-
ουτε αυτο ειχε στο στροφομετρο βλεπω ποιο ειναι το επιτρεπτο οριο των στροφων!
εμενα αυτο που εχει στα χιλιομετρα δεν ξερω κατα ποσο αντιπροσωπευει την αληθεια... δεν το εχω δοκιμασει, αλλα θα το παω κοφτη να δω αν οντως τοσο φτανει...
-
Οι κόκκινες γραμμές στο ταχύμετρο δεν έχουν καμία σχέση με τις ταχύτητες (π.χ. το ότι η πρώτη κόκκινη γραμμή είναι στα 50 χλμ/ώρα δεν σημαίνει ότι ώς εκεί φτάνει η πρώτη ταχύτητα) , απλά υπάρχουν για να μας υποδεικνύουν τα όρια ταχύτητας σε πόλη, επαρχιακό και εθνική αντίστοιχα.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
:slap:Οι κόκκινες γραμμές στο ταχύμετρο δεν έχουν καμία σχέση με τις ταχύτητες (π.χ. το ότι η πρώτη κόκκινη γραμμή είναι στα 50 χλμ/ώρα δεν σημαίνει ότι ώς εκεί φτάνει η πρώτη ταχύτητα) , απλά υπάρχουν για να μας υποδεικνύουν τα όρια ταχύτητας σε πόλη, επαρχιακό και εθνική αντίστοιχα.
στην αντιπροσωπεια αυτο μου ειπαν οταν τους ρωτησα γιατι δεν εχει στο στροφομετρο κοκκινη γραμμη για το οριο! αυτο μου ειπαν, αυτο λεω!
-
Θα μας τρελανουν... Εχουν βαλει τα στροφομετρα ετσι χυμα εως τις 7000σαλ χωρις κοκκινη περιοχη
Δηλαδη στα diesel μπαινει ο κοφτης απο τη 4500σαλ?? -
Σε κανένα απο αυτα δεν υπαρχει κόκκινη γραμμή.Τιποτα.Απλα ένδειξη στροφών ειναι.οσο για το αν στροφαρεις παραπάνω απλα όσοι εχουν ντίζελ ξέρουν οτι και ο αδαης θα καταλάβει οτι το αργότερο απο 4500 και πάνω (άποψη μου μαλλον στις 4000 ειναι το σωστο)μονο θόρυβο παράγεις και τίποτε άλλο οπότε δεν το πατάνε.Μετα ειναι και το κοφτης που δεν το αφήνει τα ανεβεί.Αρα δεν υπαρχει φόβος
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
μην αγχωνεστε παιδια. αυτο το περιεργο υπαρχει και σε -ακομα- καλυτερες οικογενειες.
οδηγω ενα mercedes sprinter πετρελαιο mod '01 και μαντεψτε...
εχει το ιδιο στροφομετρο με τις εκδοσεις βενζινης με απουσια βεβαια σχετικων -κοκκινων- ενδειξεων...
mercedes επαγγελματικα σου λεει μετα... -
Το ίδιο και σε renault trafic που έχει το ίδιο στροφόμετρο με το βενζινοκινητο χωρίς κόκκινο με μεγιστο 6000.
-
Παίδες περικοπες κοστους λεγεται το κολπο
Τι το ψαχνουμε? Όλοι το κανουν
Σε όλα τ' αυτοκινητα αν ψαξεις βρισκεις τετοιες τσιπιες (και αρκετα μεγαλυτερες καμια φορα) -
Ναι δε λεω.Αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι δικαιολογια αυτο.
Εγω σε επιβατικο αυτοκινητο δε το εχω ξαναδει...Το θεωρω μεγαλο foul.Τουλαχιστον να εβαζαν κοκκινη περιοχη και ας εφτανε το στροφομετρο μεχρι τις 12000σαλ -
Δεν έχεις δει Dacia τοτε.
Στο Duster απο το 1.6 βενζινα έως το διλιτρο βενζινη κι εννοειται όλα τα ντιζελ έχουν παντου τα ιδια χειρηστηρια καντραν κλπ
Ντιζελ με 7000 στροφές και τα κοκκινα (ουτε κοκκινα δεν ειναι απλα πυκνωνουν οι γραμμες του καντραν) στις 6000+
edit ο ρολος παντως της βασικης εκδοσης σε ένα αμαξι τετοια κατηγορίας ειναι να ειναι προσιτη.Τωρα πως θα γινει αυτό ειναι δουλεια του κατασκευαστη.Βεβαια και παλι νταξ δεν ειναι σαν το Punto Evo το εσωτερικο του Grande αλλα οκ δεν έχει και κατι μεμπτο περα του σχεδιαστικου κομματιου -
vw group.....Eκει να δεις οικονομια η οι φιλοι μας οι 'Γερμανοι'.....citigo,up,mii....Παιχνιδι 'Βρες τις διαφορες'....
-
Ο χρήστης giorgioaudi έγραψε:
vw group.....Eκει να δεις οικονομια η οι φιλοι μας οι 'Γερμανοι'.....citigo,up,mii....Παιχνιδι 'Βρες τις διαφορες'....ανήκουστα πράγματα για την σημερινή εποχή
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Βάλε τότε ότι η φαντασία του Βόιτσλαβ (στα πολωνικά Wojscszesczcslav) είναι σαφώς πιο περιορισμένη από αυτήν του Τζουζέπε και έχουμε δυστυχώς quality assurance.Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Τζουζέπε;
-
Τζουζέπε λένε όλους τους εργάτες στην γραμμή παραγωγής των Ιταλικών εργοστασίων.
Στην Αγγλία όλοι λέγονται Τζων.
Στην Πολωνία Βόιτσλαβ.
κλπ
κλπ -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τζουζέπε λένε όλους τους εργάτες στην γραμμή παραγωγής των Ιταλικών εργοστασίων.
Στην Αγγλία όλοι λέγονται Τζων.
Στην Πολωνία Βόιτσλαβ.
κλπ
κλπΚαλό!! Thnx REALZEUS
-
Είναι επειδή είμαστε ανθρωποκεντρικοί και μας αρέσει η ιδέα ότι ο εργοστασιάρχης ξέρει τους εργάτες με το μικρό τους όνομα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι επειδή είμαστε ανθρωποκεντρικοί και μας αρέσει η ιδέα ότι ο εργοστασιάρχης ξέρει τους εργάτες με το μικρό τους όνομα.Και όχι μόνο. Αν είναι εργοστασιαρχης η Βουγιουκλάκη ερωτευεται και το πρωτοπαλίκαρο των εργατών ... Μεγάλη επιτυχία!!!
-
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... y-spy-shotΤραγωδία!!!
Αν είναι να βγάζει τέτοια η Fiat, ας κλείσει καλύτερα. -
Το κανονικό είναι ωραιότατο. Πολύ cute και αν αρέσει και στις ανα την Ευρώπη soccer moms εμείς περισσεύουμε. Αυτό τώρα είναι λίγο χάρχαλο κυρίως λόγω τεράστιων θόλων-μικρών τροχών.
-
Στέφανε όταν λες 'κανονικό' εννοείς το νορμάλ 500 ή το 500L? Γιατί και το L εμετικό μου φαίνεται.
Βασικά το παράχεσαν με το retro. Σαν να ζούνε στο 1950 είναι...
FIAT FORUM