-
Ποιά μουσική υπόκρουση θα έπρεπε να παίζει σήμερα κατά την διάρκεια των απονομών των Πρωταθλητών – Κυπελλούχων – Επαθλούχων ?
-
Ποιά μουσική υπόκρουση θα έπρεπε να παίζει σήμερα κατά την διάρκεια των απονομών των Πρωταθλητών – Κυπελλούχων – Επαθλούχων ?
-
-
Ενα και μοναδικο: T
ΤΟ ΓΕΛΕΚΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΓΩ ΣΤΟΧΩ ΡΑΜΜΕΝΟ,
ΜΕ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΑ ΣΤΟΧΩ ΦΟΔΡΑΡΙΣΜΕΝΟ...Αντε και του χρονου
-
Ξέχασα το ποιό σημαντικό!
**Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλονών
τέρμα ως εδώ
τέρμα ως εδώ
άλλο δεν μπορώΑπό σήμερα παλιόπαιδο θα γίνω
και θα αλλάξω χαρακτήρα και ζωή
σημασία δε θα δίνω
θα 'χω την πόρτα μου κλειστήΜια ζωή...
Από σήμερα εμένα θα προσέχω
θα κοιτάζω τη δική μου τη ζωή
να πληρώνω δεν αντέχω
έχει τραβήξει το σκοινίΜια ζωή...**
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ξέχασα το ποιό σημαντικό!Κάνε edit
-
Master of puppets - METALLICA
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξέχασα το ποιό σημαντικό!
Κάνε edit
Μωρέ και delete κάνω αλλά πώς το κάνω! done! [Krus.]
Πάντως ο Καραγκιόζης 'σκίζει' πως να πηγαίνει άραγες το compilation ?
Κείνο που με τρώει
κείνο που με σώζει
Μια ζωή πληρώωωωωνω (με την φωνή του Μητροπάνου)
Σαν τον Καραγκιόζη...... -
... , ... ,...
-
... - - - ... καλύτερα
-
Το '8' αν και απ΄ότι βλέπω οι περισσότεροι 'έριξαν' το '7'.
Παιδία συγνώμη αλλά πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτιά.
Αυτοχαρακτηρίζεστε αλλά συνεχίζετε να πληρώνετε. (Για να μη βάλω το νέο emoticon) -
Μηπως εισαι υπερβολικος....
Και εσυ συνεχιζεις να παρακολουθεις σε αντιθεση με αλλους πραγματικους 'λατρεις' του σπορ που την καναν με ελαφρια πηδηματακια.
Αφου παρακόλουθεις,παρολο που βλεπεις οτι εχουμε προβλημα,σημαινει οτι και εσυ εχεις μια πολυ μικρη αρρωστια*,σκεψου την δικη μας,που εξ ορισμου ,δεν μπορουμε να 'παμε' και αλλου.*αρρωστια με την εννοια οτι σου/μας αρεσει αυτο που ασχολουμαστε!
-
Καλά Δημήτρη, τώρα αυτό είναι δικαιολογία.
Αφου, αποδεδειγμένα το κάνετε για το κέφι σας, γιατι να συνεχίσεις να κάνεις κάτι που σου χαλάει το κέφι? -
Υπερβολικός ναι το δέχομαι, αλλά δεν είναι η (όχι κακή) πρόθεση που με κάνει έτσι.
Για τα υπόλοιπα τι να πω. Έριξες 'τάπα'.
-
Νικο Κουκ ,θελω να μου μετρησεις αυτους που κανουν καποιους αγωνες και μετα εστω και απο καποιο διαστημα δεν επιστρεφουν!!!!!!!!
Εδω τρεχουν μεχρι τα 60 τους οι αχορταγοι ,ορισμενοι απο τους πλεον χορτασμενους,και τους βλεπεις ποσο ταλαιπωρημενοι ειναι κατα τη διαρκεια του αγωνα!!!!!!!!Ε,για καποιο λογο τρεχουν.
Ξερεις δεν ειναι ενα το βημα το, 'δεν εχω τρεξει ποτε σε αγωνα'σε σχεση με το, 'κανω τον πρωτο μου αγωνα'.
Πας σε αλλη διασταση!!!!!!!!!!!!
Αυτο μπορει να μας το πει ο Κλεισθενης!Ολα αυτα τα μειονεκτηματα που λεμε,την ωρα του αγωνα(αλλα και ολες οι σκεψεις που σε συνοδευουν μετα απο αυτους) δεν ειναι παρα χαλικακια που τα πατας!Δεν συγκρινεται η ευχαριστηση εκεινων των στιγμων και οι σκεψεις αυτων,με τα οποια προβληματα του χωρου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά Δημήτρη, τώρα αυτό είναι δικαιολογία.
