-
Φίλος με Clio μοντέλο '92 και 90.000χλμ περίπου, είχε πρόβλημα στο ρελαντί. Δεν κρατούσε στροφές και καμμιά φορά έσβηνε.
Το πήγε στην Πλαμάρ (σέρβις και τα πάντα έχουν γίνει εκεί), όπου του άλλαξαν 3 εξαρτήματα (βαλβίδες/αισθητήρες κλπ) και του καθάρισαν την εισαγωγή. Πλήρωσε 360Ε.
Ο φίλος μου δέχεται κάποια πράγματα αδιαμαρτύρητα, εγώ του είπα ΠΩΣ είναι δυνατόν να δεχθεί να του κάνουν 4 εργασίες για να λύσουν ΕΝΑ πρόβλημα...
Το πρόβλημα ΔΕΝ λύθηκε. Δεν εμφανιζόταν συνέχεια οπότε πέρασε μια μέρα μετά την 'επισκευή' πριν το πάρει χαμπάρι.
Το ξαναπήγε, και του είπαν ότι είχε πρόβλημα το ηλεκτρονικό γκάζι, έστελνε χαζομάρες στον εγκέφαλο.
Φυσικά το πήρε χωρίς καν να ρωτήσει αν πρέπει να πληρώσει κάτι.΄
Το πρόβλημα έχει λυθεί.Άντε να μαθαίνονται οι συμπεριφορές ορισμένων συνεργείων (τα έχω πάρει )
-
Φίλος με Clio μοντέλο '92 και 90.000χλμ περίπου, είχε πρόβλημα στο ρελαντί. Δεν κρατούσε στροφές και καμμιά φορά έσβηνε.
Το πήγε στην Πλαμάρ (σέρβις και τα πάντα έχουν γίνει εκεί), όπου του άλλαξαν 3 εξαρτήματα (βαλβίδες/αισθητήρες κλπ) και του καθάρισαν την εισαγωγή. Πλήρωσε 360Ε.
Ο φίλος μου δέχεται κάποια πράγματα αδιαμαρτύρητα, εγώ του είπα ΠΩΣ είναι δυνατόν να δεχθεί να του κάνουν 4 εργασίες για να λύσουν ΕΝΑ πρόβλημα...
Το πρόβλημα ΔΕΝ λύθηκε. Δεν εμφανιζόταν συνέχεια οπότε πέρασε μια μέρα μετά την 'επισκευή' πριν το πάρει χαμπάρι.
Το ξαναπήγε, και του είπαν ότι είχε πρόβλημα το ηλεκτρονικό γκάζι, έστελνε χαζομάρες στον εγκέφαλο.
Το πρόβλημα έχει λυθεί.Άντε να μαθαίνονται οι συμπεριφορές ορισμένων συνεργείων (τα έχω πάρει )
-
-
φανταζομαι οτι η πλαμαρ ειναι αντιπροσωπεια ε?
εχει το κλιο Ι τετοιο γκαζι? η αλλο εννοουμε?βρειτε καλο μηχανικο εκτος αντιπροσωπειων κτλ κτλ....πολλοι εχουν φυγει απο τη ρενω και εχουν ανοιξει δικα τους μαγαζια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φανταζομαι οτι η πλαμαρ ειναι αντιπροσωπεια ε?
εχει το κλιο Ι τετοιο γκαζι? η αλλο εννοουμε?βρειτε καλο μηχανικο εκτος αντιπροσωπειων κτλ κτλ....πολλοι εχουν φυγει απο τη ρενω και εχουν ανοιξει δικα τους μαγαζια...
Το Clio ΙΙ είναι.
Ψάξε ψάξε... θα το βρείς? Εγώ είχα φάει τα μούτρα μου με 2 συνεργεία εκτός εξουσιοδοτημένων.
Η Ρενώ Αγίου Δημητρίου από θέμα εξυπηρέτησης ήταν ΟΚ. Τιμές 'φωτιά' βέβαια. -
Εχω 2 φιλους που αντιμετωπισαν το ιδιο προβλημα...
Ο ενας με ηλεκτρογκαζο και ο αλλος με ντιζα..Του πρωτου του αλλαξαν μεσα στην εγγυηση πλεξουδα/εγκεφαλο και του αλλου του αλλαξαν μονο εναν αισθητηρα..
Θα συμφωνησω με τον Adis....Βρειτε ενα καλο μη εξουσιοδοτημενο(αλλα εξειδικευμενο) κ θα εχετε καλυτερη αντιμετωπιση κ τιμες...
-
αμα ειναι ΙΙ, αποκλειεται να ειναι του 92 τοτες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα ειναι ΙΙ, αποκλειεται να ειναι του 92 τοτες...Τι βλακεία έγραψα... του '02 είναι.
-
Τιμωρήστε τον! smiley με μαστίγιο και γρήγορα!
-
απο το συγκεκριμενο συνεργειο εχω ακουσει σοβαρά παράπονα απο 2 ατομα του πολύ συγγενικου μου περιβάλλοντος , οχι σε θεματα ποιοτητας εργασιας αλλα κυρίως για εξωφρενικές τιμολογήσεις ακομα και σε απλές εργασίες. Ψάξε και αλλού ....
-
Βοηθειστε και μενα τον αοματο.
Και εγω με κλιο 2 του 99 εχω φοβερο προβλημα ψυχικης ηρεμιας πια. Τριζει η πισω αριστερη πορτα (μαλλον απο το σημειο του τζαμιου) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει μονιμα. Τυχαινει να το κανει για κανα 20λεπτο σε διαδρομη 40 λεπτων και πότε ξεκιναει αμεσως το τριξιμο, πότε αρχιζει μετα απο ωρα...
Το θεμα ειναι οτι 3 !! φορες που ειχα προγραμματισει συνεργειο δεν το εκανε εκεινη τη μερα και οι μαστορες μου ελεγαν πως δεν μπορουν να βοηθησουν αν δεν το ακουν...
Δεν μπορω να ειμαι συνεχεια stand by για να το παω στο συνεργειο μολις αρχισει, ιδιως αφου το πρωι συνηθως το χρειαζομαι για τη δουλεια.
Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταει (μαρσπιεδες δεν ειναι σιγουρα) ή τι μπορω να κανω πλεον?
Το τριξιμο ειναι τοσο εκνευριστικο που μου ερχεται να ξηλωσω ολη την πορτα με κλωτσιες!!Off topic, αλλα αμα ξαναπαω στο συνεργειο για να αλλαξω εσωτερικο χερουλι πορτας (αυτη η παλιοπλαστικουρα) που εσπασε και ξανασκασω 30 ευρω θα τα σπασω ολα! 3ο στη ζωη του, 2 συνοδηγου και ενα πισω αριστερα, πού να ειχα και φιλο τον Rocky....
-
φιλε εθνικαρα, τσεκαρε τα τριξιματα αμα ειναι οντως απο το τζαμι και να ξερεις οτι πολλα οφειλονται σε βρωμια...και στο δικο μας το κλιο, αμα ειναι καθαρο δεν ακουγεται κιχ, αμα ειναι βρωμικο κανει κατι τριξ τριξ...
το ανταλλακτικο που λες εμεις το πηραμε 5 ευρω απο γαλλικα μτχ ανταλλακτικα στη θεσσαλονικη...εσυ μαλλον πηγες αντιπροσωπεια?γιατι????
-
Mαλλον γιατι ειμαι βλακας...
Σε ποιο μερος ομως να το καθαρισω εσωτερικα? Με την πρωτη οψη δεν δειχνει κατι....
Πρόβλημα σε Clio και απαράδεκτο συνεργείο