-
Γνωστός ψάχνεται!!
Εσεις τι λέτε να του προτείνω?!
-
Γνωστός ψάχνεται!!
-
Γνωστός ψάχνεται!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γνωστός ψάχνεται!!Εσεις τι λέτε να του προτείνω?!
Ε τι θα παρει ρε Νικο,γραμματα θελει?
Το Α6 καταρχην ειναι μια κατηγορια πανω απ το 9.5.
Ετσι οπως εγιναν τα σουηδικα τωρα καλυτερα να παρεις αμερικανικο.Ειδα ενα Volvo προχτες και οταν το σηκωσαμε νομιζα οτι ηταν FordΓια την παραδοση που κουβαλανε ως σκαφος δε λενε μια και η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ μετρια.
Λαβε υποψη την μεταπωλητικη αξια,την διαθεσιμοτητα των ανταλλακτικων και το κοστος service.
Ap την αλλη το Α6 ειναι δοκιμασμενη συνταγη.
Αν ο φιλος σου θελει να ξεχωριζει και να λελει οτι εχει saab μαλλον θα του βγει ξυνο
-
Να διευκρινήσω ότι είναι εταιρικό!
-
Μιλάμε για το προηγούμενο Α6, έτσι?
Ακόμα και έτσι να είναι όμως, καλύτερο αυτοκίνητο είναι το Audi. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να διευκρινήσω ότι είναι εταιρικό!Στ' αυτια
-
Audi και απο εμένα.
-
Δεν τρέφω καμία ιδαίτερη συμπάθεια για κανένα από τα δύο, ούτε τα ξέρω τα αυτοκίνητα. Από αισθητικής πλευράς και μόνο, κλίνω προς το Saab. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν τρέφω καμία ιδαίτερη συμπάθεια για κανένα από τα δύο, ούτε τα ξέρω τα αυτοκίνητα. Από αισθητικής πλευράς και μόνο, κλίνω προς το Saab. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει ε?Ουχί!
-
Κι εγώ Saab θα διάλεγα, αφού πρόκειται για εταιρικό...
Αν ήταν να αγοράσω αποκλειστικά κάτι από τα δύο ίσως έπαιρνα το Audi.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν τρέφω καμία ιδαίτερη συμπάθεια για κανένα από τα δύο, ούτε τα ξέρω τα αυτοκίνητα. Από αισθητικής πλευράς και μόνο, κλίνω προς το Saab. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει ε?
Ουχί!
Saab it is then!
-
Γι' αυτά μιλάμε; Μάλλον A6.
-
αν ειναι για καινουργιο τοτε Α6, αν ειναι για παλιο τοτε τον σουηδο......
-
Λοιπόν το Α6 το έχουν κολλητός και γνωστός.Ο πρώτος έχει μείνει δύο φορές από ηλεκτρολογικά προβλήματα και μία έχει κάνει δύωρο ταξίδι με air-condition στη μέση του χειμώνα.Ο δεύτερος είχε τύχη βουνό καθ' ότι το αυτοκίνητο έσβησε εν κινήσει στην Εθνική οδό.
Καθώς όμως για την Audi αυτά είναι κακές συμπτώσεις αλλά για τους άλλους προβλήματα αξιοπιστίας θα έπρεπε να προτείνω A6 αφού μου αρέσει περισσότερο και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από το τι λέει ο ένας και ο άλλος.
Χμμμ... καλύτερα να κάνω τον Αλέκο -
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
ειναι κ τα δυο κουκλια παναθεμα τα!
φτου φτου μη τα ματιαξω!egg vs alien
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γνωστός ψάχνεται!!Εσεις τι λέτε να του προτείνω?!
+1 Α6
-
A6
Audi A6 1.8Τ Auto Vs Saab 9.5 2.0 Auto