεει ο βελτιωτης μπορουν να κλεισουν εταιρεια....
επειδη ξερω πολυ καλα καποια μοτερ της opel επετρεψε μου να ξερω τι λεω....
και τελος δεν μπορει πανω απο 5 γερμανικες βελτιωτικες εταιρειες να δινουν το μοτερ με τα 200 αλογα 240 μονο με προγραμματισμο...εσυ εχεις καμια πικρη εμπειρια και μιλας για σανο?
η μηπως τα opelakia παιρνουν το κεφαλι σιγα σιγα?
διοτι τα VW προγραμματα απο 150 σε πανε 190.
και απο 180 σε πανε 220 αλογακια αν δεν κανω λαθος! -
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
το μοτερ του opc ειναι το Ζ20 LET ως κωδικος,το οποιο στην Γερμανια αποδιδει απο 200 σε 240 αλογα απο αρκετες εταιρειες.
ενδεικτικα steinmetz,dbillas dynamic,EDSενδεικτικα η EDS εχει ηδη βγαλει 286 αλογα στο site της δυναμετρηση....
Ολα τα μοτερ της δοκιμης μπορουν ευκολα ή δυσκολα να φθασουν αυτα τα νουμερα. Το θεμα απο εκει και περα ειναι πως αυτη η ισχυς θα περασει στο δρομο ωστε να ειναι χρηστικη και οχι να αναλωνεται σε ατελειωτο σπινιαρισμα.
-
Οχι ρε παίδες!
Οχι τώρα Opel vs VW!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ρε παίδες!
Οχι τώρα Opel vs VW!!!!Δεν τιθεται ΚΑΝ θεμα Vs!
πλακα κανω!
-
spiros
Ολα τα μοτερ της δοκιμης μπορουν ευκολα ή δυσκολα να φθασουν αυτα τα νουμερα. Το θεμα απο εκει και περα ειναι πως αυτη η ισχυς θα περασει στο δρομο ωστε να ειναι χρηστικη και οχι να αναλωνεται σε ατελειωτο σπινιαρισμα.renault να φτιαχτει στην ελλαδα απιθανο.
VW φτιαχνονται.
Focus θα αργησει....αλλα αν στην γιαγια μου δωσω ενα αμαξι 20 αλογων θα σπινιαρει και αυτο...
αλλα μια απαντηση θελω σε αυτο...τωρα αν αυτο κηνυγαει πεζοδρομια και δεν στριβει οπως λετε,ολα τα πισωκινητα που με 5η στο σασμαν γυρνανε για πλακα επρεπε να μην κυκλοφορουν.
και σε αυτο...http://www.eds-motorsport.de/indexenglisch.htm -
renault να φτιαχτει στην ελλαδα απιθανο.
VW φτιαχνονται.
Focus θα αργησει....αλλα αν στην γιαγια μου δωσω ενα αμαξι 20 αλογων θα σπινιαρει και αυτο...
αλλα μια απαντηση θελω σε αυτο...τωρα αν αυτο κηνυγαει πεζοδρομια και δεν στριβει οπως λετε,ολα τα πισωκινητα που με 5η στο σασμαν γυρνανε για πλακα επρεπε να μην κυκλοφορουν.
και σε αυτο...http://www.eds-motorsport.de/indexenglisch.htmδεν υπαρχουν και πολλα πισωκινητα που να γυρνανε και 5η... Αλλα και παλι αυτο σημανει οτι θελουν μεγαλη προσοχη!
απο εκει και μετα, αν αυτο που θες ειναι απλα μεγαλη ισχυ, ειπα οτι ολα (οκ, σχεδον ολα) φτιαχνονται. Αν λοιπον καποιος αποφασισει να παει σε τετοιου ειδους μετατροπες, νομιζω οτι το πιο συνετο ειναι να επιλεξει καποιο μοντελο που να εχει ηδη πολυ καλο στησιμο. Το οποιο βεβαια στη συνεχεια θα θελει και επιπλεον βελτιωση...
Διαφορετικα, αγοραζεις ενα Punto GT, του πετας πανω ενα πειραγμενο μοτερ απο Lancia και εχεις ενα πυραυλο 1000κιλων και 250+ ιππων. Α, ξεχασα να πω οτι ετσι σου περισσευουν και καμποσα χιλιαρικα...
περι ορεξεως βεβαια...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι ρε παίδες!
