-
όσο για την υπερκόπωση δεν χρειάζεται να μιλήσω... ας κοιτάξουν οι εδώ τι γράφει ο καθένας...
τώρα για το Α1, είναι μικρότερο από τέσσερα μέτρα. Λυπάμαι για τα υπόλοιπα που έγιναν αγελάδια... ακομη ένας λόγος να μην τα θεωρώ επάξια σουπερμίνι
τέλος, από σεβασμό και μόνο στο πρόσωπό σου φίλτατε dimgster δεν θα συνεχίσω την συζήτση εδώ... καμία σχέση η μπλαζέ φράση που μόλις χρησιμοποίησες με αυτά που έλεγες προχθές.
Υ.Γ.: αν πράγματι υπήρχε σεβασμός στην συζήτηση θα μου απαντούσατε, συμφωνείτε ή διαφωνείτε, σε όλα τα σημεία των γραπτών μου κι όχι εκεί που βολεύει την άποψή σας ή την αγένεια του ενός.
-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5569
Tιμή Μοντέλου δοκιμής 29.350 €
νταξ το χουν χασει ΕΝΤΕΛΩΣ και ας έχει s-tronic ...πόσο να κοστίζει επιπλέον 1800-2000 ευρώ?!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5569Tιμή Μοντέλου δοκιμής 29.350 €
νταξ το χουν χασει ΕΝΤΕΛΩΣ και ας έχει s-tronic ...πόσο να κοστίζει επιπλέον 1800-2000 ευρώ?!
ναι, η τιμή είναι γελοία! Μην ξεχνάς όμως ότι οι ελληνικοί φόροι είναι που το κάνουν τόσο παράλογα ακριβό...
αλλά κάτι πήρε το αυτί μου ότι η karenta-kosmocar άλλαξε τιμές λόγο κρίσης... έχει εκπτώσεις σε πολλά νέα μοντέλα της...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5569Tιμή Μοντέλου δοκιμής 29.350 €
Άλλο ένα κατευθυνόμενο άρθρο που σου αφήνει μια θετική αίσθηση για το γερμανικό κατασκεύασμα ...
Έχει το α1 το πιο κοφτερο τιμόνι;; σίγουρα παραπάνω Απο 2,6 στροφές
Έχει το πιο δυνατο μοτέρ;;
Έχει ο γάλλος πρόβλημα στο φινιρισμα ;
Έχει ένα μοτερακι 1200cc τη στιγμή που ο γάλλος έχει 1600αρη με 30+ παραπάνω hp
Και το καλύτερο είναι το συμπέρασμα ... Αν θέλετε να δώσετε κάτι παραπάνω...
Μετάφραση ... Αν αισθάνεστε αρκετά μλκς δώστε για το μασκαρεμενο πόλο 29000€...
Τι στιγμή που το polo gti έχει 20000... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μονο 29.000 ευρω ;;;;;;;;
Μιλαμε για ευκαιρια! -
Οσο ένα Volkswagen Golf GTI (211 hp manual) ή ένα Leon 2.0 (211hp) TSI FR DSG.
Οτι να ναι γενικώς. Ελλάδα περιμένουν να πουλήσουν; Αυτό το δοκιμής θα γίνει συλλεκτικό.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5569
Tιμή Μοντέλου δοκιμής 29.350 €
Άλλο ένα κατευθυνόμενο άρθρο που σου αφήνει μια θετική αίσθηση για το γερμανικό κατασκεύασμα ...
Έχει το α1 το πιο κοφτερο τιμόνι;; σίγουρα παραπάνω Απο 2,6 στροφές
Έχει το πιο δυνατο μοτέρ;;
Έχει ο γάλλος πρόβλημα στο φινιρισμα ;
Έχει ένα μοτερακι 1200cc τη στιγμή που ο γάλλος έχει 1600αρη με 30+ παραπάνω hp
Και το καλύτερο είναι το συμπέρασμα ... Αν θέλετε να δώσετε κάτι παραπάνω...
Μετάφραση ... Αν αισθάνεστε αρκετά μλκς δώστε για το μασκαρεμενο πόλο 29000€...
Τι στιγμή που το polo gti έχει 20000...παιδιά μπαίνω και γω σφήνα στη συζήτησή σας, γιατί έχω την ίδια άποψη. πριν 10 ημέρες πήγα σε αντιπροσωπεία audi για να παραλάβω το Q5 που ειχα για επισκευή, και μόλις είχαν φέρει τα νέα a1.
