-
Mε το πλάϊ και όσο πάει!
Να 'ναι καλά το Gran Turismo4.[Aφιερωμένο στους ΜΧ5-άκηδες και ιδιαίτερα στον driftsaba ;)] Mazda MX5 1800 RS
[Aφιερωμένο στους Ηonda-κηδες ;)] Honda S2000 Type-S
[Aφιερωμένο στον ΒΑΣΙΛΗ αλλά μόνο 120 έχει και δεν γυρνά εύκολα] ΒMW 120i
[Αφιερωμένο στα τζαπόνια] Μitsubishi Lancer Evo VIII
[Aφιερωμένο στον Ikar...δεν γυρνά το ρημάδι... ] VW Golf GTi -γαλατά edition-
[Aφιερωμένο στους Ιταλούς...η Alfa γύρισε ] Αlfa GT 3.2
Για τον Χάρη 2 executives cars:
Αston Martin Vanquish V12
H αγαπημένη μου BMW M5 V10
Kαι 2 κλασσικά ιαπωνέζικα κουπέ:
Τοyota Supra RZ J '97
Nissan Skyline GT-R 33 '96
To πρώτο Skyline GT-R [1970]
[Aφιερωμένο στον maxmara το 280 είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ] Νissan 280Z & 350Z
[Αφιερωμένο στον nidosan] Peugeot 206 RC
Kαι τέλος κάτι για το κλαμπ των Lotus-άκηδων
Ποιός είπε ότι δεν 'γυρνουν' τα Mερτσέντια... ...μπορεί να πλέουν αλλά γυρνάνε!
Και σε cabrio έχουμε [SL 65 AMG]
Kαι σε λιμουζίνα έχουμε [E 55 AMG]
Kαι σε σπορ [SLR]
Kαι μερικά dream machines:
Ενα GT40 Race car
Eνα Merc Benz EVO 190 2.5L
Eνα 911 της RUF (Porsche)
Kαι το -el classico- 106 Rallye...με την άσπρη περιβολή του (με χειρόφρενο)
-
Mε το πλάϊ και όσο πάει!
Να 'ναι καλά το Gran Turismo4.[Aφιερωμένο στους ΜΧ5-άκηδες και ιδιαίτερα στον driftsaba ;)] Mazda MX5 1800 RS
Τοyota Supra RZ J '97
Kαι σε σπορ [SLR]
Ενα GT40 Race car
-
Mε το πλάϊ και όσο πάει!
Τοyota Supra RZ J '97
Kαι σε σπορ [SLR]
Ενα GT40 Race car
-
edit
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
editThanks!
-
11 μήνες έχω το παιχνίδι και έχω βγάλει μόνο 2 (δύο) φωτογραφίες ... Μήπως να ποστάρουμε και κανένα top-ten ταχύτερων γύρων με νορμάλ αυτοκίνητα στο Nurburging ;
-
Πως βγάζετε φωτογραφιες και τις βαζετε στο πισι απο το πλει?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πως βγάζετε φωτογραφιες και τις βαζετε στο πισι απο το πλει?Το PS2 έχει θύρα USB για memory stick. Δεν ξέρω αν τα 'δέχεται' όλα, αλλά προσωπικά αυτό που είχα πάρει από το 'Πλαίσιο' δεν είχε κανένα πρόβλημα...
-
Mπήκαν στο 1ο post.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πως βγάζετε φωτογραφιες και τις βαζετε στο πισι απο το πλει?
Το PS2 έχει θύρα USB για memory stick. Δεν ξέρω αν τα 'δέχεται' όλα, αλλά προσωπικά αυτό που είχα πάρει από το 'Πλαίσιο' δεν είχε κανένα πρόβλημα...
Εγώ το κάνω με έναν 20άρη σκληρό δίσκο που μου είχε ξεμείνει από την αναβάθμιση του laptop μου τον οποίο έκανα εξωτερικό.
Τον αναγνωρίζει κανονικά.
Ενα usb key 128mb που έχω δεν το αναγνωρίζει.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μήπως να ποστάρουμε και κανένα top-ten ταχύτερων γύρων με νορμάλ αυτοκίνητα στο Nurburging ;Να ποστάρουμε, αμέ! Αλλά ποια εννοείς 'νορμάλ'; Η integrale (χωρίς μετατροπές) μετράει για νορμάλ; Δε με θεωρώ ιδιαίτερα καλό στο ring, αλλά με τη lancia γυρνάω γύρω στο 8.05 στο ring, αν και πιστεύω ότι με μπόλικους σερί γύρους μπορεί να πέσει θεαματικά...
Θέλετε να ορίσουμε κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα ανά κατηγορία (π.χ. rallye για fwd, evo 6 για τετρακίνητα, 350Ζ για πισωκούνες) και να κρατάμε χρόνους; Έτσι, βρε αδερφέ, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, και να ξέρουμε πόσο 'αντιχειράδες' είμαστε
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μήπως να ποστάρουμε και κανένα top-ten ταχύτερων γύρων με νορμάλ αυτοκίνητα στο Nurburging ;
Να ποστάρουμε, αμέ! Αλλά ποια εννοείς 'νορμάλ'; Η integrale (χωρίς μετατροπές) μετράει για νορμάλ; Δε με θεωρώ ιδιαίτερα καλό στο ring, αλλά με τη lancia γυρνάω γύρω στο 8.05 στο ring, αν και πιστεύω ότι με μπόλικους σερί γύρους μπορεί να πέσει θεαματικά...
