-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Επίσης Gerovasilis στην Νίκαια (δεν θυμάμαι διεύθυνση)
Τζαβέλλα και Κ.Γέμελου.
-
Γεια χαρα..
Ποια ειναι η γνωμη σας για τα fiat punto cabrio?ΕΙχανε τιποτα θεματα με κουκουλες/μηχανισμους..?Μοτερικα μιλαω για την εκδοση στα 1.200 κυβικα..Γενικοτερα σημεια που ποναει το αμαξι?Εβγαινε σε εκδοσεις η ειναι μια στανταρ με αυτο το μοτερ..Βλεπω καποιυς που γραφουν bertone..Ευχαριστω προκαταβολικα..
-
Αν δεν κάνω λάθος έβγαινε 1245κε με 60 ατίθασα και 1600κε με 90 ήμερα...
Νομίζω ότι ο Bertone επιμελήθηκε το ξεσκέπασμα... -
Καλημέρα,
πρέπει να αλλάξω ένα ζευγάρι λάστιχα στο Punto Grande της κοπέλας μου.
Είναι το 1250cc με τα 67(αν θυμάμαι καλά) μουλαρια.. του 2008..
Η διάσταση 175/65/15..
Έχει κανείς άποψη?? Να συνεχίσουμε με τα michelin energy που φοράει ή να πάμε σε κάτι άλλο?? -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Καλημέρα,
πρέπει να αλλάξω ένα ζευγάρι λάστιχα στο Punto Grande της κοπέλας μου.
Είναι το 1250cc με τα 67(αν θυμάμαι καλά) μουλαρια.. του 2008..
Η διάσταση 175/65/15..
Έχει κανείς άποψη?? Να συνεχίσουμε με τα michelin energy που φοράει ή να πάμε σε κάτι άλλο??Γενικά καλύτερα να επιλέξεις κάτι που προσανατολίζεται στην οικονομία καυσίμου, αφού οι επιδόσεις δεν είναι πρώτη προτεραιότητα. Θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις 4 λάστιχα και όχι μόνο τα 2.
Στο δικό μου των 75 άγριων ίππων, έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα Pirelli P4 (2 φορές), Pirelli P6, Continental eco contact 2, Bridgestone Turanza, Michelin Energy saver 2. Θα συνιστούσα πρώτα τα michelin και μετά τα Continental. -
Δεν βλεπω αναφορες στο νεο 500L που φετος στην Ιταλια που ημουνα ηταν παρα πολλα στο δρομο, προσωπικα μου αρεσε πολυ η οψη του και πρεπει να εχει πολλους χωρους πραγμα που το κανει ανταγωνιστη με αλλα προϊοντα της Ευρωπης. Δεν εισαγεται ακομα στην Ελλαδα?? Θα γινει μπεστ σελλερ αν η τιμη του ειναι σωστη...
-
Μπεστ Σέλλερ και Ελλάδα, πλέον, είναι ψιλοασύμβατες έννοιες.
-
ενταξει σιγουρα αλλα ειναι πολυ ομορφο και με προσοντα αναλογα αλλων που πιστευω οτι ειναι ακριβωτερα απο αυτο αν ερθει..
-
εχει έρθει εδώ κ μήνες. 2-3 φορές έχω δει κ στο δρόμο. Πάντως φθηνό δεν είναι, μάλλον ακριβό σε σχέση με το b max κ meriva αν κ η φιατ εχει αρχισει κ σε αυτό κάποιες εκπτώσεις.
Eυρωπαικά σε πωλήσεις, για την κατηγορία που είναι παντα, παει πολύ καλά -
Και γω εχω δει 2-3 στο δρομο. Δεν τρελενομαι οποιαδηποτε αλλη εκδοση πλην της Trekking.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3938417/ Παλι καλα που του εβαλαν τον 1,6 με τα 105 αλογα μπας και παρει λιγο τα ποδια του.(βεβαια στην τιμη που το δινουν, δινεις αλλα 1.000 και παιρνεις Qashqai dci )
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
(βεβαια στην τιμη που το δινουν, δινεις αλλα 1.000 και παιρνεις Qashqai dci )
προφανως εννοεις μονο για το καλυτερο μοτερ του νισαν.
γιατι κατα τ' αλλα πιστευω πως απευθυνεται σε διαφορετικους αγοραστες.
πιο...συντηρητικους να τους πω....? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και γω εχω δει 2-3 στο δρομο. Δεν τρελενομαι οποιαδηποτε αλλη εκδοση πλην της Trekking.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3938417/ Παλι καλα που του εβαλαν τον 1,6 με τα 105 αλογα μπας και παρει λιγο τα ποδια του.(βεβαια στην τιμη που το δινουν, δινεις αλλα 1.000 και παιρνεις Qashqai dci )
-
Παιδια στα 4,3 μετρα ειναι και τα δυο αυτοκινητα, η εκδοση δε του κασκαι ειναι με τα 110 ενω το φιατ υπερτερει σε εξοπλισμο
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Παιδια στα 4,3 μετρα ειναι και τα δυο αυτοκινητα, η εκδοση δε του κασκαι ειναι με τα 110 ενω το φιατ υπερτερει σε εξοπλισμοεχω την εντυπωση πως αναφερεται η εκδοση με τα 130 αλογα.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
(βεβαια στην τιμη που το δινουν, δινεις αλλα 1.000 και παιρνεις Qashqai dci )
προφανως εννοεις μονο για το καλυτερο μοτερ του νισαν.
γιατι κατα τ' αλλα πιστευω πως απευθυνεται σε διαφορετικους αγοραστες.
πιο...συντηρητικους να τους πω....?Πες και παππουδια εγω δεν παρεξηγω!! Για την εκδοση με τα 130 μιλουσα αλλα γραφουμε και καμια λακαμια οταν βαριεμαι να διαβασω!