το μάτι μου βέβαια έπεσε στην ακριβή έκδοση, με διαφορετικό χρώμα οροφής, s-tronic, ζάντες και άλλα καλούδια. ομολογουμένως αρκετά όμορφο, χωρίς όμως και να τρελαθώ. κοιτάζω την τιμή και έπαθα:
32500 μόνο!! λίγο πιο πίσω είχαν και μια κανονική έκδοση με 21-22000 αν θυμάμαι καλά. τίποτα το ιδιαίτερο και μέσα και έξω. προσωπικά αν και το σκεπτόμουν πριν έρθει, σαν καλή λύση για δεύτερο αυτοκίνητο, θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά του. γιατί ούτε σπορτίφ είναι (μιλάμε για τις νορμάλ εκδόσεις), ούτε χώρους έχει, ούτε κάτι ιδιαίτερο σε σχεδίαση. αν ήθελα οπωσδήποτε ένα τέτοιου χαρακτήρα αυτοκίνητο, θα προτιμούσα το mini, με δεύτερη επιλογή τη mito -
Ξερετε ποσοι λαλακες θα βρεθουν να το αγορασουν!
Θα το προμοταρει καταλληλως και μαμα vw (οπως συνηθιζει αλλωστε), θα το θεοποιησει και 'ειδικος κιτρινος τυπος' και ολα καλα.
Η συνηθισμενη απαντηση του εν δυναμη αγοραστη του Α1 θα ειναι μα ειναι αουντι!
Για το πακετο που προσφερει σαν συνολο θα πρεπει κανονικα να τιμολογειται πολυ-πολυ λιγοτερο. -
σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια για να εξετασω αν με συμφερει η επεκταση εγγυησης στο σιροκο, πηρε λοιπον το ματι μου και το α1 και σκεφτηκα να του ριξω μια ματια
εξωτερικα το εχω δηλωσει και στο παρελθον, μου αρεσει
ητανε ενα σε μπλε σκουρο χρωμα χωρις τη διχρωμια στα τοξα οροφης
εσωτερικα παλι μπορω να πω οτι ειναι ομορφο με μια λιτη και σπορ εικονα
τιμονακι πολυ καλο, ποιοτητα κατασκευης μαλλον κορυφαια για αυτην την κατηγορια
χωροι πισω πρακτικα ανυπαρκτοι
καποια στιγμη μου λεει ο πωλητης, δεν παμε και για συντομο τεστ ντραιβ?
το αμαξι ειχε το αυτοματο των 7 σχεσεων σε εκδοση 1,4 122 αλογα
δεν εχω να πω πολλα γιατι η βολτα που πηγα ητανε χαλαρη
γενικα στιβαρη κατασκευη με καλη αποσβεση των ανωμαλιων και μετρια αποδοση για τα αλογα του
πρεπει ομως να σταθω στο κιβωτιο που με εκανε να μετανιωσω που δεν εβαλα τετοιο και στο σιροκο
εχει μια θεση drive με νορμαλ αλλαγες μια πιο σπορ για πιο κοντες σχεσεις αλλα αλλαζει και μεσω paddles
το ανεβασμα δεν ειναι ευκολο να το αντιληφθεις, το kick down ειναι μαλλον λιγο αργο αλλα γενικα σε σχεση με ενα χειροκινητο μαλλον θα το προτιμησω στο μελλον
το 1,2 ξεκιναει απο 18900 και δεν υπαρχει η δυνατοτητα ημιαυτοματου
το δε 1,4 με το καλο κιβωτιο φτανει τα 24000 αν θυμαμαι καλα
η αληθεια ειναι οτι με το ακουσμα των τιμων χαζεψα και τα εχασα, απο εκει και περα δεν επικοινωνουσα καλα με τον πωλητη αρα δεν εχω κατι αλλο να σας πω
στο σπιτι οταν γυρισα και μελετησα λιγο τα εξτρας ειδα οτι και εκει κυριαρχει η υπερβολη στην τιμολογηση
μη ρωτησετε λεπτομερειες ποσο κανει αυτο η το αλλο, απο τα νευρα μου πεταξα τον καταλογο στα σκουπιδια
συμπερασμα γενικο εστω και λιγο αυθαιρετο γιατι μια τετοια επαφη ειναι συντομη και οχι αντιπροσωπευτικη
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΟΥΝΤΙ??? -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
και μετρια αποδοση για τα αλογα τουδε ξερω γιατι σου φανηκε μετρια, αλλα σε αυτη περιπου την ιπποδυναμη, δε νομιζω να υπαρχει δυνατοτερο μοτερ
δε ξερω για το μικρο multiair βεβαια, αλλα με οτιδηποτε αλλο εχω συγκρινει στα 120 αλογα, το tsi ειναι με διαφορα το πιο δυνατο
btw , για επεκταση ποσα σου ζητησαν?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και μετρια αποδοση για τα αλογα του
δε ξερω γιατι σου φανηκε μετρια, αλλα σε αυτη περιπου την ιπποδυναμη, δε νομιζω να υπαρχει δυνατοτερο μοτερ
δε ξερω για το μικρο multiair βεβαια, αλλα με οτιδηποτε αλλο εχω συγκρινει στα 120 αλογα, το tsi ειναι με διαφορα το πιο δυνατο
btw , για επεκταση ποσα σου ζητησαν?