Αφου, αποδεδειγμένα το κάνετε για το κέφι σας, γιατι να συνεχίσεις να κάνεις κάτι που σου χαλάει το κέφι?Αν μου την σπάνε οι καναλάρχες δε θα πάψω να βλέπω ταινίες στην τηλεόραση...
Αν μου την σπάνε όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί, δε θα πάψω να πιστεύω στην (και να ασχολούμαι με) τη Δημοκρατία...
-
Ήθελα από καιρό αλλά δεν «πρόκανα» να κάνω μία ανάλυση των επιλογών. Έστω και αργά ιδού τα συμπεράσματα του αυτοκινητομουσικόψυχολόγου σας!
- To Ode to Joy του L.V.Beethoven ή γνωστός και Ελληνιστί «Ο Ύμνος στην Χαρά» είχε διτή έννοια.
Είναι ο «τεκτονικός ύμνος» που ανοίγει τις εργασίες της Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων , και επειδή πολλά λέγονται για τις σχέσεις των Ελπικών αναμεταξύ τους , θεώρησα ότι θα μπορούσε να καταδείξει κάτι.
Έτσι όσοι το διάλεξαν , περίπου το 9% των αγωνιζομένων είναι είτε «μέσα στην καλή χαρά» ή «μέσα στα πράγματα»-
Κύρ-Αλέκο
Αν η Ωδή προς την Χαρά είναι για τους γενικώτερα «χαρούμενους» η Ωδή προς τον κύρ – Αλέκο Μανιατόπουλο είναι το τραγούδι που θα πρέπει να ψιλοτραγουδάνε στα Δ.Σ. του ΣΟΑΑ 'Κυρ Αλέκο απ' το Βοτανικό
βάστα δυο κουβέντες να σου πω...' . Κατά τα φαινόμενα ψήφισε όλο το συμβούλιο με εξαίρεση έναν. -
Σε πότισα ροδόσταμο με πότισες φαρμάκι.
Φυσικά την μία ψήφο , έστω και μυστική φανταζόμαστε από που προήρθε! Κάτι σε ΣΧ μου φέρνει να μου μαραθεί το λειρί μου! Εκεί που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον είναι από που μπορεί να προέρχεται η δεύτερη ψήφος! Μυστήριο μέγα , και δεν έχουμε την δυνατότητα για περαιτέρω έρευνα δεδομένου ότι ο τρούλης δήλωσε άλλο! -
Ας είν’καλά το γινάτι σου
Φυσικά και δεν πήρε ούτε μία ψήφο! Στην ΑΛΑ δεν έχουν κομπιούτερ! «Βαράτε βιολιτζήδες ασίκικο σκοπό.....» -
Όλα τα χάλασα....
Εεεε καλά! Μία η Προεδρική ψήφος! Ξεχωρίζει η άτιμη. Μην μου πείτε ότι δεν το καταλάβατε? -
No Pasaran Y Bella Ciao
Αυτός εδώ ή τωρινό μέλος του Δ.Σ. (η χαμένη ψήφος που λέγαμε) ή σαν παλιός Πρόεδρος μυρίζει! Μάλλον για το πρώτο αλλά δεν αποκλείεται τίποτα. -
Σαν τον Καραγκιόζη
39 κατασκευαστές πλυντηρίων εεε συγνώμη –παρασύρθηκα- εννοούσα ότι η πλειοψηφία , το 39% έχοντας κάνει την αυτογνωσία της ή όπως λέει το τραγούδι «Κείνο που με τρώει, κείνο που με σώζει
είναι π’ ονειρεύομαι σαν τον καραγκιόζη»
διατυπανίζοντας έτσι την αστάθεια των γενικότερων συνθηκών. Σε λίγο καιρό όμως και αυτοί θα τραγουδούν το .....- Μιά ζωή πληρώνω
Αν και πήραν την δεύτερη θέση με μικρή απόσταση , μιλάμε για τους πιο παλιούς στον χώρο που πλέον κάνουν την εσωτερική τους επανάσταση.
«Από σήμερα εμένα θα προσέχω
θα κοιτάζω τη δική μου τη ζωή
να πληρώνω δεν αντέχω
έχει τραβήξει το σκοινί» -
Τι μουσική υπόκρουση?