(φοβαμαι καποια μερα μην καταληξω με ενα 500L γιατι και για το QQ ελεγα οτι ειχα βαρεθει να το βλεπω! )
-
Μπορώ να βρω κάπου συγκριτικό fiat panda 4x4 diesel με Suzuki sx4 4x4 ?
Sent from mYphone
-
Ίσως, αλλά χλωμό το βλέπω.. Όποτε θες, πάντως, το Αρκούδι κανονίζουμε να το δεις.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ίσως, αλλά χλωμό το βλέπω.. Όποτε θες, πάντως, το Αρκούδι κανονίζουμε να το δεις.Εχουμε δρομο ακομα αλλα αν & οταν οριμασει σα σκεψη, σε εχω κατα νου, μη νομιζεις..
Το case εχει ως εξης
Εχουμε δυο αμαξια στην οικογενεια, με το δευτερο να ειναι ο 'χαμαλης' για τα εντος πολης, τρωει ολα τα δυσκολα χιλιομετρα
Απαιτησεις απο αυτο δεν υπαρχουν παρα να μη χαλαει και να ειναι ευκολοδηγητο για γυναικα, να βλεπουνε και τα παιδια εξω και τελος. Χωροι (ειδικα αποσκευων πχ) δε μας ενδιαφερουνε, ισα να χωρανε τα σουπερμαρκετ, τα αθλητικα απο τα παιδια (σχολεια κολυμβητηρια κτλ)
Το ρολο αυτον τον εχει εδω και 6-7 χρονια ενα Getz 1.1 το οποιο μεχρι στιγμης τα πηγαινει περιφημα (συμπληρωνει τωρα τα 70.000 δυσκολα χιλιομετρα), με εξαιρεση ενα μονο τομεα που παλαιοτερα δεν πολυ επαιζε ρολο αλλα οπως πανε τα πραγματα... τις βενζινες....καιει το ατιμο πολυ, ειναι στα 7.5-8 λτ/100χλμ (ολα χιλιομετρα σε πολη , με ελαχιστους ανοικτους δρομους ΚΑΙ κυκλαδιτικα νησια.. )..
Βλεπω αυτα τα ντιζελια τα καινουργια και λεω ρε γμτ, τι καλα που θατανε ΑΝ... βαλε και οτι εχει αρχισει να κουραζει λιγο αισθητικα, βαλε και οτι γενικα εχει φαει πολυ δυσκολα χιλιομετρα και απο εκει που ουτε που ηθελα να ακουσω παλι για αλλαγες αμαξιων, αρχιζουνε να καμπτονται οι αντιστασεις. Εδω καπου παταει ποδι και η γυναικα (κυρια οδηγος του οχηματος αφου κανει το 70% των ανωτερω χιλιομετρων) και μου λεει θελω μικρο SUV-λικε αμα αλλαξουμε... αυτα που εχει δει απο τα λιγα που ξεχωριζει στο δρομο ειναι τα SX4 & ενα Fiat Sedici....
ΝΑ σου ομως και το Αρκουδι με το πετρελαιακι του 1.3 και με πολυ καλες κριτικες και για τα off road (το οποιο δεν θα ηταν καθολου αχρηστο με τη χρηση που κανει αν και σε αστικο περιβαλλον.. hard to explain αλλα ισχυει, ανεβοκατεβαινει κατι ανηφορες 20%-30% βρεξει χιονισει..). Επιπλεον, αν ερχοτανε ως σχετικα ανεξοδο extra feature η τετρακίνηση, ολο και τιποτα κοντινα βουνα θα παλευαμε, να θυμηθουμε τα νιατα μας με τα μηχανακια και τις λασπες
Σε καμια περιπτωση δεν θα επελεγα ομως με βαση 4κινηση, δεν ειναι το σημειο εκιννησης.
Απο τη μια το SX4 εχει το πλεονεκτημα οτι βρισκεις αρκετα μεταχειρισμενα, πραγμα για το οποιο ειμαι 80% αποφασισμενος (καθως εχω φαει στραπατσα με καινουργια αυτοκινητα και εχω αποφασισει οτι δεν αξιζει)
Το PAndaκι δεν το βρισκεις ευκολα, ομως εχω ατελειωτη υπομονη αμα το βαλω στοχο, μπορω να περιμενω και 1-2 χρονια μεχρι να βρω κανενα, δε βιαζομαι καθολου.. υποθετω τοτε θα αρχιζουμε να βλεπουμε και απο κανενα να σκαειΓιαυτο εψαχνα και κανα συγκριτικο αλλα μαλλον δεν ειναι ακριβως ιδια κατηγορια και δεν βλεπω να τα εχει συγκρινει κανενας.
Τελος παντων, το σχεδιο ειναι ανωριμο ακομα σε επιπεδο σκεψης... ετσι και αλλιως μεσα στο 2013 δεν προκειται να γινει κατι -
Σωστές σκέψεις και ακόμα πιο σωστή η σκέψη να ωριμάσουν.
Σκέψου πάντως και το δικίνητο Trekking, αν τυχόν το 4κίνητο σου δείχνει υπερβολή.
Αν και εκεί που πήγα σήμερα βόλτα τα παιδιά, το δικίνητο δεν πέρναγε.
-
μεταχειρισμένα sx4 εννοείς βενζίνη? Πέρα ότι είναι ακριβά τα μεταχειρισμένα sx4, δεν πιστεύω πως θα καιει πιο λίγο από αυτό που έχετε τώρα.
Εγώ προτείνω να περιμένεις ένα δυο χρόνια μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν μεταχειρισμένα 'ελληνικά' ντίζελ στην αγορά του μεταχειρισμένου.
FIAT FORUM