-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με έχει απογοητεύσει αυτό το αμάξι!
Ούτε το τιμόνι δεν έχει χαλάσει! Όλα λάθος...Να σου δώσω το δικό μου brava 1.25 99μοντ αν σου αρέσουν οι περιπέτειες
-
Καλημερα.εχω μια απορια!σκεφτομαι να αγορασω ενα punto GT2 το οποιο εχει σκαστρα,τελικο και προγραμμα.ΕΙναι απο οικογενειαρχη.Το θεμα ειναι οτι κανω καθε 2-3 μερες 90 χιλιομετρα λογω δουλειας.Θα πουληθω στις βενζινες??ξερουμε καταναλωση περιπου?(οχι ονομαστικη - αν μπορει καποιος π εχει να μ πει)τωρα εχω ενα punto mk2a 1242cc και οπως καταλαβαινετε ειναι αρκετα οικονομικο.Ξερω οτι σιγουρα θα καιει παραπανω αλλα φοβαμαι μηπως το μετανιωσω!για πειτε μου..
-
Ο χρήστης grtpuntakias έγραψε:
Καλημερα.εχω μια απορια!σκεφτομαι να αγορασω ενα punto GT2 το οποιο εχει σκαστρα,τελικο και προγραμμα.ΕΙναι απο οικογενειαρχη.Το θεμα ειναι οτι κανω καθε 2-3 μερες 90 χιλιομετρα λογω δουλειας.Θα πουληθω στις βενζινες??ξερουμε καταναλωση περιπου?(οχι ονομαστικη - αν μπορει καποιος π εχει να μ πει)τωρα εχω ενα punto mk2a 1242cc και οπως καταλαβαινετε ειναι αρκετα οικονομικο.Ξερω οτι σιγουρα θα καιει παραπανω αλλα φοβαμαι μηπως το μετανιωσω!για πειτε μου..Για καθημερινό αμάξι καλύτερα κοίτα αλλού. Θα καίει σίγουρα πολύ και οικογενειάρχης με 'βελτιωμένο' Punto GT, δεν κάθεται καλά.
-
-
-
Δε μου αρέσει που στις πινακίδες των αυτοκινήτων βάζουν το πλαστικό πλαίσιο για διαφήμιση. Το έβγαλα και μου το ξαναέβαλαν μέχρι που τους είπα να μην το ξαναβάλουν και κάνανε μούτρα. Πιο ωραία είναι σκέτη η πινακίδα
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Δε μου αρέσει που στις πινακίδες των αυτοκινήτων βάζουν το πλαστικό πλαίσιο για διαφήμιση. Το έβγαλα και μου το ξαναέβαλαν μέχρι που τους είπα να μην το ξαναβάλουν και κάνανε μούτρα. Πιο ωραία είναι σκέτη η πινακίδαΠώς το έκανες? Φαντάζομαι θέλει τρύπημα μετά και η πινακίδα ε?
-
Η πινακιδα βιδωτη στο ιδιο σημειο μπαινει λογικα.
-
Ειναι οντως τριαθλιο εμφανισιακα (ακομα και κατι νικελ πλαισια που πουλανε ως αξεσουαρ) και απλως ξεβιδωνεις τη πινακιδα ,πετας το πλαστικο πλαισιο και ξαναβιδωνεις.
-
Χα... Το χουν προβλεψει κι αυτο!! Πλεον υπαρχουν πλαισια που η πινακιδα μπαινει χωνευτα. Πχ. το QQ μας και το Fiesta μιας καλης μου φιλης. Στο τελευταιο μαλιστα το πλαισιο μπροστα, το χαν βιδωσει σε υποδοχες που εφτιαξαν στην αντιπροσωπια κι οχι αυτες που εχει το εργοστασιο!!
-
Καλησπέρα παιδιά. Καλώς σας βρήκα. Σήμερα παρήγγειλα το νέο μου αυτοκίνητο ένα πουντο ντίζελ 1.3 85hp. Πρώτη φορά αγοράζω Φίατ και θα ήθελα τις απόψεις σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Καλώς σας βρήκα. Σήμερα παρήγγειλα το νέο μου αυτοκίνητο ένα πουντο ντίζελ 1.3 85hp. Πρώτη φορά αγοράζω Φίατ και θα ήθελα τις απόψεις σας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.O Nikolaos106, το χει πάρει πριν κανα μηνα... λογικα αν αυριο εχει καταφερει να ξεμεθυσει απο το σημερινό του παρτυ, θα σε πει εντυπωσεις... Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση που ακουγοταν για βενζινοκινητο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση που ακουγοταν για βενζινοκινητοΕσύ πότε θα ξεμεθύσεις;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση που ακουγοταν για βενζινοκινητο
Εσύ πότε θα ξεμεθύσεις;
οταν βγαλεις απ τα αυτια σου την μαρμελαδα...
-
Κορσεράκο αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν ντίζελ από έναν βενζίνης από τον ήχο, είσαι σε λάθος φόρουμ. Το φόρουμ για το πλέξιμο είναι παραδίπλα!
-
Κουκλί το άτιμο!!! Αφιερωμένο!
-
Κουκλι?? Ιουυυυ...
Και εχω δει και αρκετα ρε γμτ στην Αθηνα..
Μονο το Trekking αξιζει... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κουκλί το άτιμο!!Ε δε γινεται... δε γινετα πια μ εσενα αυτο το πραγμα..
-
σε σχέση με κάτι ψ4 πικάσο κλπ κιτς @@ριές είναι σαφέστατα ωραιότερο
-
Το 5οοL μου θυμίζει πολύ το Multipla . Στους περισσότερους φαίνεται εμετικό, αλλά όσοι τους αρέσει και το πάρουν μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από άποψη καθημερινής συμβίωσης-χώρων-πρακτικότητας.
FIAT FORUM