Οχι τώρα Opel vs VW!!!!ε μην ξεμένουμε χωρίς -ίστες
neeeeeeext
-
Απ' όσα γνωρίζω οι βελτιωτές δεν πολυπειράζουν τα μοτέρ της Opel, όχι όσο της VW τουλάχιστον. Το θέμα είναι ότι τα άλογα όταν μπαίνουν σε αυτοκίνητο μελετημένο για λιγότερα από τον κατασκευαστή του, είναι θάνατος για κάποιον που δεν ξέρει πως θα τα τιθασεύσει. Και τέτοιοι πολλοί απλώς δεν υπάρχουν. Ας μείνουμε με τα 240 που πατάνε όλα της κατηγορίας τους.
-
opel φτιαχνονται απο πολλους βελτιωτες απλα ορισμενοι ειναι τοσο ασχετοι και κολλημενοι ωστε πριν καποια χρονια δεν ηξεραν οτι τα seat και τα scoda φορουσαν τα ιδια μοτερ με τα VW.βεβαια μολις βγηκε το 1.8 σε turbo ξεχαστηκανε...ολα,ετσι απλα...
παρτε μια λιστα τωραhttp://www.risse-motorsport.de/
http://www.sbdev.co.uk/
http://www.lexmaul.de/
http://www.mantzel.de/
http://www.eds-motorsport.de/indexenglisch.htm
http://www.steinmetz.de/
dbillas dynamicκαι αρκετοι αλλοι....
-
Πιστευω ξεφυγε το θεμα.
Οκ ολα τα μοτερ πειραζονται , αλλα εδω συζηταμε για εργοστασιακα μοντελα, τι θεωρουμε οτι ειναι καλυτερο να αγορασουμε ετσι οπως βγαινει απο το εργοστασιο.Με τη λογικη οτι παιρνω αστρα και το κανω τουμπανο στα 290, παιρνω και εγω φοκους, του βαζω αλλα 2 διαφορικα απο το wrc, και σειριακο κιβωτιο και μετα κανω σερρες στο 1.30
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πιστευω ξεφυγε το θεμα.
Οκ ολα τα μοτερ πειραζονται , αλλα εδω συζηταμε για εργοστασιακα μοντελα, τι θεωρουμε οτι ειναι καλυτερο να αγορασουμε ετσι οπως βγαινει απο το εργοστασιο.Με τη λογικη οτι παιρνω αστρα και το κανω τουμπανο στα 290, παιρνω και εγω φοκους, του βαζω αλλα 2 διαφορικα απο το wrc, και σειριακο κιβωτιο και μετα κανω σερρες στο 1.30
Δεν παίρνεις κατευθείαν το 'εργοστασιακό' WRC. Απ'ότι ξέρω ξεπουλάνε κάτι 03 και 04 με λιγότερα από 250-300 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πιστευω ξεφυγε το θεμα.
Δεν παίρνεις κατευθείαν το 'εργοστασιακό' WRC. Απ'ότι ξέρω ξεπουλάνε κάτι 03 και 04 με λιγότερα από 250-300 χιλιάρικα.
Σωστο και αυτο!
-
Λυπάμαι που το λέω, αλλά η ψήφος μου πάει στο golf.Λέω 'λυπάμαι' γιατί από άποψη σέρβις και εγγυήσεων η karenta είναι απαράδεκτη.(Μιλάω εκ πείρας από ένα Α4 και ένα Golf 5 1.6FSi που έχουν περάσει από την οικογένεια τα τελευταία 10 χρόνια).
Όσο για το focus κάπου έχασαν την μπάλα. 2.5lt σε ένα focus, μόνο αν κόστιζε όσο το leon θα το σκεφτόμουν...
Τέλος, έχω μια ερώτηση-παρατήρηση: Οι Ιταλοί που είναι;(Μάλλον χαμένοι στη μετάφραση)... -
Ο χρήστης yiakots έγραψε:
Τέλος, έχω μια ερώτηση-παρατήρηση: Οι Ιταλοί που είναι;(Μάλλον χαμένοι στη μετάφραση)...
Υπαρχει και η 147 GTA αλλα απουσιαζει απο το συγκριτικο.
(κατα πολυ ακριβοτερη βεβαια...) -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τέλος, έχω μια ερώτηση-παρατήρηση: Οι Ιταλοί που είναι;(Μάλλον χαμένοι στη μετάφραση)...
Υπαρχει και η 147 GTA αλλα απουσιαζει απο το συγκριτικο.
(κατα πολυ ακριβοτερη βεβαια...)Ερχονται και αυτοι , η FIAT με το αβαρθ και θα σκαση μυτη και η 149 2.2 με 200hp οχι ακριβως καθαροαιμο GTi ...
-
η κουβεντα δεν εχει ξεφυγει απλα καποια πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τους.ο μεσος οδηγος που αγοραζει αυτοκινητο του παραπανω συνδυασμου δεν το αφηνει συνηθως μαμα...