δεν ξερω για την αποδοση του κινητηρα συγκεκριμενα, αλλα σε αυτο το αυτοκινητο δεν με ικανοποιησε, μηπως φταιει το βαρος του? αληθεια τι διαφορες σε βαρος υπαρχουνε με τα αντιστοιχα πολο και ιμπιζα?
( επισης ειμαι απο τους πρωτους που το κανω τεστ ντραιβ οποτε μαλλον ειναι πολυ σφιχτος ο κινητηρας)για την επεκταση μου ζητησανε 458 ευρω και τωρα το μελεταω
το σιροκο το εχω σχεδον 2 χρονια και με μολις 22000χμ
προβλεπεται να κανω τα ιδια τα επομενα 2 χρονια της εγγυησης και οχι παραπανω
δεν ξερω τι με συμφερει πραγματικα -
εγω απο golf και Α3 τον εχω δει , και μπορω να πω οτι ειναι ιδιαιτερα δυνατος.. ακομα και μικροτερα αυτοκινητα με 120 ατμοσφαιρικα τα χει..
οσο για την εγγυηση καντην ειναι αλλα 2 χρονακια ησυχιας.. κι εγω προς το τελος της 2ετιας την εκανα, μονο για τους πολλαπλασιαστες την εχω χρησιμοποιησει (θα επιχειρησω και για ενα φθαρμενο πλαστικο να δουμε τι θα γινει)
τα ιδια λεφτα με σενα μου ζητουσαν παντως (ειναι αυτο που λεω οτι αξιζει πιο πολυ να εχεις audi απο vw )
-
Α1 1,4 122 (s tronic) 1125 kg
Polo 1.4 GTI DSG 180 1194 kg
Ibiza 1.4 TSI Cupra DSG (180) 1169 kg
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α1 1,4 122 (s tronic) 1125 kgPolo 1.4 GTI DSG 180 1194 kg
Ibiza 1.4 TSI Cupra DSG (180) 1169 kg
το πιο ελαφρυ λοιπον, αρα κατι αλλο φταιει...
περα απο το οτι δεν εχει ανοιξει το μοτερ ισως οι ρυθμισεις του κατα τα αλλα ομαλοτατου και ανετου dsg7 να ευθυνονται εν μερει
συγκεκριμενα με 80 χμ στην εθνικη και ενω εχει ηδη μπει 7η
οταν πατας τερμα γκαζι για να κανει το kick down αργει λιγο να ανεβασει
αν παλι παιξεις με το γκαζι πατωντας το λιγο αλλα αποτομα ετσι για να ελεγξεις την αποκριση, δεν συμβαινει τιποτε
βεβαια οταν πια αρπαξει και το γκαζι ειναι πατημενο τερμα, ανεβαζει εξαιρετικα γραμμικα και πετυχαινει αλλαγες ταχυτατα χωρις να χανεται το ωφελιμο ευρος στροφων και εκει ο κινητηρας δειχνει ψυχωμενος
μαλλον ειναι θεμα λειτουργιας του κιβωτιου με το οποιο δεν ειμαι εξοικειωμενος -
Μία διαφορά μόνο ότι τα άλλα 2 είναι τουρμποκομπρεσοράτα ενώ το Α1 απλά τουρμπάτο. Βάλε κανα 10αρι κιλά τον κομπρέσορα ...
