-
Εγω Αλεξ/πολη ειμαι ρε
Και το μεσημερι θα ψησουμε με κατι φιλαρακια οποτε δεν παιζει να ερχομαι Θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης ShyTestosterone έγραψε:
κατ'αρχην αυριο το παιρνω εγω γιατι εχω μπει και σε λιστα αναμονης με τα στοιχεια μου κλπ, οποτε μου λετε που ειστε και οι δυο να περασω να σας παρω να παμε χορτιατη lol lolΑστα... εγω ειμαι στην λιστα εδω και 2 βδομαδες... SUCK THIS
- Αντε ρε Εσκιαδη αγορινα μου... μας εχεις ψησει το ψαρι στα χειλη... φερτο να τελειωνουμε
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Αυριο παω στην Φιατ και θα σας μεταφερω τα νεα!
Πες τους να το πας μια βόλτα μέχρι την Κίρκη, να δω τι θα σου απαντήσουν.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυριο παω στην Φιατ και θα σας μεταφερω τα νεα!
Πες τους να το πας μια βόλτα μέχρι την Κίρκη, να δω τι θα σου απαντήσουν.
'Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?'
-
Αυριο στις 11
Ειναι το Sporting αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο..
-
καλο ειναι καλο ειναι (μια που παω για το sporting και οχι το dynamic ) Σου τηλεφωνησαν αυτοι ή τους πηρες εσυ?
-
Sedici δεν έχει πουλήσει κανένα η FIAT? Εδώ στο forum δε διάβασα τίποτα πρόσφατο, στο δρόμο έχω δει μέχρι τώρα δύο στην Αθήνα και ένα στην Ιταλία.
Ο πρώτος που θα πάρω θα είμαι?
Κανείς που να το έχει να μας πει εντυπώσεις? -
Έχει ο palio_acropolis sedici. Η αφεντιά μου έχει sx4, το ίδιο αμάξι έχουμε, ότι χρειαστείς εδώ είμαστε .
-
Thx, δεν είχα δει ότι υπήρχε σχετικό thread
-
Στη Ρόδο θα έχει διαθέσιμο T-Jet για test drive από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας
-
Ας πούμε τις οδηγικές μας εμπειρίες με ένα γκράντε πούντο για 5 μέρες και 1000+ χλμ.
Καταρχάς είναι πανεμορφο και ιδιαίτερα από μέσα. Το είχα αδικήσει όταν στην έκθεση του 2005 κάθησα λίγα δλ μέσα αδημονώντας να ...κολλήσω στο κόκπιτ του νέου τότε μιάτα. Μου είχε φανεί άσχημο τότε μέσα αλλά είναι πολύ ωραίο με μόνη εξαίρεση το καντράν. Ποιότητα εξαιρετική για την κατηγορία του όπως και ποιότητα κύλισης (ίσως και να φταίνε και τα λάστιχα απείρου προφίλ). Τα κρατήματα δεν τα δοκίμασα όμως σε καλή ξένη άσφαλτο δεν έδειξε την παραμικρή τάση να γλιστρίσει. Η ηχομόνωση ήταν επίσης πολύ καλή, ενώ οι τριγμοί έλαμπαν δια της απουσίας του (οκ ήταν καινούργιο και η άσφαλτος καλή). Στα συν το πλήρες σετ ρυθμίσεων τιμονιού και καθίσματος.
Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα. Καταρχάς όντας εφοδιασμένο με τον 1.2 των 65 ατίθασων αλόγων έκλεψε τον τίτλο του ...αργότερου σε αίσθηση αυτοκινήτου (το πραγματικά αργότερο ήταν ένα νίβα 1.6 αθλίας καταστάσεως) που έχω οδηγήσει από το ...πούντο 1.2 μκ2. Σε κάποιες φάσεις είχα 2α και πιάνοντας να βεβαιωθώ αν είχα τρίτη νόμιζα πως τελικά είχα 4η! Σε συνδυασμό με το κακό κιβώτιο που αντί για 1η έβαζα 3η ήταν αρκετά επικίνδυνο. Το πρόβλημα ήταν ιδιαίτερα εμφανές κάτω από τις 3Κ στροφές μετά παλευόταν. Δεύτερο σημείο κριτικής το πιο πλειστέισον τιμόνι που έχω πιάσει ποτέ. Έχω οδηγήσει με αρκετά παλαιότερα ηλεκτρικά τιμόνια αλλά αυτό ήταν το χειρότερο όλων. Μικρότερες ενστάσεις έχω για την κακή ορατότητα, το πολύ ψηλό κατώφλι φόρτωσης του πορτμπαγκάζ και η ψηλή θέση οδήγησης.
Γιατί γράφω λοιπόν? Γιατί ενώ το αμάξι ήταν ένας εξαιρετικά στυλάτος, άνετος και ασφαλής μεταφορεάς (με άλλο μοτέρ βέβαια όπως το αναμένομενο τουρμπάτο) ήταν το πλέον αποκομμένο από τον οδηγό που έχω οδηγήσει ποτέ. Εκεί θα πρέπει να ποντάρουν πλέον οι κατασκευαστές και αυτός που θα το κάνει θα κερδίσει και τη μάχη των πωλήσεων...
-
ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ!!!
Μιλαμε για το T-Jet στην εκδοση sporting..
Εξωτερικα τα ιδια με τα υπολοιπα σπορτινγκ εκτος απο το διαφορετικο σχεδιασμο των ζαντων..
Στην ουσια τωρα.. Ο κινητηρας ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! Ροπη παντου και επιταχυνει με οποιαδηποτε σχεση χωρις να χρειαζεται να κατεβεις να σπρωξεις οπως συμβαινει με το 95αρη μας.. Πηγαινει απο 2000rpm-5000rpm για πλακα!!Α! Το αμαξι ειχε 630km με οτι αυτο συνεπαγεται(αν συνεπαγεται) στις επιδοσεις του..Το κιβωτιο επισης καμια σχεση με το 95αρη και σε αισθηση και σε κλιμακωση(εχει και μικροτερες διαδρομες ο λεβιες)
Φρενα-Αγκυρες χωρις περαιτερω σχολια..
Στον δρομο δυστυχως η διαδρομη που το πηρα δεν ηταν πολυ κλειστη αλλα σε στροφη που με το δικο μας μπαινω με 120 με σχετικο σφηξιμο, με το Τ-Jet την πηρα με 140 και δεν το καταλαβα κιολας
Αν ειχα 15 χιλιαρικα το εκλεινα αυριο χωρις δευτερη σκεψη.
Αυτα απο μενα, λιγο βιαστηκα γιατι εχω κατι υποχρεωσεις( )
-
Το τιμόνι πώς σου φάνηκε;
-
Λιγο καλυτερο απο το 95αρη.. Πληροφορηση ελαχιστη αλλα αρκετα καλο βαρος..
-
Το 500 πότε είπαμε οτι αναμένεται η διάθεσή του;
-
Το 500 πότε είπαμε οτι αναμένεται η διάθεσή του;
Ellada January 2008
-
Ευχαριστώ
-
Μάλλον πιο νωρίς οι πρώτες παραδόσεις....αλλά με την ζήτηση που υπάρχει θα περιμένουμε αρκετά! Χαλάλι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον πιο νωρίς οι πρώτες παραδόσεις....αλλά με την ζήτηση που υπάρχει θα περιμένουμε αρκετά! Χαλάλι!Ωραία...υπάρχει χρόνος για 'ψήσιμο' (που όπως παρατήρησα έχει ξεκινήσει ήδη! )..
-
Farmakopoios
που το οδήγησες για να πάρω μια ιδέα;
FIAT FORUM