-
Nissan: Πρωτότυπο pick-up στο Σικάγο
Τα αποκαλυπτήρια του Titan Onyx πραγματοποίησε η Nissan Βορείου Αμερικής στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Σικάγο. Πρόκειται για μία πρωτότυπη εκδοχή του δημοφιλούς pick-up παραγωγής Titan, η οποία κάνει το μοντέλο περισσότερο ελκυστικό, χάρη στις αισθητικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει.
Εξωτερικά, κυριαρχούν η μεγάλη εισαγωγή αέρα στο μπροστινό τμήμα, η νέα μάσκα και οι χρωμιωμένες ζάντες των 20 ιντσών. Στο εσωτερικό επικρατούν οι μαύρες επενδύσεις, οι διακόπτες με σατινέ όψη, τα διακοσμημένα με κέντημα πατάκια, τα αλουμινένια πεντάλ φρένου και γκαζιού, καθώς επίσης τα ειδικά τελειώματα στο τιμόνι και τα προσκέφαλα.
Source: http://www.automotopress.gr/
-
Τα αποκαλυπτήρια του Titan Onyx πραγματοποίησε η Nissan Βορείου Αμερικής στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Σικάγο. Πρόκειται για μία πρωτότυπη εκδοχή του δημοφιλούς pick-up παραγωγής Titan, η οποία κάνει το μοντέλο περισσότερο ελκυστικό, χάρη στις αισθητικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει.
Εξωτερικά, κυριαρχούν η μεγάλη εισαγωγή αέρα στο μπροστινό τμήμα, η νέα μάσκα και οι χρωμιωμένες ζάντες των 20 ιντσών. Στο εσωτερικό επικρατούν οι μαύρες επενδύσεις, οι διακόπτες με σατινέ όψη, τα διακοσμημένα με κέντημα πατάκια, τα αλουμινένια πεντάλ φρένου και γκαζιού, καθώς επίσης τα ειδικά τελειώματα στο τιμόνι και τα προσκέφαλα.
-
-
Γιατί; Είναι νέα μοντέλα, επομένως δεν βλάπτει να τα βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Έλεος με τα αμερικάνικα αμάξια σου..............Έλεος.
Aaaa....απο που κι ως που 'αμαξια μου' ακριβως?
-
Γαβριήλ, εχω την εντύπωση οτι δε χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα γι'αυτό το αυτοκίνητο. μετέφερε το ποστ σου καλύτερα εδώ
-
Ας μείνουμε στα του θέματος!
Και μπορούμε να πούμε ότι δεν μας αρέσει με άλλους τρόπους! -
Οχι μονο αυτο αλλα κανενας δεν αναγκαζει τον αλλο να διαβασει/κριτικαρει ολα τα ποστ που ειναι σε καθε φορουμ.
Εκτος ασχετου τωρα. Πολλοι βελτιωτες που συγκεντρωνονται σε βελτιωσεις φορτηγων κανουν τετοια πραγματα. Χαμηλωμενα φορτηγα με μεγαλες ζαντες και πολυ χρωμιο εμπρος. Δεν ειναι του γουστου μου αλλα υποθετω σε πολλους αρεσουν. Οποτε και η Nissan κοιταει να επωφεληθει.
Νικος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και μπορούμε να πούμε ότι δεν μας αρέσει με άλλους τρόπους!Αν χτυπάει για μενα η καμπάνα δεν καταλαβαίνω το γιατί... το σχόλιο είχε ως στοχο αποκλειστικά και μονο το αυτοκίνητο.
Οπως και νά'χει, επαναδιατυπώνω. Ακομα και να μην παρουσίαζε η Nissan αυτό το αυτοκίνητο είμαι σίγουρος οτι θα παρουσιαζόταν έτσι κι αλλιώς από κάποιον τσιγγάνο, αγρότη ή 'αγρότη' κάπου στην επαρχία (αμερικανικη ή ελληνική).
Υποθέτω οτι το Titan είναι η αμερικανικη έκδοση του Navara.
Πιθανολογώ λοιπόν οτι αν αυτό το αυτοκίνητο παρουσιαζοταν στην ελλάδα δεν θα είχε επιτυχία γιατί αυτοί που το βρίσκουν κιτς απλά δεν θα το επέλεγαν ενώ αυτοί που πιστεύουν οτι είναι ωραίο θα προτιμούσαν να αγοράσουν το 'μαμά' Navara και να το καγκουρέψουν με βάση το προσωπικό τους γούστο αφήνοντας στην άκρη τις ετοιματζήδικες λύσεις. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Λάθος υποθέτεις, το Titan είνια διαφορετικό και μεγαλύτερο του Navara.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λάθος υποθέτεις, το Titan είνια διαφορετικό και μεγαλύτερο του Navara.
Ναι, τελικά είναι 47 πόντους μακρύτερο, 15 πόντους φαρδύτερο και 17 πόντους ψηλότερο από το Navara (τι γομάρι είναι αυτό!)
Παντως δε πόιντ ριμέινς δε σέιμ που λένε και στο χωριό μου
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Εμένα λέει δούκα........Το ποστ μου είναι άσχετο, ενώ 7.000 τόπιξ με παντελώς άσχετα αυτοκίνητα για το 99.9% των χρηστών είναι οκ.
Ε, ξεχνάς τις συγκεκαλυμμένες προσωπικές επιθέσεις προς όποιον σκέφτεται 'in an un-american way'.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Και μπορούμε να πούμε ότι δεν μας αρέσει με άλλους τρόπους!Αν χτυπάει για μενα η καμπάνα δεν καταλαβαίνω το γιατί... το σχόλιο είχε ως στοχο αποκλειστικά και μονο το αυτοκίνητο.
Οπως και νά'χει, επαναδιατυπώνω. Ακομα και να μην παρουσίαζε η Nissan αυτό το αυτοκίνητο είμαι σίγουρος οτι θα παρουσιαζόταν έτσι κι αλλιώς από κάποιον τσιγγάνο, αγρότη ή 'αγρότη' κάπου στην επαρχία (αμερικανικη ή ελληνική).
Πιθανολογώ λοιπόν οτι αν αυτό το αυτοκίνητο παρουσιαζοταν στην ελλάδα δεν θα είχε επιτυχία γιατί αυτοί που το βρίσκουν κιτς απλά δεν θα το επέλεγαν ενώ αυτοί που πιστεύουν οτι είναι ωραίο θα προτιμούσαν να αγοράσουν το 'μαμά' Navara και να το καγκουρέψουν με βάση το προσωπικό τους γούστο αφήνοντας στην άκρη τις ετοιματζήδικες λύσεις.Το Titan ειναι κατα πολυ! μεγαλυτερο και ακριβοτερο του Ναβαρα.
-
**Η χαρα της Μινεσσοτα και του Ζεφυριου **
Ζητω συγνωμη απο τους κατοικους του Ζεφυριου και των Ανω Λιοσιων
-
Και της Γιάννουλης... Ό,τι πρέπει για την οικογένεια Βιλανάκη!
-
Kαι οι Χαλιλοπουλοι δεν θα ελεγαν οχι σε τετοιο κελεπουρι
-
Καρέκλες, τραπέζια, κιλίμια, γλάστρες, ζαρντινιέρες έχω...
Nissan Titan / Onyx