-
Ούτε εσείς, άρα κάνετέ την από το ίδιο σας το τόπικ για να πάτε σε αυτό με τα ψυχωμένα αμάξια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε εσείς, άρα κάνετέ την από το ίδιο σας το τόπικ για να πάτε σε αυτό με τα ψυχωμένα αμάξια.Αμφισβητεις την Ιταλικοτητα των αμαξιων μας ρε Γαλλε τυρεμπορα?
Η μηπως θες να σου θυμισω ποιος εχει ποιον στο Fiat Gruppo... Γαλλε γιδοβοσκε...@ CHARMAK: ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ MSN ΑΣΑΠ... ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΦΥΛΑΚΕΣ .-
-
Όλα τα Ιταλικά αμάξια δεν έχουν ψυχή. Μόνο η αλφα έχει το **ειδικό μηχάνημα ψυχικής εμφύσησης **για την δουλειά αυτή, και φυσικά δεν παρέχει σε κανέναν άλλον την τεχνολογία αυτού.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλα τα Ιταλικά αμάξια δεν έχουν ψυχή. Μόνο η αλφα έχει το **ειδικό μηχάνημα ψυχικής εμφύσησης **για την δουλειά αυτή, και φυσικά δεν παρέχει σε κανέναν άλλον την τεχνολογία αυτού.Ωπααα.... κατσε μαστορα... δεν ξερω, μπαινεις σε ιατρικο/παραιατρικο κομματι. Καλο θα ηταν να παρουμε την γνωμη ενος γιατρου... του charmak ας πουμε...
-
Παρ΄όλο που έχει αποδειχθεί η ύπαρξη ψυχής στα ιταλικά αυτοκίνητα (21 ακομπτογραμμάρια) δεν έχει ακόμη διελευκανθεί ο μηχανισμός με τον οποίο αυτή αναπτύσσεται. Διεξάγονται έρευνες από μεγάλες ψυχιατρικές κλινικες σε συνεργασία με πολυτεχνεία.
Όταν μάθουμε πως γίνεται, θα σας πουλήσουμε την τεχνογνωσία.
-
σημερα ακουσα παιδες οτι 1 χρονος εμεινε και ειναι η τελευταια ευκαιρια για το γκρουπ φιατ πριν βαλουν λουκετο!!!!εχετε ακουσει κατι εσεις?
-
H alfa τον έχει τον μηχανισμό εδώ και αιώνες.
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
σημερα ακουσα παιδες οτι 1 χρονος εμεινε και ειναι η τελευταια ευκαιρια για το γκρουπ φιατ πριν βαλουν λουκετο!!!!εχετε ακουσει κατι εσεις?Ναι ναι... μαλιστα σε ολα τα εργοστασια στις γραμμες παραγωγης εχουν βαλει ηλεκτρονικους πινακες που κανουν countdown ως την ημερομηνια κλεισιματος...
Ειδικα μετα την αποτυχια των Panda, Punto, Sedici, 159, Υ, την κανουν σιγα σιγα...
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
σημερα ακουσα παιδες οτι 1 χρονος εμεινε και ειναι η τελευταια ευκαιρια για το γκρουπ φιατ πριν βαλουν λουκετο!!!!εχετε ακουσει κατι εσεις?H κρίσιμη χρονιά ήταν το 2004.
Από τότε το Gruppo τα πάει καταπληκτικά και πιά έχει κέρδη.
Το 2007/8 με την εμφάνιση του Bravo και Nuova 500 μπορεί να φτάσει σε νούμερα που έχει δεκατίες να δεί.Οποιός παίζει με μετοχές μπορεί δεί τι πιστευεί η αγορά και οι οικομολόγοι για την φιατ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σημερα ακουσα παιδες οτι 1 χρονος εμεινε και ειναι η τελευταια ευκαιρια για το γκρουπ φιατ πριν βαλουν λουκετο!!!!εχετε ακουσει κατι εσεις?
Ναι ναι... μαλιστα σε ολα τα εργοστασια στις γραμμες παραγωγης εχουν βαλει ηλεκτρονικους πινακες που κανουν countdown ως την ημερομηνια κλεισιματος...
Ειδικα μετα την αποτυχια των Panda, Punto, Sedici, 159, Υ, την κανουν σιγα σιγα...
Όταν το countdown φτάσει στο 0, έχουν βάλει μηχανισμό αυτοκαταστροφής των εργοστασίων. Θα εκραγούν...
-
Puntisti έχετε βρει κάποιον τρόπο να στερεώνετε τον πυροσβεστήρα;
Με τα λουράκια δεν μένει δεμένος πίσω στον χώρο αποσκευών, οπότε χτυπάει συνέχεια στην μεταλλική πλάτη των καθισμάτων. Τώρα τον έχω πίσω απ' το κάθισμα του οδηγού, αλλά χτυπάει στις βάσεις του καθίσματος στα στροφιλίκια.