ο μεσος οδηγος δεν μπορει να καταλαβει διαφορα του ενος δευτερολεπτου στην πιστα ή στον δρόμο...
δεν θα πιασει το 100% της αποδοσης οδηγικης συμπεριφορας σε δημοσιο δρομο...
θελει φθηνο service,αξιοπιστια και τιμια αποσβεση της αγορας του.
και ερωτω απο τις παραπανω αντιπροσωπειες ποια δεχετε να τις πατε τα δικα σας λαδια και τα γνησια ανταλακτικα που πουλαει η ιδια αντιπροσωπεια (εννοειται 30% και πλεον κατω απο την τιμη που τα πουλανε αυτοι)χωρις να υπαρχει προβλημα.
εγω τουλαχιστον στο opel που εχω ετσι ξηγιεμαι 4 χρονια τωρα.
σε VW ή Ford dealer γινεται αυτό?
λοιπον μην κρεμεστε απο τα γραφομενα του καθε δημοσιογραφου της πλακας,και μαθετε να ειστε σφαιρικοι και οχι απολυτοι στις αποψεις.
ξαναλεω μαθετε τις προδιαγραφες του μοτερ της opel.ειναι και εχει τα εχεγγυα να γινει το πιο δυνατο,κοντραρωντας evo και subaru.
τωρα για ομορφια ειναι υποκειμενικο...αλλα για στριψιμο οταν βλεπω καποια επιχειρηματα της πλακας θα αντιδρασω...εδω στην ριτσωνα που ειμουνα τις προαλες γλιστραγε το evo με slicks,roll cage και proflex.
το opel ή το focus δεν θα υποστρεψει... -
η κουβεντα δεν εχει ξεφυγει απλα καποια πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τους.ο μεσος οδηγος που αγοραζει αυτοκινητο του παραπανω συνδυασμου δεν το αφηνει συνηθως μαμα...ο μεσος οδηγος δεν μπορει να καταλαβει διαφορα του ενος δευτερολεπτου στην πιστα ή στον δρόμο...
δεν θα πιασει το 100% της αποδοσης οδηγικης συμπεριφορας σε δημοσιο δρομο...
θελει φθηνο service,αξιοπιστια και τιμια αποσβεση της αγορας του.
και ερωτω απο τις παραπανω αντιπροσωπειες ποια δεχετε να τις πατε τα δικα σας λαδια και τα γνησια ανταλακτικα που πουλαει η ιδια αντιπροσωπεια (εννοειται 30% και πλεον κατω απο την τιμη που τα πουλανε αυτοι)χωρις να υπαρχει προβλημα.
εγω τουλαχιστον στο opel που εχω ετσι ξηγιεμαι 4 χρονια τωρα.
σε VW ή Ford dealer γινεται αυτό?
λοιπον μην κρεμεστε απο τα γραφομενα του καθε δημοσιογραφου της πλακας,και μαθετε να ειστε σφαιρικοι και οχι απολυτοι στις αποψεις.
ξαναλεω μαθετε τις προδιαγραφες του μοτερ της opel.ειναι και εχει τα εχεγγυα να γινει το πιο δυνατο,κοντραρωντας evo και subaru.
τωρα για ομορφια ειναι υποκειμενικο...αλλα για στριψιμο οταν βλεπω καποια επιχειρηματα της πλακας θα αντιδρασω...εδω στην ριτσωνα που ειμουνα τις προαλες γλιστραγε το evo με slicks,roll cage και proflex.
το opel ή το focus δεν θα υποστρεψει...σε όλες μπορείς να πας τα ανταλλακτικά σου, υπάρχει και κάτι που λέγεται BER
που ακριβώς θα κοντράρει EVO & Subaru το OPC;
-
ασε την θεωρια του block excemption και τα συναφη.ρωτα εδω ποσοι το κανουν?
κοντραρει σε ρεπριζ παντα τα evo κτλ ενοειται με το προγραμμα μονο και την εξατμιση κοστους 1500€ περιπου αποδοσης 285 αλογα σχεδον. -
[quote='ASTRAKITCAR']ασε την θεωρια του block excemption και τα συναφη.ρωτα εδω ποσοι το κανουν?
κοντραρει σε ρεπριζ παντα τα evo κτλ ενοειται με το προγραμμα μονο και την εξατμιση κοστους 1500 -
Δηλαδή περίμενες ότι θα μίλαγε για στροφές?
FOCUS ST vs ASTRA OPC vs MEGANE SPORT vs GOLF GTi