-
Υπάρχει θέμα με το ντουλαπάκι, αλλά με το μηχανισμό που είναι λίγο ψεύτικος, οπότε θέλει προσοχή στο άνοιγμα κλείσιμο, γιατί υπάρχουν παράπονα ότι τους έμεινε στο χέρι. Προφανώς επειδή είναι «κρεμαστό» δε σηκώνει και πολλά φορτία. Πάντως στο δικό μου μετά από πολλά χιλιόμετρα δεν ακούω κανένα τρίξιμο, απλά όταν είναι βαρυφορτωμένο ζορίζεται λίγο στο κούμπωμα.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Υπάρχει θέμα με το ντουλαπάκι, αλλά με το μηχανισμό που είναι λίγο ψεύτικος, οπότε θέλει προσοχή στο άνοιγμα κλείσιμο, γιατί υπάρχουν παράπονα ότι τους έμεινε στο χέρι. Προφανώς επειδή είναι «κρεμαστό» δε σηκώνει και πολλά φορτία. Πάντως στο δικό μου μετά από πολλά χιλιόμετρα δεν ακούω κανένα τρίξιμο, απλά όταν είναι βαρυφορτωμένο ζορίζεται λίγο στο κούμπωμα.ποσα κυβικα και τι χρονολογια ειναι το δικο σου?? εχεις σκληρες αναρτησεις?
γενικα οχι δεν τριζει καθολου το αυτοκινητο... δειχνει να εχει καλη συναρμολογηση... αλλα το ντουλαπακι ειναι ευαισθητο!
με το σπρει σημερα η κλειδαρια ηταν οκ... αλλα δεν εφαρμοζει καλα το ντουλαπακι στο κλεισιμο!το ταμπλο σου γενικα δεν τριζει ή μονο το ντουλαπακι?
σε τρελανα στις ερωτησεις...
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Υπάρχει θέμα με το ντουλαπάκι, αλλά με το μηχανισμό που είναι λίγο ψεύτικος, οπότε θέλει προσοχή στο άνοιγμα κλείσιμο, γιατί υπάρχουν παράπονα ότι τους έμεινε στο χέρι. Προφανώς επειδή είναι «κρεμαστό» δε σηκώνει και πολλά φορτία. Πάντως στο δικό μου μετά από πολλά χιλιόμετρα δεν ακούω κανένα τρίξιμο, απλά όταν είναι βαρυφορτωμένο ζορίζεται λίγο στο κούμπωμα.
ποσα κυβικα και τι χρονολογια ειναι το δικο σου?? εχεις σκληρες αναρτησεις?
γενικα οχι δεν τριζει καθολου το αυτοκινητο... δειχνει να εχει καλη συναρμολογηση... αλλα το ντουλαπακι ειναι ευαισθητο!
με το σπρει σημερα η κλειδαρια ηταν οκ... αλλα δεν εφαρμοζει καλα το ντουλαπακι στο κλεισιμο!το ταμπλο σου γενικα δεν τριζει ή μονο το ντουλαπακι?
σε τρελανα στις ερωτησεις...
Το δικό μου ντουλαπάκι δεν κλειδώνει, εάν εννοείς αυτό ως κλειδαριά. Είναι 11/2007, 1,3 Multijet και δεν τρίζει καθόλου το ταμπλώ, ούτε κάτι άλλο στο αυτοκίνητο. Η ανάρτηση είναι εργοστασιακή, και την θεωρώ μαλακή (φαντάζομαι ότι και αντικειμενικά είναι) και άνετη.
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Το δικό μου ντουλαπάκι δεν κλειδώνει, εάν εννοείς αυτό ως κλειδαριά. Είναι 11/2007, 1,3 Multijet και δεν τρίζει καθόλου το ταμπλώ, ούτε κάτι άλλο στο αυτοκίνητο. Η ανάρτηση είναι εργοστασιακή, και την θεωρώ μαλακή (φαντάζομαι ότι και αντικειμενικά είναι) και άνετη.
Ουτε το δικο μου κλειδωνει, σαν κλειδαρια εννοω τον μηχανισμο που ασφαλιζει, δεν ηξερα πως αλλιως να το πω με μια λεξη!
σε ευψχαριστω πολυ για τις απαντησεις...
με το σπρει ουτε εμενα πλεον ακουγεται τιποτα... ας ελπισουμε οτι δεν θα ξανακουστει τιποτα... -
Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω αν τα fiat seicento sporting βγήκανε αξιόπιστα. Με ενδιαφέρει ένα του 2002 μοντ. Έχω ένα απλό 900αράκι seicento 99 μοντ με 90.000χλμ και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Είναι το ίδιο καλό και το 1100 sporting;
Σας ευχαριστώ -
Το sporting φοράει τον f.i.r.e. κινητήρα, ο οποίος είναι πολύ πιο σύγχρονος απο τον 900άρη. Σαφώς είναι πιο απροβλημάτιστο απο το 900αράκι, με την προϋπόθεση όμως ότι δεν έχει πέσει σε 'κακά' χέρια...
