-
Όσο και αν φαίνεται περίεργο σε οδηγούς κλασικών 'μπροστοκίνητων...' αυτοκινήτων, το XSARA στο όριο μαζεύεται μόνο με ανάποδο.....τιμόνι.....
Η όλη διαδικασία εκτός από 'περίεργη' είναι και άκρως απολαυστική...!!!...
Μήπως λοιπόν οι κατασκευαστές θα πρέπει να 'ξαναανακαλύψουν' της παιδική αθοώτητα και απόλαυση 'βλέπε παθητική τετραδιεύθυνση' ????Ερωτήματα.....
που βασανίζουν το μυαλό μου... -
Όσο και αν φαίνεται περίεργο σε οδηγούς κλασικών 'μπροστοκίνητων...' αυτοκινήτων, το XSARA στο όριο μαζεύεται μόνο με ανάποδο.....τιμόνι.....
Μήπως λοιπόν οι κατασκευαστές θα πρέπει να 'ξαναανακαλύψουν' της παιδική αθοώτητα και απόλαυση 'βλέπε παθητική τετραδιεύθυνση' ????Ερωτήματα.....
στειλε e mail στην citroen και πες του το με το νι και με το σιγμα......
-
Έχω ήδη στείλει.......
-
θεος....
-
yani πες αλεύρι....
-
Αλεύρι......
-
-
4η!!!
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
4η!!!ελα ολοι στο ρυθμο.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
4η!!!
ελα ολοι στο ρυθμο.......
Για σε παρακαλώ! Είσαι offtopic!
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
εγκαθετε
-
Οι παγιωμένες αντιλήψεις για την συμπεριφορά των προσθιοκίνητων ατοκινήτων θελουν μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουν
Ελα και το 4ο...
-
ανεβάζω post...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ανεβάζω post...BAN!
-
Σε περίπτωση που πω η οτι η παρούσα παρατήρηση είναι άκρως ανατρεπτική και υπερβολική θα είμαι απαράδεκτος??? Ας το συζητήσουμε...!!!!! Στο θέμα μας!!!!!!1
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ανεβάζω post...
BAN!
όχι μόνιμο γιατί θα χάσω τα posts που ανεβάζω...
-
Babbbis.....I need your help!!!!! για να γινουμε γραφικοί!!!!!
Help pleases!!!!! -
................................ [edit]