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
συγκεκριμενα με 80 χμ στην εθνικη και ενω εχει ηδη μπει 7ηΜόνο 80; Πολύ δεν είναι; Μήπως το τσιμπούσαμε το γκαζάκι;
Στο δικό μου μπαίνει 7η στα 60.το δε 1,4 με το καλο κιβωτιο φτανει τα 24000 αν θυμαμαι καλα
και είναι 122
-
Επιτελους μετα απο πολυ καιρο πηγαμε για Δοκιμαστικη Οδηγιση με Α1...
Ειμαι εξαιρετικα απογοητευμενος...απο μερικα καιρια σημεια του .
Η αναρτηση δεν ειναι καθολου ανετη και κοπαναει για τα γουστα μου.
Η αποδοση του ...οχι αυτο που περιμενα.(1.4)
H τιμη του ? Χεχε...25 σχεδον...... δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει απο ενα πολο....και κανει τοσ απολλα παραπανωΤελικα δεν θα το παρω ...δεν ξερω περιμενα κατι αλλο...το μονο που το σωζει ειναι οτι ειναι audi κατα τα αλλα τσαμπα περιμενα τοσους μηνες....μπηκε τελευταιο στη λιστα μου.
Polo Tsi
Mini cooper
Citroen DS3
Alfa Mito
Audi a1Η καταταξη εγινε με βαση την οδηγικη ευελιξια,την ανεση στην οδηγηση ,την θεση οδηγησης και το value for money. δΕΝ ξερω αν εχει υποθει αλλα η audi εφτιαξε ενα καινουριο πανακριβο gay αυτοκινητο...
Δενε χω ξαναδει ΤΟΣΟ υπερτιμημενο πραγμα...Και οταν ειπα στον πωλητη τι ψαλιδακια ειναι αυτα που εχει λες και ειναι ματιζ...μου ειπε ειναι απο εξελιγμενο κραμα.....εφυγα σκεπτωμενος πως σκεφτηκε τοσο γρηγορα τετοια βλακεια....ποσες φορες το εχει κανει αραγε? ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για το τιποτα .Παιρνεις ανετα ενα ωραιοτατο golf 160 που ειναι 3 φορες καλυτερο σε ολα και 2 χιλ ποιο φτηνο ... ΕΛΕΟΣ? -
εγω στην θεση σου θα πηγαινα καρφι για το Cooper
-
σαπιο μοτερ και σιγα το πολυεαλαιο και το αυτοκινητο
απο τη στιγμη που το πολο δεν εχει το μοτερ με τα 122 αλογα και δε θες Α1 πηγαινε σε mito
(βεβαια αν η αναρτηση του Α1 σου φανηκε να κοπαναει υποθετω οτι της μιτο θα σου σπασει τη μεση )αν σε Α1 και polo κοιτουσες το ιδιο μοτερ πηγαινε σε polo
παντως γιατι ρε γαμωτο σε ολους φαινεται ψοφιο το tsi με τα 122, αυτο ειναι παραλογο
η γκολφω με το ιδιο μοτερ παει τα ιδια με cooper (καινουριο εννοειται) παντως
Ο χρήστης sampler έγραψε:
Παιρνεις ανετα ενα ωραιοτατο golf 160 που ειναι 3 φορες καλυτερο σε ολα και 2 χιλ ποιο φτηνο ... ΕΛΕΟΣ?αυτο μαλλον μου φαινεται η καλυτερη λυση
δεν αξιζει τοσα λεφτα κανενα μικρο αυτοκινητο
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
στο σπιτι οταν γυρισα και μελετησα λιγο τα εξτρας ειδα οτι και εκει κυριαρχει η υπερβολη στην τιμολογηση
μη ρωτησετε λεπτομερειες ποσο κανει αυτο η το αλλο, **απο τα νευρα μου πεταξα τον καταλογο **στα σκουπιδια
συμπερασμα γενικο εστω και λιγο αυθαιρετο γιατι μια τετοια επαφη ειναι συντομη και οχι αντιπροσωπευτικη
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΟΥΝΤΙ???Ακριβώς το ίδιο έκανα όταν πήγα να δω το mini cooper!
Πάντως όσοι σχεδιάζεται να το πάρετε κάντε λίγο υπομονή θα πάει άπατο με αυτές τις τιμές, οι οποίες προβλέπεται να κατρακυλήσουν σύντομα
Audi A1