Θέλετε να ορίσουμε κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα ανά κατηγορία (π.χ. rallye για fwd, evo 6 για τετρακίνητα, 350Ζ για πισωκούνες) και να κρατάμε χρόνους; Έτσι, βρε αδερφέ, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, και να ξέρουμε πόσο 'αντιχειράδες' είμαστε
Και για να είναι δικαιότερο κ να μην κλέβουμε μπορούμε να το κάνουμε στο Arcade Mode με +20% ιπποδύναμη και -10% το βάρος! [είναι στο Quick tunes]
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μήπως να ποστάρουμε και κανένα top-ten ταχύτερων γύρων με νορμάλ αυτοκίνητα στο Nurburging ;
Να ποστάρουμε, αμέ! Αλλά ποια εννοείς 'νορμάλ'; Η integrale (χωρίς μετατροπές) μετράει για νορμάλ; Δε με θεωρώ ιδιαίτερα καλό στο ring, αλλά με τη lancia γυρνάω γύρω στο 8.05 στο ring, αν και πιστεύω ότι με μπόλικους σερί γύρους μπορεί να πέσει θεαματικά...
(Πάντα σε Gran Turismo και όχι σε arcade mode:) δεν κάνουμε καμμιά μετατροπή σε κανένα αυτοκίνητο, δεν αλλάζουμε λάδια, παρά μόνον στα μεταχειρισμένα (προσοχή: ΔΕΝ είναι μεταχειρισμένα τ' αυτοκίνητα με 10 χλμ. στ' οδόμετρο...) και βάζουμε standard road λάστιχα. Λέτε να 'χει ενδιαφέρον... ;
Υ.Γ.: η Integrale είναι τόσο νορμάλ, όσο 'νορμάλ' είναι και η 'στρητάδικη' έκδοση της Μ3 GTR, οπότε ας λάβουμε υπ' όψιν όποιο αυτοκίνητο έχει παραχθεί απ' όλ' αυτά, έστω κι αν αυτό είναι το NSX-R ( )...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και για να είναι δικαιότερο κ να μην κλέβουμε μπορούμε να το κάνουμε στο Arcade Mode με +20% ιπποδύναμη και -10% το βάρος! [είναι στο Quick tunes]
ΟΚ, και τα βοηθήματα στο 'off', αλλά ελεύθερη επιλογή γόμας.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ΟΚ, και τα βοηθήματα στο 'off', αλλά ελεύθερη επιλογή γόμας.Με πρόλαβες (και ταυτόχρονα το ξέχασα και 'γω...
συμφωνώ απόλυτα για τα βοηθήματα (αλλά διαφωνώ με το arcade mode... ) .
-
Αν και το θέμα το άνοιξα γιατί μου άρεσε το ποστάρισμα των εν λόγω φωτογραφιών σε ενδιαφέρουσες γωνίες...κάντε ότι θέλετε.
Ανοικτή η πίστα [ring] μπείτε και γράψτε χρόνους.
Τα λεφτά θέλω...στο ταμείο...75 ευρώ οι 3 γύροι...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Με πρόλαβες (και ταυτόχρονα το ξέχασα και 'γω...
συμφωνώ απόλυτα για τα βοηθήματα (αλλά διαφωνώ με το arcade mode... ) .
Aν το κάνουμε σε gt mode, να απαγορεύονται οι μετατροπές με after market ανταλλακτικά. Οτιδήποτε όμως μπορεί να σεταριστεί (αν μπορεί), με βάση τον εργοστασιακό εξοπλισμό (π.χ. σχέσεις κιβωτίου), να σετάρεται ελεύθερα. Λάστιχα street, αποκλειστικά. Θεωρώ πάντως ότι το arcade mode είναι πιο 'αδιάβλητο', άσε που δε χρειάζεται να αγοράσεις τα αυτοκίνητα, απλώς διαλέγεις και τρέχεις.
Έχετε να προτείνετε αυτοκίνητα;
-
Κανά αντίστοιχο παιχνίδι για PC δεν έχετε ρε παίδες για μας τους πιστούς Πισάκιδες;;
(τουλάχιστον αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε στους δρόμους να τα κάνουμε virtualy)
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Κανά αντίστοιχο παιχνίδι για PC δεν έχετε ρε παίδες για μας τους πιστούς Πισάκιδες;;(τουλάχιστον αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε στους δρόμους να τα κάνουμε virtualy)
To GTL είναι αρκετά καλό αλλά έχει μόνο παλιά [ δεν είναι απαραίτητα κακό ]
Περισσότερες πληροφορίες στον Θέμη -opterios-
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Κανά αντίστοιχο παιχνίδι για PC δεν έχετε ρε παίδες για μας τους πιστούς Πισάκιδες;;(τουλάχιστον αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε στους δρόμους να τα κάνουμε virtualy)
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]