Δεν ρωτάω που να τον βάλω γιατί ξέρω τι θα μου απαντήσετε.
-
Όταν το countdown φτάσει στο 0, έχουν βάλει μηχανισμό αυτοκαταστροφής των εργοστασίων. Θα εκραγούν...
αλλοιμονο στους εκει γυρω κατοικους
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Puntisti έχετε βρει κάποιον τρόπο να στερεώνετε τον πυροσβεστήρα;Με τα λουράκια δεν μένει δεμένος πίσω στον χώρο αποσκευών, οπότε χτυπάει συνέχεια στην μεταλλική πλάτη των καθισμάτων. Τώρα τον έχω πίσω απ' το κάθισμα του οδηγού, αλλά χτυπάει στις βάσεις του καθίσματος στα στροφιλίκια.
Mε σκρατσακια στην μοκετα του πορτμπαγκαζ δεν στερεωνεται;Εγω παντως δεν εχω πυροσβεστηρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Puntisti έχετε βρει κάποιον τρόπο να στερεώνετε τον πυροσβεστήρα;
Με τα λουράκια δεν μένει δεμένος πίσω στον χώρο αποσκευών, οπότε χτυπάει συνέχεια στην μεταλλική πλάτη των καθισμάτων. Τώρα τον έχω πίσω απ' το κάθισμα του οδηγού, αλλά χτυπάει στις βάσεις του καθίσματος στα στροφιλίκια.
Mε σκρατσακια στην μοκετα του πορτμπαγκαζ δεν στερεωνεται;Εγω παντως δεν εχω πυροσβεστηρα
Έτσι πως οδηγάω; Χλωμό! Αν βρω κανένα βολικό σκρατσάκι θα προσπαθήσω πάντως.
Μια φορά μου χε ξεμείνει λίγο απ' αυτό το πλαστικό-με-τις-φουσκάλες-που-όλοι-τις-σκάνε-και-κανείς-δεν-ξέρει-πως-λέγεται και τύλιξα τον πυροσβεστήρα. Πάλι χτυπούσε στα καθίσματα και ακουγόταν. Άσε που μετά από λίγο καιρό ούτε μέσα σ' αυτήν την αυτοσχέδια θήκη έμεινε.
Έχω και αρκετά μεγάλο πυροσβεστήρα...
Bill, πάρε έναν, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
-
Στην θηκη που υπαρχει στην πλατη του καθισματος δεν χωρα
Αν σηκωσεις την μοκετα του πορτμπαγκαζ στην ακρη και με ταινια διπλης οψεως στερεωσεις σκρατσακια στο πατωμα ;Υπαρχουν και σκρατς που ειναι διπλης οψης,δλδ απο την μια πλευρα ειναι το σφουγγαρι και απο την αλλη τα αγκαθια.Με αυτα μηπως μπορουσες να τον στερεωσεις εκει που ειναι ο μεντεσες για το πισω κατω καθισμα;Μερικες ιδεες.Το να γυρνα ενας πυροσβεστηρας αδεσποτος μεσα στο αμαξι ειναι πολυ επικίνδυνο,φαντασου να αρχισει να ψεκαζει ξαφνικα .
-
Αν βρω κανένα βολικό σκρατσάκι θα προσπαθήσω πάντως.Το αυθεντικό πανάκριβο αλλά και αποτελεσματικότατο Velcro:
-
Νικόλα που τα βρίσκω αυτά;
Βασίλη δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίζει να ψεκάζει γιατί έχει ασφάλεια. Να μη μου έρθει στο κεφάλι φοβάμαι.
Στην θήκη πίσω απ' το κάθισμα έχω ήδη το υπερμεγέθες φαρμακείο μου, δεν χωράει κάτι άλλο.
-
συγγνωμη για την ορθογραφια δεν ειναι το forte. εχω ενα φιατ doblo και στα 93000 χλμ το μονο που εχει παθει ειναι μια πεταλουδα γκαζιου αν και το αυτοκινητο δεν περνα και τα καλητερα του στα χερια μου (πολλες γρηγορες διαδρομε(που αν και φορτιγακι υμνο τον τροπο που μπαινει η μουρι στην στροφη και το ακριβεστατο τιμονι)χιονια κρυα λασπες off road διαδρομες απο ολα εχει ο μπαχτσες
-
Νικόλα που τα βρίσκω αυτά;Σε μαγαζιά με σιδερικά / μπογιές, μπορεί και σε κάποια super markets.
Για την Αλεξ/πολη δεν ορκίζομαι κιόλας.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Νικόλα που τα βρίσκω αυτά;
Σε μαγαζιά με σιδερικά / μπογιές, μπορεί και σε κάποια super markets.
Για την Αλεξ/πολη δεν ορκίζομαι κιόλας.
Εγω βρηκα στο πρακτικερ.
FIAT FORUM