-
Με την ευκαιρία της συζήτησης περι Ρενώ θα ήθελα τη γνώμη σας .
Σχεδιαστικά , ποιό από τα δυο σας αρέσει περισσότερο , η πρώτη Laguna ή το τελευταίο μοντέλο. Εμένα μου αρέσει η πρώτη και τη θεωρώ πιο όμορφη. -
Σχεδιαστικά , ποιό από τα δυο σας αρέσει περισσότερο , η πρώτη Laguna ή το τελευταίο μοντέλο. Εμένα μου αρέσει η πρώτη και τη θεωρώ πιο όμορφη. -
Γενικο σχολιο: Οταν ειναι μια συζητηση με ψηφοφορια για αμαξια βαζετε και καμια φωτογραφια για μας τους ασχετους, εκτος αν δεν σας ενδιαφερει η ψηφος μας
-
Laguna II.
-
Χαλαρά Laguna II.
-
H I ήταν πιο όμορφη για την εποχή της σε σχέση με το πόσο όμορφη ήταν η ΙΙ για τη δικιά της εποχή. Με άλλα λόγια η ΙΙ διαδέχτηκε ένα όμορφο αυτοκίνητο και κατάφερε να γίνει πιο σύγχρονη αλλά όχι τόσο 'μπάνικη'
Αυτό έχει ξαναγίνει και σε άλλα αυτοκίνητα στο παρελθόν με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Toyota Celica. Κάθε νέα έκδοση ήταν πιο σύγχρονη αισθητικά από την προηγούμενη αλλά από ομορφιά... -
-
Η II ειναι πιο ωραια γιατι ειναι πιο φρεσκια, οπως ειπε και ο ΧρΔουκας, κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
Ευχαριστω
-
η Ι (ειδικά η facelift) ήταν πιο κοντά σε αυτό που θεωρώ όμορφο
κατά τα άλλα ο hrdoukas με κάλυψε
-
Εμένα μου αρέσει η δεύτερη περισσότερο.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Η II ειναι πιο ωραια γιατι ειναι πιο φρεσκια, οπως ειπε και ο ΧρΔουκας, κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.Το αυτό!
-
η 2 μετα το λιφτιννγκ...
-
Ι face lift δαγκωτό!!!!
από τα πιο όμορφα κομμάτια by far.... μέσα και έξω... ειδικά αν βρεις 3.0 V6, αυτό με 204 άλογα... (έξω φυσικά....)
-
Τι λέτε ωρέ και δημοσίως;
-
Laguna II και για μένα παρακαλώ...
...τη 2.0Τ...
...όχι, θα την πάρω για το σπίτι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Laguna II και για μένα παρακαλώ......τη 2.0Τ...
...όχι, θα την πάρω για το σπίτι...
μα γιατί, αφήστε να σας την τυλίξουμε.....
-
Μου αρέσει ΜΟΝΟ η ΙΙ, και ΜΟΝΟ σε S/W έκδοση
Είμαι καλά γιατρέ? -
Krus, δεν είναι σωστό να έχεις στην υπογραφή σου τέτοιο εικονίδιο...είσαι και moderator με αυξημένες ευθύνες τώρα...
(Σαν 'έχεις και δεύτερο παιδί τώρα' δεν ακούστηκε; )
-
κάποιος 1 με τα shortcuts των emoticon.. να ναι καλά τώρα όλο το φόρουμ τον παιζ..... μπιιιιιπ
χαχαχ
αχ
αχ
χχ
α
χα
α -
Η ΙΙ ειναι πιο ομορφη ΙΜΟ.
Ποιό από τα δυο είναι ομορφότερο , Laguna I ή ΙΙ ;