-
Ο χρήστης darn έγραψε:
μηπως ξερεις απο κόστος τι παιζει ?ευχαριστω
Πρέπει να μας πεις τα χαρακτηριστικά της τωρινής σου για να βρούμε αντίστοιχη ειδάλλως μεγαλύτερης απόδοσης.
Αμπερώρια (A/h) - η ικανότητα της μπαταρίας να αποδίδει ρεύμα μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Παράδειγμα 60Ah ή 60Α/h, η μπαταρία αποδίδει 60 Amber ρεύματος για 1 ώρα, ή 6 αμπέρ για 10 ώρες κ.ο.κ
Αμπέρ εκκίνησης (Α) - η ικανότητα σε αμπέρ της μπαταρίας κατά την στιγμή της εκκίνησης της μίζας. Η τιμή αυτή δεν ισχύει, εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου.
-
παιδιά καλησπέρα!είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και έχω τοεξής ερώτημα, σκέφτομαι την αγορά ενός stilo 1.25 ηλικίας 9 ετών. μου φαίνεται αξιοπρεπές αμάξι και το αντέχω οικονομικά. θα ήθελα τα σχόλια σας για την επικείμενη αγορά
-
εισαι σιγουρος οτι το αντεχεις οικονομικα;;;;;;;;
-
χρειάζομαι οπωσδήποτε αυτοκίνητο άμεσα. αντέχω οικονομικά την αγορά του απλά δεν ξέρω τι θα βγάλει ένα μεταχειρισμένο στιλο γι' αυτό και ρωτάω. απο την άλλη έχω και την επιλογή της αλφα 147 που γουστάρω περισσότερο αλλά που έχει σίγουρα μεγαλύτερα έξοδα (τέλη κλπ)
-
Η 47 είναι πολύ πιο αξιόπιστη από στιλο.
-
Fiat Group Automobiles: September results
http://www.autoedizione.com/fiat-group-automobiles-september-results/ -
Παιδιά σήμερα στο pandaκι μας παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Βάζοντας η μητέρα μου όπισθεν για να παρκάρει βάρυνε το τιμόνι έγινε κούτσουρο και άναψε το λαμπάκι του τιμονιού στον πίνακα εγέγχου.Μετα απο 2-3 άναψε-σβήσε το τιμόνι επανήλθε στα φυσικολογικά του.Ακριβώς πριν απο κανένα εξάμηνο συνέβη το ίδιο ακριβώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει τύχει αυτό και σε κάποιον άλλο?
-
Μου το ανάβει κι εμένα ενίοτε στο 500αρακι αυτό το λαμπάκι αλλά χωρίς να υπάρχουν επιπτώσεις στη λειτουργία του τιμονιού. Επίσης και το διαγνωστικό δεν βρίσκει τίποτα.
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Παιδιά σήμερα στο pandaκι μας παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Βάζοντας η μητέρα μου όπισθεν για να παρκάρει βάρυνε το τιμόνι έγινε κούτσουρο και άναψε το λαμπάκι του τιμονιού στον πίνακα εγέγχου.Μετα απο 2-3 άναψε-σβήσε το τιμόνι επανήλθε στα φυσικολογικά του.Ακριβώς πριν απο κανένα εξάμηνο συνέβη το ίδιο ακριβώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει τύχει αυτό και σε κάποιον άλλο?το μοτερακι της ηλεκτρικης υποβοηθησης ετοιμαζεται.......
-
Παιδιά σήμερα στο pandaκι μας παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα:Βάζοντας η μητέρα μου όπισθεν για να παρκάρει βάρυνε το τιμόνι έγινε κούτσουρο και άναψε το λαμπάκι του τιμονιού στον πίνακα εγέγχου.Μετα απο 2-3 άναψε-σβήσε το τιμόνι επανήλθε στα φυσικολογικά του.Ακριβώς πριν απο κανένα εξάμηνο συνέβη το ίδιο ακριβώς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει τύχει αυτό και σε κάποιον άλλο?Δώσε μου περισσότερα στοιχεία για την ηλικία και τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.
Πιθανόν να ετοιμάζεται η μπαταρία του αυτοκινήτου.Αντιγράφω επίσης από το manual του:
Any failure is indicated by instrument panel
warning light (εδώ έχει το εικονίδιο του τιμονιού) coming on together
with the message on the reconfigurable
multifunction display (where provided),
see section “Warning lights and messages”).
In the event of electric power steering system
failure, the car can be driven with mechanical
steering.
IMPORTANT In some circumstances, factors
independent from the electric power
steering could cause the illumination of
the warning light (τιμόνι) on the instrument
panel.
We suggest to stop immediately the car,
turn off the engine for about 20 seconds
and then re-start the car. If the warning
light (τιμόνι) stays on together with the message
on the reconfigurable multifunction
display (where provided), contact Fiat
Dealership.
IMPORTANT The steering may become
slightly stiff following parking manoeuvres
including a great deal of steering. This is
normal and caused by a system to prevent
motor overheating. No servicing is required.
