-
Αρα παμε για PandaL, PandaX, taPandaOla κλπ
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αρα παμε για PandaL, PandaX, taPandaOla κλπχαχαχαχαχα...
-
Αρα παμε για PandaL, PandaX, taPandaOla κλπ -
Αρα παμε για PandaL, PandaX, taPandaOla κλπkung fu panda
-
θα κλείσει η ΦΙΑΤ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
θα κλείσει η ΦΙΑΤ -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=199131&catid=43Ομορφό...μου φαίνεται...
Εμένα μου θυμίζει το 127
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=199131&catid=43
Ομορφό...μου φαίνεται...
Εμένα μου θυμίζει το 127
απίστευτο!!
ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι:
'Ένας σχεδιαστής αναβιώνει το θρυλικό Fiat 127 '
-
-
Το έκαναν το θαύμα τους στη Φίατ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2998265/
Έβαλαν λάθος κωδικούς φώτων όπισθεν και ομίχλης, με αποτέλεσμα τα φώτα να είναι ανάποδα σε αυτό το Punto (στο άλλο δεξιά, σε δευτερο πλάνο, είναι κανονικά).
Τέτοια βλακεία είχαμε δει ξανά πριν λίγο καιρό όταν σε Peugeot 208 που βγήκε στο car.gr τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είχαν διαφορετικές επενδύσεις.
Τόσες περικοπές στον τελικό έλεγχο πια; -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το έκαναν το θαύμα τους στη Φίατ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2998265/Έβαλαν λάθος κωδικούς φώτων όπισθεν και ομίχλης, με αποτέλεσμα τα φώτα να είναι ανάποδα σε αυτό το Punto (στο άλλο δεξιά, σε δευτερο πλάνο, είναι κανονικά).
Τέτοια βλακεία είχαμε δει ξανά πριν λίγο καιρό όταν σε Peugeot 208 που βγήκε στο car.gr τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού είχαν διαφορετικές επενδύσεις.
Τόσες περικοπές στον τελικό έλεγχο πια;εισαι παρατηρητικος παντως...
ειχα δει την αγγελια και με το φως κατω δεν το ειχα παρατηρησει! ελεος ομως... τουλαχιστον το κακο ειναι μικρο, διορθωνεται! -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Έβαλαν λάθος κωδικούς φώτων όπισθεν και ομίχλης, με αποτέλεσμα ...
και αυτή ειναι η μαγεία του να έχεις Fiat... Κανένα δεν μοιάζει με το αλλο! Το καθένα έχει τον δικό του χαρακτήρα. Αλλο μπορεί να φέρει αλλα φώτα, αλλο μπορεί να φέρει πινακα οργάνων απο Diesel, αλλο αλλη ταπετσαρια μπροστα και αλλη πίσω κλπ κλπ...
Πάντα ειναι μια εκπληξη... Με ενα φιατ ποτε δεν βαριέσαι και πάντα ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Ειναι σπιρτόζικα και μοναδικά...
Μπράβο λοιπον στην Φιατ, και μπράβο στον μέσο Τζουζεπε στην γραμμη παραγωγής για την φαντασία του και την δημιουργικοτητα του...
-
Θα συμφωνήσω με το θείο. Η μόνη μαλακία είναι ότι στα εκτός Ιταλίας φτιαγμένα Fiat έχει χαθεί λίγο αυτή η μαγεία. Πχ ενώ σε όλες μου τις Alfa έβρισκα κάτιτις να διαφέρει, στο 500αρι δεν έχω βρει τίποτα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα συμφωνήσω με το θείο. Η μόνη μαλακία είναι ότι στα εκτός Ιταλίας φτιαγμένα Fiat έχει χαθεί λίγο αυτή η μαγεία. Πχ ενώ σε όλες μου τις Alfa έβρισκα κάτιτις να διαφέρει, στο 500αρι δεν έχω βρει τίποτα.σιγουρα κατι θα υπάρχει, απλα δεν το εχεις βρει ακομα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έβαλαν λάθος κωδικούς φώτων όπισθεν και ομίχλης, με αποτέλεσμα ...
και αυτή ειναι η μαγεία του να έχεις Fiat... Κανένα δεν μοιάζει με το αλλο! Το καθένα έχει τον δικό του χαρακτήρα. Αλλο μπορεί να φέρει αλλα φώτα, αλλο μπορεί να φέρει πινακα οργάνων απο Diesel, αλλο αλλη ταπετσαρια μπροστα και αλλη πίσω κλπ κλπ...
Πάντα ειναι μια εκπληξη... Με ενα φιατ ποτε δεν βαριέσαι και πάντα ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Ειναι σπιρτόζικα και μοναδικά...
Μπράβο λοιπον στην Φιατ, και μπράβο στον μέσο Τζουζεπε στην γραμμη παραγωγής για την φαντασία του και την δημιουργικοτητα του...
-
Ok ...
To στροφομετρο απο diesel σε Delta δεν ηταν? -
Θα συμφωνήσω με το θείο. Η μόνη μαλακία είναι ότι στα εκτός Ιταλίας φτιαγμένα Fiat έχει χαθεί λίγο αυτή η μαγεία. Πχ ενώ σε όλες μου τις Alfa έβρισκα κάτιτις να διαφέρει, στο 500αρι δεν έχω βρει τίποτα.
σιγουρα κατι θα υπάρχει, απλα δεν το εχεις βρει ακομα...
Έχω 4 500αρια στο πολύ κοντινό μου περιβάλλον και έχω μπει συναολικά σε πάνω από 10. Όλα καρμπόν!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ok ...
To στροφομετρο απο diesel σε Delta δεν ηταν?yeap...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχω 4 500αρια στο πολύ κοντινό μου περιβάλλον και έχω μπει συναολικά σε πάνω από 10. Όλα καρμπόν!
καταληγουμε λοιπον στο οτι α) η πολυ απροσεκτος εισαι, β) τα 500αρια δεν κατασκευαστηκαν στην ιταλια ή απο ιταλο εργαζομενο
-
καταληγουμε λοιπον στο οτι α) η πολυ απροσεκτος εισαι, β) τα 500αρια δεν κατασκευαστηκαν στην ιταλια ή απο ιταλο εργαζομενο
Πολωνία δεν τα φτιάχνουν;
FIAT FORUM