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω αν τα fiat seicento sporting βγήκανε αξιόπιστα. Με ενδιαφέρει ένα του 2002 μοντ. Έχω ένα απλό 900αράκι seicento 99 μοντ με 90.000χλμ και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Είναι το ίδιο καλό και το 1100 sporting;
Σας ευχαριστώγιατί να αγοράσεις ένα τόσο παλίο αυτοκίνητο ?
-
Δε θα το αγοράσω. Σε σκέψεις είμαι. Αύριο θα δοκιμάσω ένα Grande Punto 1.2. Τελικά αυτό πόσα άλογα έχει; 69 ή 78ps; Από τελική τι λέει ρε παιδιά; Σέρνεται ή εντάξει πάει αξιοπρεπώς; Αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω και με ενδιαφέρουν και οι επιδόσεις. Το καλοκαίρι θα σηκώσει το AC ή θα το σκουντάω;
-
ισως το πιο αργο 1.2αρι.....
-
Γιατί να πάρεις ένα τόσο αργό αυτοκίνητο; Πόσο φθηνό είναι; Γενικά είναι μικρός ο κινητήρας κι αδικεί το πολύ καλό πλαίσιο (και όλο το πακέτο χώροι, άνεση, ευκολία).
-
πολύ καλό αυτοκίνητο , οριακά επικίνδυνο το μοτέρ... με πάνω από 2 άτομα αιρ δεν προσπερνάς ούτε 50αρη παπί...
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Δε θα το αγοράσω. Σε σκέψεις είμαι. Αύριο θα δοκιμάσω ένα Grande Punto 1.2. Τελικά αυτό πόσα άλογα έχει; 69 ή 78ps; Από τελική τι λέει ρε παιδιά; Σέρνεται ή εντάξει πάει αξιοπρεπώς; Αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω και με ενδιαφέρουν και οι επιδόσεις. Το καλοκαίρι θα σηκώσει το AC ή θα το σκουντάω;D O N ' T
D O
I T -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δε θα το αγοράσω. Σε σκέψεις είμαι. Αύριο θα δοκιμάσω ένα Grande Punto 1.2. Τελικά αυτό πόσα άλογα έχει; 69 ή 78ps; Από τελική τι λέει ρε παιδιά; Σέρνεται ή εντάξει πάει αξιοπρεπώς; Αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω και με ενδιαφέρουν και οι επιδόσεις. Το καλοκαίρι θα σηκώσει το AC ή θα το σκουντάω;
D O N ' T
D O
I T+1
- τα πιο πολλά 1,2 είναι εταιρικά. οι ιδιώτες παίρναν το 1,4 αφού η διαφορά τιμής ήταν 300-500 ευρώ με τις εκπτώσεις που κάναν τότε στο 1,4
- η οικονομικη διαφορά στα μεταχειρισμένα μεταξυ 1,2-1,4 είναι πολύ μικρή ενώ κατανάλωση έχουν ίδια
- οριακός είναι ήδη ο 8βαλβιδος 1,4 με τα 77 άλογα
-
Το 1,2 σερνεται. Εχω νοικιασει ενα τετοιο.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
- οριακός είναι ήδη ο 8βαλβιδος 1,4 με τα 77 άλογα
+1
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Γιατί να πάρεις ένα τόσο αργό αυτοκίνητο; Πόσο φθηνό είναι; Γενικά είναι μικρός ο κινητήρας κι αδικεί το πολύ καλό πλαίσιο (και όλο το πακέτο χώροι, άνεση, ευκολία).4000 to έδινε αλλά είναι όντως πολύ αργό!!!
-
παιδια μια ερωτηση... στα grande punto, η απλη εκδοση (νομιζω λεγοταν active) ειχε φως στο πορτ παγκαζ???
πλεον στην εκδοση pop (οπως τα εχει ονομασει τωρα, στην απλη δηλαδη) δεν εχει, αλλα την πλαφονιερα του πορτ παγκαζ την βρηκα κατω απο τα πισω καθισματα! -
Τι εννοείς «τη βρήκες»; Ήταν παρατημένο το ανταλλακτικό εκεί;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τι εννοείς «τη βρήκες»; Ήταν παρατημένο το ανταλλακτικό εκεί;ναι!! αρχικα οταν το πηρα μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε πλαφονιερα πισω στο πορτ παγκαζ!
και σηκωσα τα πισω καθισματα γιατι στην αριστερη θεση οποιος καθοταν ακουγαμε εναν ηχο σαν κατι να υπαρχει απο κατω! και τελικα ηταν η πλαφονιερα!το θεμα ειναι μηπως στις απλες εκδοσεις η fiat δεν εβαζε/βαζει φως στο πορτ παγκαζ?
-
Easter egg στο Punto!
Δεν ξέρω τι έκανε η Φίατ με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου, πάντως αν στη θέση της πλαφονιέρας έχεις καπάκι πχ τότε μάλλον δεν αποτελούσε μέρος του εξοπλισμού, ο μονταδόρος στη γραμμή παραγωγής πήγε να την προσθέσει, είδε το καπάκι και την άφησε για πρωτοχρονιάτικο μπουναμά στο αυτοκίνητο.
FIAT FORUM