The electric power steering system
will return to normal operation the
next time the car is used. -
Το αμάξι ειναι του 2004 και έχει διανύσει περίπου 62.000 χιλιόμετρα.Η Αλήθεια ειναι πάντως οτι η πλαφονιέρα παίζει όταν ειναι αναμμένα τα αλάρμ αλλα ουτε το φαντάστηκα οτι μπορεί να φταίει η μπαταρία.Φαντάστηκα οτι αυτό συνέβη ειτε επειδή μπορεί να έχει πρόβλημα το μοτεράκι της υποβοήθησης είτε οφείλεται στο δυναμό που απο οτι βλέπω θέλει επισκευή η αντικατάσταση.Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα παίξει η μπαταρία μέσα σε ούτε ενα χρόνο απο την τοποθέτηση της
-
Το αμάξι ειναι του 2004 και έχει διανύσει περίπου 62.000 χιλιόμετρα.Η Αλήθεια ειναι πάντως οτι η πλαφονιέρα παίζει όταν ειναι αναμμένα τα αλάρμ αλλα ουτε το φαντάστηκα οτι μπορεί να φταίει η μπαταρία.Φαντάστηκα οτι αυτό συνέβη ειτε επειδή μπορεί να έχει πρόβλημα το μοτεράκι της υποβοήθησης είτε οφείλεται στο δυναμό που απο οτι βλέπω θέλει επισκευή η αντικατάσταση.Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα παίξει η μπαταρία μέσα σε ούτε ενα χρόνο απο την τοποθέτηση τηςΔεν νομίζω το δυναμό να έχει θέμα σε τόσα λίγα χλμ...Μάλλον σε ελαττωματική μπαταρία έπεσες και μην απορείς...συμβαίνει...
-
Επομένως θα πρέπει να πάμε στον ηλεκτρολόγο για να μετρήσει την μπαταρία και για να μας την αντικαταστήσει εφόσον ειναι μεσα στην περίοδο της εγγύησης..Όσο για το δυναμό πάντως μου δίνει την εντύπωση οτι κάνει κομπιάσματα ειδικά όταν κλείνεις τα παράθυρα και ενω έχεις αναμμένα τα φώτα βλέπεις να πέφτει λίγο η ένταση τους
-
Επομένως θα πρέπει να πάμε στον ηλεκτρολόγο για να μετρήσει την μπαταρίαεχεις κλειστου τυπου μπαταρια?
αν ναι, εχω την εντυπωση πως δεν μπορει να μετρηθει. -
Φυσικά και μπορεί να μετρηθεί. Υγρά δεν μπορείς να συμπληρώσεις στην κλειστού τύπου.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Επομένως θα πρέπει να πάμε στον ηλεκτρολόγο για να μετρήσει την μπαταρία
εχεις κλειστου τυπου μπαταρια?
αν ναι, εχω την εντυπωση πως δεν μπορει να μετρηθει.Aν πιάνουν τα χέρια σου, κάνε έναν έλεγχο στις γειώσεις. Ακολούθησε το καλώδιο (-) του αρνητικού πόλου και ό,τι φύσσα με καλώδια είναι βιδωμένη στο σώμα.Ενα τρίψιμο, ένα σφίξιμο, μπορεί να σε γλυτώσει απο τσάμπα έξοδα...
-
Έφαγα μία πίκρα σήμερα στην αντιπροσωπεία. Είχαμε μία κουβέντα για τις φλάντζες κεφαλής, και μου είπε το παλικάρι που είναι μηχανικός πως το brava / bravo 99 μοντέλο 1.25 82ps από το εργοστάσιο έχει πρόβλημα με τις φλάντζες κεφαλής. Δηλαδή ρε παιδιά κάθε τόσο θα σκάω 300άρια για φλάντζα κεφαλής; Δεν υπάρχει καμία after market φλάντζα κεφαλής ενισχυμένη και πιο αξιόπιστη;
Όσοι είχατε ή έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο ή τον συγκεκριμένο κινητήρα (μπήκε και στο Stilo) τι εμπειρίες είχατε με τη φλάντζα κεφαλής; -
παρακαλα να σου βγαλει μονο φλατζες
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Έφαγα μία πίκρα σήμερα στην αντιπροσωπεία. Είχαμε μία κουβέντα για τις φλάντζες κεφαλής, και μου είπε το παλικάρι που είναι μηχανικός πως το brava / bravo 99 μοντέλο 1.25 82ps από το εργοστάσιο έχει πρόβλημα με τις φλάντζες κεφαλής. Δηλαδή ρε παιδιά κάθε τόσο θα σκάω 300άρια για φλάντζα κεφαλής; Δεν υπάρχει καμία after market φλάντζα κεφαλής ενισχυμένη και πιο αξιόπιστη;
Όσοι είχατε ή έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο ή τον συγκεκριμένο κινητήρα (μπήκε και στο Stilo) τι εμπειρίες είχατε με τη φλάντζα κεφαλής;Όντως είχε μια ευαισθησία σε αυτό το σημείο αλλά μετά την αλλαγή δεν έχει θέμα. Είναι βελτιωμένο το ανταλλακτικό που σου βάζουν. Το θέμα είναι να το προλάβεις προτού σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά.
-
Πάιδιά το αμάξι πήγε στον ηλεκτρολόγο και η διάγνωση ηταν η εξής:To μοτεράκι της ηλεκτρικής υποβοήθησης έχει πρόβλημα και σύμφωνα με τον ηλεκτρολόγο ειναι ενα απο τα πιο ευαίσθητα σημεία σε Panda και Punto.Συμβούλεψε το τιμόνι να μην φτάνει στο τέρμα της διαδρομής του για να μην καταπονηθεί περισσότερο ο μηχανισμός και χρειαστεί σύντομα αντικατάσταση.Ευχάριστω παιδιά για το ενδιαφέρον σας!
FIAT FORUM