-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ένα σφύριγμα/φύσημα που ακούω από τον πίσω δεξιά τροχό μετά τα 120 (περίπου) είναι ρουλεμάν;
Αν ναι, επείγει η αντικατάστασή του; Κόστος, τελείως χονδρικά;
Εκτός αν μαγκώνουν οι σιαγόνες του ταμπούρου, λογικά είναι ρουλεμάν του μουαγιέ του τροχού που κάποια μπίλια έχει γδαρθεί και σέρνεται αντί να κυλάει. Μπορείς να το αγνοήσεις μέχρι να αρχίσει να ακούγεται αρκετά παραπάνω, χωρίς φόβο, ίσως και άλλα 5-10Κ χλμ. Η αλλαγή είναι περί τα 80 το μουαγιέ και καμιά ώρα εργασία. Για Θεσσαλονίκη αν θες βοήθεια για συνεργείο στείλε πμ.
Ok! Eυχαριστώ! Υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί σχετικά απλά και εύκολα; Πλησιάζει το σέρβις των 40Κ...
Ο Νικόλας να πάρει τις τρίχες του και το γαλλικό τενεκέδι του και να περάσει όξω!
-
Ρε ουστ, και χάρη σας κάνω.
-
Σηκώνεις το αμάξι ώστε η ρόδα να είναι στον αέρα και μετά την κουνάς πάνω-κάτω και δεξιά-αριστερά για να δεις αν έχει τζόγο. Αν παίζει πάνω από κάνα χιλιοστό, πες να το ψάξουν παραπάνω.
-
Καλησπερα παιδες! Πως παει;
Νεος εδω μεσα! Εχω ενα fiat uno 1000cc.. καλα παει δ λεω αλλα αρχισε να τα φτυνει.. Σκεφτηκα να παω να παρω το 100αρι Panda.. Τι λετε; -
Να πας..να πας!
-
βασικα το forum σας ειναι πολυ ενημερωμενο.. αλλα το search υστερει λιγο.. η μαλλον μου βγαζει πολλα! Εβαλα fiat panda 100 να βρω συγκεντρωμενες αποψεις να μην σας τα πρηζω κ δ μπορεσα να βγαλω ακρη.. εχετε προχειρο κανα λινκ εδω μεσα;;
-
Και εγώ θα σου πω να πας.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21399
Ξεκίνα από εδώ, και βλέπουμε...
-
να σαι καλα μαν! διαβασα, δημοσιευσα κ συνεχιζω..
-
-
Θέλω 10mm. Φορούσαν τέτοιους τα sei abarth με τις 14αρες, άρα κάπου υπάρχουν στην φίατ. Απλά αυτοί που ρώτησα ήταν αρκετά άσχετοι και δεν το ήξεραν προφανώς. Θα πρέπει να ξαναψάξω.
Τα 20mm είναι πάρα πολλά. Και είναι και πανάκριβοι.
-
-
Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να αλλάξω τα ψαλίδια στο Fiat Tipo 1.4 που έχω.
Δυστυχώς μετά από 72000 χλμ και 15 χρόνια φαίνεται ότι απέκτησαν ένα μικρό τζόγο.
Στη Fiat τα ψαλίδια κάνουν 190 -
Η τιμή είναι καλή, αλλά λόγω βάρους θα έχεις πολλά μεταφορικά, ίσως και 30
-
Tωρα που ερχεται το νεο bravo, υπαρχει καποια εκπτωση στο stilo?
-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Tωρα που ερχεται το νεο bravo, υπαρχει καποια εκπτωση στο stilo?Το stilo δεν παράγεται επίσημα πλέον απο την FIAT.Δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ καινούργια κομμάτια αλλά αν κοιτάξεις για μετάχειρο θα βρείς καλές τιμές .
-
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Tωρα που ερχεται το νεο bravo, υπαρχει καποια εκπτωση στο stilo?
Το stilo δεν παράγεται επίσημα πλέον απο την FIAT.Δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ καινούργια κομμάτια αλλά αν κοιτάξεις για μετάχειρο θα βρείς καλές τιμές .
Δεν παράγεται, αλλά πωλείται ακόμη κανονικά, εκτός του Multiwagon.
-
Xαιρετω το τοπικ!
Πηρε η κοπελα μου ενα πουντο σπορτινγκ '03. Μερικες ερωτησεις:
-Απο συντηρηση τι παιζει? (Καθε ποτε τι)
-Επειδη το οδηγησα λιγο, εχει ηλεκτρονικο γκαζι? (ετσι μου φανηκε)
-Ο συμπλεκτης οταν ειναι σε κανονικη κατασταση τι διαδρομη και σκληροτητα εχει? -
-
To δικό μου λάδια κάθε 10Κ (4Λ Selenia + φίλτρα) (τακάκια, ιμάντες κτλ... κατα το πρόγραμμα αλλά γενικά είναι φτηνά)
-
ναι το γκάζι είναι ηλεκτρικό.
To Βιβλιαράκι έχει πολύ αναλυτικά τι πρέπει να αλλαχτεί στα πόσα χιλιόμετρα
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Xαιρετω το τοπικ!Πηρε η κοπελα μου ενα πουντο σπορτινγκ '03. Μερικες ερωτησεις:
-Απο συντηρηση τι παιζει? (Καθε ποτε τι)
-Επειδη το οδηγησα λιγο, εχει ηλεκτρονικο γκαζι? (ετσι μου φανηκε)
-Ο συμπλεκτης οταν ειναι σε κανονικη κατασταση τι διαδρομη και σκληροτητα εχει?-Κάθε 20Κ χλμ σέρβις (και λάδια). Βέβαια τα selenia που βάζουν στη Φιατ δεν είναι λάδι για για τόσα πολλά χιλιόμετρα. Καλύτερα να τα αλλάζει κάθε 10Κ. Κοίτα και το manual ομως.
-Ναι έχει
-Σχετικά μικρή διαδρομή και είναι μαλακός.
-
ok, thanks...
FIAT FORUM